- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.181
Öyle düşünme canım benimde şuan bir belirtim yok diyorum ya olan belirtilerin hepsi aşılama yapılmadan önceden beri var, göğüs ağrılarım azalmaya başladı bende akıntı da yok işin ilginci , vajinal jel kullandığım halde jelde geri gelmiyor değişik anlamadım sen olumlu düşün olumlu olsun inşAllahKizlar bende 22sinde oldum asilamami. Bende sadece kasik batmasi var birde akintim var goguslerimde falan hic bir belirti yok yani bende cok umitsizim ctesi gunu yapicam negatifin cikicagini bile bileee
O jelin bende de azaldi geri gelmesi belki de duzgun yapmaya basladık diyedir. Ama su gibi akinti gelmeye basladi birden hissediyorum hatta kan falan geldi sanip wc ye gidiyorum kokusuz bildigin su külodumda yuvarlak izi cikiyo. Belki jelin etkisidir. Hafif bas agrim var ve canim acayip cikolata tatli istedi resmen regl geliyorum diyo ama bakalim hayirlisi.Öyle düşünme canım benimde şuan bir belirtim yok diyorum ya olan belirtilerin hepsi aşılama yapılmadan önceden beri var, göğüs ağrılarım azalmaya başladı bende akıntı da yok işin ilginci , vajinal jel kullandığım halde jelde geri gelmiyor değişik anlamadım sen olumlu düşün olumlu olsun inşAllahHaydi bakalım az kalmış ben de pazartesi yaparım. Rabbim bayram hediyesi niyetine nasip etsin inşAllah
Cok istiyorum olumlu dusunmeyi ama aylardir negatif gormekten pozitif olacagina inanamiyoruz esimleÖyle düşünme canım benimde şuan bir belirtim yok diyorum ya olan belirtilerin hepsi aşılama yapılmadan önceden beri var, göğüs ağrılarım azalmaya başladı bende akıntı da yok işin ilginci , vajinal jel kullandığım halde jelde geri gelmiyor değişik anlamadım sen olumlu düşün olumlu olsun inşAllahHaydi bakalım az kalmış ben de pazartesi yaparım. Rabbim bayram hediyesi niyetine nasip etsin inşAllah
Evet o su gibi akıntı jeli sıkınca bir iki saat bende de oluyor ama 7-8 saat sonraya hiçbir şey kalmıyor. Yani bugün öyle oldu normalde akıntı oluyordu gün içinde de bugün olmadıO jelin bende de azaldi geri gelmesi belki de duzgun yapmaya basladık diyedir. Ama su gibi akinti gelmeye basladi birden hissediyorum hatta kan falan geldi sanip wc ye gidiyorum kokusuz bildigin su külodumda yuvarlak izi cikiyo. Belki jelin etkisidir. Hafif bas agrim var ve canim acayip cikolata tatli istedi resmen regl geliyorum diyo ama bakalim hayirlisi.
Demek ki yumurtan falan vardı gerek görmedi daha iyi bir şey bence bu bozma moralini. Evet o his maalesef bende de oluyor ne kadar olumlu düşünmeye çalışsam da hiç çift çizgi göremediğim hiç göremeyecekmişim gibi geliyorCok istiyorum olumlu dusunmeyi ama aylardir negatif gormekten pozitif olacagina inanamiyoruz esimleben hic bir sey kullanmadim doktorum yumurtama bakti igneyi vurdu asilamam yapildi omcesinde hapta kullanmadim bu ay. Insallah dedigin gibi bayram hediyesi olur bize
Gercekten delircek gibi oluyorum sinirlerim bozuluyorEvet o su gibi akıntı jeli sıkınca bir iki saat bende de oluyor ama 7-8 saat sonraya hiçbir şey kalmıyor. Yani bugün öyle oldu normalde akıntı oluyordu gün içinde de bugün olmadıve benimde bugün bel kasık ağrılarım arttı sanki, Allahım yardımcımız olsun gerçekten zor süreçler yaşıyoruz birlerinde imtihanı bu demekki Rabbim büyüktür
Gercekten delircek gibi oluyorum sinirlerim bozuluyorHayirlisiyla bi sonuclansa pozitif ya da negatif. Cok stres yapiyorum valla tır oyunu indirdim tır sürüyorum telefonda
Ben de de hicbir belirti yok inanın normal zamanimdan daha normalim. Dr zaten bana jel vermedi akintim da bir değişiklik yok göğsümde en ufak bir hassasiyet yok nadiren kasigim ağrıyor onu da dikkat etmesem fark etmem bile durumlar bende de böyle malesefÖyle düşünme canım benimde şuan bir belirtim yok diyorum ya olan belirtilerin hepsi aşılama yapılmadan önceden beri var, göğüs ağrılarım azalmaya başladı bende akıntı da yok işin ilginci , vajinal jel kullandığım halde jelde geri gelmiyor değişik anlamadım sen olumlu düşün olumlu olsun inşAllahHaydi bakalım az kalmış ben de pazartesi yaparım. Rabbim bayram hediyesi niyetine nasip etsin inşAllah
Seninkiler daha normalmişben sen örgü örüyorum kitap okuyorum sürekli evde yaşam alanı oluşturdum kendime inşallah pozitif şekilde sonuçlandığını görürsün çok amin
Canım bende 23 unde aşılamalı oldum 4 ağustosta test yapmayı düşünüyorumKizlar bende 22sinde oldum asilamami. Bende sadece kasik batmasi var birde akintim var goguslerimde falan hic bir belirti yok yani bende cok umitsizim ctesi gunu yapicam negatifin cikicagini bile bileee
Evet tam istedigim gibi bir yumurtan var demisti nasil denk geldi bende anlamadim . Evet o negatifi gormek biktirdi iyice esim bazen diyo bir test yapta yalandanda olsa cift cizgi gorelim nasil bir seymis diyeDemek ki yumurtan falan vardı gerek görmedi daha iyi bir şey bence bu bozma moralini. Evet o his maalesef bende de oluyor ne kadar olumlu düşünmeye çalışsam da hiç çift çizgi göremediğim hiç göremeyecekmişim gibi geliyor
Aramizda 1 gun varCanım bende 23 unde aşılamalı oldum 4 ağustosta test yapmayı düşünüyorum
Bende de aynısı oluyo canım yaa sen ne zaman test yapcaksınBen de de hicbir belirti yok inanın normal zamanimdan daha normalim. Dr zaten bana jel vermedi akintim da bir değişiklik yok göğsümde en ufak bir hassasiyet yok nadiren kasigim ağrıyor onu da dikkat etmesem fark etmem bile durumlar bende de böyle malesef
Canım umudum kendi adima yok ama umarım pozitifi görürüz ama göremezsek yeni adet yeni umutlar yeni başlangıçlar diyorumAramizda 1 gun varben dayanamam yaparim 3unde doktorumda randevum var kontrole cagirdi tekrar adetin gelsede gelmesede gel dedi. Orda duymayayim uzulurum evde bilerek gidiyim diyorum
4 ağustosta yapmayı düşünüyorum canım dayanabilirsem tabiBende de aynısı oluyo canım yaa sen ne zaman test yapcaksın
Dayanırsın dayanırsın benim aşılamada 20sinde ama bende 4 ağustosta test yapıcam4 ağustosta yapmayı düşünüyorum canım dayanabilirsem tabi
Asilama gunlerimiz ayniymis ama ben dayanamam 12.gün test yaparim gibi geliyoDayanırsın dayanırsın benim aşılamada 20sinde ama bende 4 ağustosta test yapıcam
Ben de regl olmazsam 7 sine kadar bekleyebilirim çünkü eğer olmazsa 7 sinde adet olmam gerekiyor artık negatif görmek istemiyorum öyle işte 4u ile 7 si arası yapacağım gibiDayanırsın dayanırsın benim aşılamada 20sinde ama bende 4 ağustosta test yapıcam
Yapma bence negatif çıkarsa boşa moralini bozarsın bekle bence canımAsilama gunlerimiz ayniymis ama ben dayanamam 12.gün test yaparim gibi geliyo
Ya sizin test gününüz gelmiş zaten ben bile heyecanlandımAsilama gunlerimiz ayniymis ama ben dayanamam 12.gün test yaparim gibi geliyo