- 3 Ağustos 2019
- 75
- 48
- 34
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Hadi inşallah canım Allah hepimize hayırlısını versin inşallah ağız tadıyla yaparsın süprizini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımmHadi inşallah canım Allah hepimize hayırlısını versin inşallah ağız tadıyla yaparsın süprizini
Off ya herkezden kötü haber geliyor niye böyle oldu ki simdiSonuç 0.100 negatif inşallah sizin pozitif olur
Of canim ya sizden böyle haberler geldikce bende ki umut da tukeniyor malesef hayırlısı demekten başka birsey gelmiyor aklımaValla aslında umutludum çok dikkat ettim hrp dinlendim yediğime içtiğime dikkat ettim ama herşey nasip
Aşılamanın 12. Günü bakılıyor sonuca bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi aşılamadan iki gün önce yapılıyor ya erken olabilir mi.sonradan yükselir mi ki acaba değerin Hayırlısı olsun inşallah güçlü kalıp Rabbime kendimizi teslim etmemiz lazımSonuç 0.100 negatif inşallah sizin pozitif olur
Iyi bence yumurta yani buyicek onlar daha sonra ne ilaci yazdi
Anladim hayirlisi olsunhenüz ilaç yazılmadı dosya açtıracağım daha bayram öncesi olduğundan kaldı bayram sonrasına
Yeniden dene uzme kendiniSonuç 0.100 negatif inşallah sizin pozitif olur
Sonuç 0.100 negatif inşallah sizin pozitif olur
Sen ne durumdasn canımAnladim hayirlisi olsun
Of canim ya sizden böyle haberler geldikce bende ki umut da tukeniyor malesef hayırlısı demekten başka birsey gelmiyor aklıma
Aşılamanın 12. Günü bakılıyor sonuca bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi aşılamadan iki gün önce yapılıyor ya erken olabilir mi.sonradan yükselir mi ki acaba değerin Hayırlısı olsun inşallah güçlü kalıp Rabbime kendimizi teslim etmemiz lazım
Yeniden dene uzme kendini
Çok erken yapmıssın canım inşaallah ondan cıkmamıstr hayırlısıyla vardır umarım
Ah be nuro pazartesi gelmez artık bana dua edin lütfenToplayin kizlar kendinizi bende aksama kadar üzüldüm ettim kendime geldim pes edip yilmak yok Allahın izniyle o minnakları kucağa almadan yılmak yok
10. Gundeyim canim az kaldi bi belirtim yok malesefSen ne durumdasn canım
Hayırlısıyla olacak inşaallah10. Gundeyim canim az kaldi bi belirtim yok malesef