- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Benimde bugün 8.gün ve sızlanmaya basladı göğüslerim ama öyle dayanılmayacak cinsten değil hadi inşaallah ya sevindir Allah ımHayır canım ciddiye alınacak her hangi bir sancı göğüs ağrısı vs yaşamadım hatta göğüs ağrım olmuştu 8. Günden sonra oda yavaş yavaş geçmeye başladı
Anladım canım ne deyim kuzuum insallah hiç birsey yapmadan bi anda olur canımAynen canım ben akinti
12.gunum canım
Aynen canım herşeyin hayırlısı sen yaptinmi testAnladım canım ne deyim kuzuum insallah hiç birsey yapmadan bi anda olur canımhakkımız da en hayırlısı neyse o olsun canım
Hayırlısıyla olacak inşaallah canım sıkma canını busefer degıl bisonrakinde belki bilemiyoruz ama duaya devamMalesef negatif kızlar yok hayırlısı yapacak bişey yok elimden geleni yaptım bn
Yaptım da negatif canım ama bakalım belki geç döllenmedir bu sitede başka kadınlar testde negatif ama kanda pozitif olarak gördüklerini söyluyorlar pazartesi günj kna vercem insallah pozitifi görürümAynen canım herşeyin hayırlısı sen yaptinmi test
Tuğçecim inşaallah öyledir umudunu yitirme olmasa bile yine denersin inşaallah Rabbim bi yoluna koymuşturYaptım da negatif canım ama bakalım belki geç döllenmedir bu sitede başka kadınlar testde negatif ama kanda pozitif olarak gördüklerini söyluyorlar pazartesi günj kna vercem insallah pozitifi görürüm
Olabilir canım insallah kanda guzel şeyler çikarYaptım da negatif canım ama bakalım belki geç döllenmedir bu sitede başka kadınlar testde negatif ama kanda pozitif olarak gördüklerini söyluyorlar pazartesi günj kna vercem insallah pozitifi görürüm
Belirtin falan var mı canım
Naladım canım hayırlısıCanım yok aslında ama bugün 2 damla pembe kanamam oldu belki de adet oluam
Hiç bir fikrim yok canim10.gün bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü test versem çıkar dimi
Şimdi verdim beta hayırlısı Allahtan cabımHiç bir fikrim yok canim
İnalalah hayırlı sonuçlar alırsın canım bugün mu alacaksın sonucuŞimdi verdim beta hayırlısı Allahtan cabım
İnalalah hayırlı sonuçlar alırsın canım bugün mu alacaksın sonucu
İnsallah canım1 saate çıkar dedi kız canım direk yazıcam burdan inşallah hadi hepimiz güzel haberler alırız
İnsallah canım
Evet canım esime süpriz yapmak istiyorum o yüzden hastaneye gidip de birlikte yaptıralım diyemiyorum malesef o yüzden tek başıma sağlık ocağında pazartesi günü yaptırcma canımSen pazartesi mi vereceksin canım
1 saate çıkar dedi kız canım direk yazıcam burdan inşallah hadi hepimiz güzel haberler alırız
Haydi inşallah güzel haberlerinizi alalımEvet canım esime süpriz yapmak istiyorum o yüzden hastaneye gidip de birlikte yaptıralım diyemiyorum malesef o yüzden tek başıma sağlık ocağında pazartesi günü yaptırcma canım