- 6 Şubat 2020
- 417
- 189
- 27
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Haber ver canim lütfen bizeEvet kızlar kan verdim sonuç bekliyom hala kahverengi koyu akıntım var bugun adet olsa 3.gun sökulmezmiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haber ver canim lütfen bizeEvet kızlar kan verdim sonuç bekliyom hala kahverengi koyu akıntım var bugun adet olsa 3.gun sökulmezmiydi
Pazartesiye kadar kırmızıları görmezsem yaptırcam canımSalı günü yanı 12.gun test yapalım dedi dr ama gidesim yok zaten regl olurum o güne kadar benim erken geliyor ama sen umudunu kaybetme kan testini yaptır şimdiden moralini bozma
Bu süreçte herkese sağır olacaksın canım yoksa kafayı yersin zaten olmaması birazda rahat olamamaktan stres yapmaktan. Rabbim hayırlısını versin üzme canını hiç bişey senden degerli değilÇok yoruldum artık herkes her yandan bisiler tamam bende biliyorum istediklerini ama bu kadar da her gün her gün gelinmez bı şeyler le bunaldım yoruldum artık hastada olmadım tam bayramda gelir simdi lüzumsuz şey
Bencede su durumda kan en iyisi canım inşaallah vardır hayırsıylaCanim yaptım ama negatif gösteriyor pazartesi kan vermeye giderim böyle olmayacak çünkü diğer forumları okudum ve yarıdan coğu gebelik testinin yanılttığını ve kanda çıktığını görüyorlar insallah öyledir
İnşallah pozitiftir canm dua et. Eğer yoksada çok istediğimiz ay ister istemez geç geliyor adette. Benimki düzenlidir hamdolsun ama çok istediğimde 10 gün geçiktipi bile olmuştuEvet kızlar kan verdim sonuç bekliyom hala kahverengi koyu akıntım var bugun adet olsa 3.gun sökulmezmiydi
Al benden de o kadar banada oyle geliyor vallahiInsallah ama buda olmadi galiba olacak olduktan sonra olur
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim daha fazla geciktirmeden mucizesini versin senin hiç beklemediğin andaMalesef negatif kızlar yok hayırlısı yapacak bişey yok elimden geleni yaptım bn
Amin inşaallah canım. Peki senin sürecini sorsam nasıl ilerledi sancı falan yasadın mı göğüs acın oldumu nezaman başladı hatırladıklarını anlatabilirmisinİnşallah canım benim çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayni durum bendede var pco goruntusu var ne yaptiysam olmadi yumurtalar kalitesiz mi diye dusunuyorum artik insallah kisa zamanda kavusuruzAslında bizde bir sorun görünmüyor totalde ama sebepsiz sanırım. Eşimin sperm sayısı çok iyi ayıklanmış sağlıklı olan 78milyon benim yumurtalarda öyle ama artık doktor yumurtalar sağlıksız olabilir ihtimalinde durdu.sizlerde beni anlayacaksınız Emin’im bu forumlardan görüp o kadar şey denetimli. 17-18 aydır deniyoruz. Bitkisel macunlar , incir kürleri, Aslan pençesi hayıt tohumu gibi çeşitli çaylar. Farklı pozisyonlar. Ovülasyon testi, koca karı yöntemleri deniyor ya bele yakı takmak falan onlar. Yani aklınıza gelebilecek her şeyi denedim çatlatma iğnesi denedim. Her ay farklı yollarla bir şeyler denedim. Bu da son şansım olmazsa her şeye ara vereceğim bir süre çok yoruldum
Malesef negatif kızlar yok hayırlısı yapacak bişey yok elimden geleni yaptım bn
[/QUOT
Yeniden denemeye devam
Hayır canım ciddiye alınacak her hangi bir sancı göğüs ağrısı vs yaşamadım hatta göğüs ağrım olmuştu 8. Günden sonra oda yavaş yavaş geçmeye başladıAmin inşaallah canım. Peki senin sürecini sorsam nasıl ilerledi sancı falan yasadın mı göğüs acın oldumu nezaman başladı hatırladıklarını anlatabilirmisin
İnşallah canımHayırlısı olsun inşallah Rabbim daha fazla geciktirmeden mucizesini versin senin hiç beklemediğin anda
Aramıza hosgeldin umarım mutlu bi şekilde devam edenlerden oluruz bizde. Bizim için hayırlısı ne bilmiyoruz canım oyuzden tevekkülü hiç.bırakmayacagız ama sebeplerede sarılacagız. Herkesin var bir hikayesi ama stres olumsuzlastıran bir numaralı etken bana doktorum ilk bunu söylemişti bir kere stres yapmayacaksın erkege hic bişey olmaz ama kadın öyle degıl hersey sende bitiyor rahat olacaksın demişti.malesef en büyük problemimizde bu inşaallah Rabbim rahatlamayı ve hayırlısıyla saglıklı evlatlara sahip olmayı nasip etsin bizlereAslında bizde bir sorun görünmüyor totalde ama sebepsiz sanırım. Eşimin sperm sayısı çok iyi ayıklanmış sağlıklı olan 78milyon benim yumurtalarda öyle ama artık doktor yumurtalar sağlıksız olabilir ihtimalinde durdu.sizlerde beni anlayacaksınız Emin’im bu forumlardan görüp o kadar şey denetimli. 17-18 aydır deniyoruz. Bitkisel macunlar , incir kürleri, Aslan pençesi hayıt tohumu gibi çeşitli çaylar. Farklı pozisyonlar. Ovülasyon testi, koca karı yöntemleri deniyor ya bele yakı takmak falan onlar. Yani aklınıza gelebilecek her şeyi denedim çatlatma iğnesi denedim. Her ay farklı yollarla bir şeyler denedim. Bu da son şansım olmazsa her şeye ara vereceğim bir süre çok yoruldum
Çok üzgünum kuzum kacıncı günün bugünMalesef negatif kızlar yok hayırlısı yapacak bişey yok elimden geleni yaptım bn
12.gunum canımÇok üzgünum kuzum kacıncı günün bugün