- 3 Ağustos 2019
- 75
- 48
- 34
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Benim 9.günüm inşallahMrb kizlar benimde 3.gunum insallah bebislerimiz tutunur ❤❤
Belirtin falan var mı canımBenim 9.günüm inşallah
Normal Asilama da spermler yikanarak hareketi arttiriliyor mikro ciplide cipi kendin aliyosun spermler onun kucuk bi parcasi var ondan geciriliyor en hareketlileri seciliyomus Dna si fazla zarar gormuyomusMicro cipli asilama nasil oluyor canim bir kac defadir denk geliyorumda anlamadim pek normal asilamayla arasinda ne fark var ?
Iyi bence yumurta yani buyicek onlar daha sonra ne ilaci yazdiarkadaşlar ben de devlette aşılama yaptıracağım geçen gün ultrasona girdim sağ ve solda 5-6 folikül yazdılar rapora anlayan var mı iyi mi kötü mü sonuç sizce??
Insallah guzel haberi once sen alicaksin ❤❤❤Benim 9.günüm inşallah
Aaaa hic bilmiyordum bilseydim ikisinide oyle isterdim peki bu senin isteginlemi olan birsey yoksa doktor kendisimi oneriyor?Normal Asilama da spermler yikanarak hareketi arttiriliyor mikro ciplide cipi kendin aliyosun spermler onun kucuk bi parcasi var ondan geciriliyor en hareketlileri seciliyomus Dna si fazla zarar gormuyomus
1. Asilamam normal olmustu yikama yontemiylr 2. Asilamam buda doktor kendisi dedi ama anlatmamisti arastrdim sordum çipi alirken. Insallah bu kez olurdaAaaa hic bilmiyordum bilseydim ikisinide oyle isterdim peki bu senin isteginlemi olan birsey yoksa doktor kendisimi oneriyor?
Insallah tutar canim bizede umut olursun daha once bilseydim kesinlikle oyle isterdim1. Asilamam normal olmustu yikama yontemiylr 2. Asilamam buda doktor kendisi dedi ama anlatmamisti arastrdim sordum çipi alirken. Insallah bu kez olurda
Canim yaptım ama negatif gösteriyor pazartesi kan vermeye giderim böyle olmayacak çünkü diğer forumları okudum ve yarıdan coğu gebelik testinin yanılttığını ve kanda çıktığını görüyorlar insallah öyledir#Tugcee test yaptın mı cnam inşallah mutlusundur pozitiftir
2.asilamamdi inşallah yoruldum artık dünden beri hiç iyi hissetmiyorum yeme içme uyku sıfır ruh gibi geziyorumKaçıncı aşılamandı bu. Üzülme hemen stres yapma. Bebeğimiz gelecek ama nazlanıyor biraz diye düşün. İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda gelecek mucizemiz rabbim gönlümüze ferahlık versin.
Çok yoruldum artık herkes her yandan bisiler tamam bende biliyorum istediklerini ama bu kadar da her gün her gün gelinmez bı şeyler le bunaldım yoruldum artık hastada olmadım tam bayramda gelir simdi lüzumsuz şeyOlsun napalım vardır Rabbimin bir bildigi ona sıgıncaz canım biraz rahatlamaya calıs cık bi hava falan al söylemekle olmuyor biliyorum ama üzülme sakın imtihan Rabbim verecek inşaallah
Canim sen kan testi vermişmiydinÇok yoruldum artık herkes her yandan bisiler tamam bende biliyorum istediklerini ama bu kadar da her gün her gün gelinmez bı şeyler le bunaldım yoruldum artık hastada olmadım tam bayramda gelir simdi lüzumsuz şey
İnşallah canm. Pazartesiyi beklemek istemezsen acile gidip yaptırabilirsin bir kaç saat içinde alırsın sonucuCanim yaptım ama negatif gösteriyor pazartesi kan vermeye giderim böyle olmayacak çünkü diğer forumları okudum ve yarıdan coğu gebelik testinin yanılttığını ve kanda çıktığını görüyorlar insallah öyledir
Pazartesi günü sağlık ocağına giderim canım ya birsey sôyleyeyimmi artık şaşırmadımmı desem bilmiyorum ama hani diyodum ya umudum yok diye cidden öyle üzülmedim Allahım gönlüme o acïyı düşürmedi hiç moralimde bozulmadı bilmiyorum neden böyle olduİnşallah canm. Pazartesiyi beklemek istemezsen acile gidip yaptırabilirsin bir kaç saat içinde alırsın sonucu
Insallah ama buda olmadi galiba olacak olduktan sonra olurInsallah tutar canim bizede umut olursun daha once bilseydim kesinlikle oyle isterdim
Kan testini ne zaman vereceksin canım yine bu sitede bir çok kadın testlerde cıkmadığını kanda çıktığını söylüyorlar anlamadım valla ben bu isten birsey benim testte negatif pazartesi kan vercem insallahBenim de bugün 9.gunum 6.gun ovülasyon testi yapmıştım orada negatif çıktı, ben anladım olmadığını sonra gebelik testi yaptım silik çıktı bugün erken gebelik testi yaptım hiç iz hiçbir şey yok. Adet olacakmış gibiyim, siz testlere bakıp da üzülmeyin mutlaan