Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Salı günü yanı 12.gun test yapalım dedi dr ama gidesim yok zaten regl olurum o güne kadar benim erken geliyor ama sen umudunu kaybetme kan testini yaptır şimdiden moralini bozma

Çok yoruldum artık herkes her yandan bisiler tamam bende biliyorum istediklerini ama bu kadar da her gün her gün gelinmez bı şeyler le bunaldım yoruldum artık hastada olmadım tam bayramda gelir simdi lüzumsuz şey
Bu süreçte herkese sağır olacaksın canım yoksa kafayı yersin zaten olmaması birazda rahat olamamaktan stres yapmaktan. Rabbim hayırlısını versin üzme canını hiç bişey senden degerli değil

Bencede su durumda kan en iyisi canım inşaallah vardır hayırsıyla

Evet kızlar kan verdim sonuç bekliyom hala kahverengi koyu akıntım var bugun adet olsa 3.gun sökulmezmiydi
İnşallah pozitiftir canm dua et. Eğer yoksada çok istediğimiz ay ister istemez geç geliyor adette. Benimki düzenlidir hamdolsun ama çok istediğimde 10 gün geçiktipi bile olmuştu

Kızlar bende aranıza yeni katıldım. Hep uzaktan okumakla yetiniyordum ama bu sefer bir vasate yazıyorum. Benimde Haziran ayında bir aşılamam oldu tutmadı. 23 Temmuz’da ikinciyi yaptık inşallah bu sefer tutar. Denemediğim yol,yöntem kalmadı açıkçası ama vakti değilmiş demekki inşallah bu ay vakti zamanı gelmiştir Rabbim nasip eder Mucizelerimize kavuşuruz Ben de çipli aşılama yaptırdım normal aşılama ya göre şansı %10-15 daha fazla diye biliyorum. Normalde spermler yıkanarak ayıklanırlarmış bunda çip üzerine spermleri koyuyorlar hızlı ve sağlıklı spermler oradan kendisini belli ediyor ayırma yöntemi yani sadece

Aslında bizde bir sorun görünmüyor totalde ama sebepsiz sanırım. Eşimin sperm sayısı çok iyi ayıklanmış sağlıklı olan 78milyon benim yumurtalarda öyle ama artık doktor yumurtalar sağlıksız olabilir ihtimalinde durdu.sizlerde beni anlayacaksınız Emin’im bu forumlardan görüp o kadar şey denetimli. 17-18 aydır deniyoruz. Bitkisel macunlar , incir kürleri, Aslan pençesi hayıt tohumu gibi çeşitli çaylar. Farklı pozisyonlar. Ovülasyon testi, koca karı yöntemleri deniyor ya bele yakı takmak falan onlar. Yani aklınıza gelebilecek her şeyi denedim çatlatma iğnesi denedim. Her ay farklı yollarla bir şeyler denedim. Bu da son şansım olmazsa her şeye ara vereceğim bir süre çok yoruldum

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşaallah canım. Peki senin sürecini sorsam nasıl ilerledi sancı falan yasadın mı göğüs acın oldumu nezaman başladı hatırladıklarını anlatabilirmisin

Ayni durum bendede var pco goruntusu var ne yaptiysam olmadi yumurtalar kalitesiz mi diye dusunuyorum artik insallah kisa zamanda kavusuruz

Amin inşaallah canım. Peki senin sürecini sorsam nasıl ilerledi sancı falan yasadın mı göğüs acın oldumu nezaman başladı hatırladıklarını anlatabilirmisin
Hayır canım ciddiye alınacak her hangi bir sancı göğüs ağrısı vs yaşamadım hatta göğüs ağrım olmuştu 8. Günden sonra oda yavaş yavaş geçmeye başladı

Aramıza hosgeldin umarım mutlu bi şekilde devam edenlerden oluruz bizde. Bizim için hayırlısı ne bilmiyoruz canım oyuzden tevekkülü hiç.bırakmayacagız ama sebeplerede sarılacagız. Herkesin var bir hikayesi ama stres olumsuzlastıran bir numaralı etken bana doktorum ilk bunu söylemişti bir kere stres yapmayacaksın erkege hic bişey olmaz ama kadın öyle degıl hersey sende bitiyor rahat olacaksın demişti.malesef en büyük problemimizde bu inşaallah Rabbim rahatlamayı ve hayırlısıyla saglıklı evlatlara sahip olmayı nasip etsin bizlere

Hele aile büyükleri bir şey söylüyorlar ki sanki bizim elimizdeymis de olmuyormuş gibi baskı yaratıyorlar üzerimde stresten olacağı varsa da olmuyor gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…