Aksam cok geç geldi benimde çok sancım vardı uyumaya calısıyodum hiç bişey demedim. Sabah kalktım hemen test yaptım işte size de attım ya sonra uyurken yanına gittim bebek aglaması yaptım testimi gösterdim gözleri yarı açık baktı öyle kaldı ee noluyo simdi ne demek bu dedi yine ağlama sesini taklit ettim güldü var mı simdi he falan bi sasırdı oda dedim bebek aglarken durcan mı böyle bakmıcan mı dedim oda sakalastı annesi uyanık ya dedi öptü falan gülmeye başladı (o salak gülüş
) doktorla yazıstıgımı anlattım kan tahlili yapmamız lazım tam belli olacak dedim normalde asla kaldıramazdım o uykusuzlukla o saatte kalktı gittik beraber işte bebek şakalaşmaları falan öyle
Rabbim hayırlısıyla sizlere de verecek dua edin bol bol da tövbe edin kızlar ben aklıma geldikçe estağfirullah çekiyordum yanlış anlamayın günahlardan olmuyo demiyorum ama hep tövbe etmemiz lazım peygamber efendimiz(sav) bile her gece istiğfar edermiş inşaallah sizde yaşayacaksınız bu ay olmazsa bir dahaki ay ama olacak inanın