Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba öncelikle inşallah rabbim bir an önce beklediğinizi kucağınıza nasip edip verir size bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?

Mrb nasil iliski sonrasi akinti olursa ilk iliskidemi yoksa her iliskidemi birde nasil anlayacagiz akinti oldugunu bazen sperm sabah wcde akabiliyor
İlk ilişkide ben her iliskden sonra mutlaka gezerim ne kdar ccuk istesmde midem alt üst oluyor o akıntıdan yani sabh fark edilir bı sekilde dökülüyo yani

İlk ilişkide ben her iliskden sonra mutlaka gezerim ne kdar ccuk istesmde midem alt üst oluyor o akıntıdan yani sabh fark edilir bı sekilde dökülüyo yani
Bende de akinti var ama hic dikkat etmedim ilk iliskiden ne kadar sonra oldugunu ama asilamadan sonra ilk 3 gundur baya vardi bugun biraz az gibi ama bugunde tum gun yattim yorgun halsizim.

Kızlar acaba kullanılan iğneler sivilce yapar mı. Benim sivilcelerim çıktı normalde adetten önce çıkar sadece aşılama yapalı iki gün oldu bir canım sıkılmadı değil yani

Kızlar acaba kullanılan iğneler sivilce yapar mı. Benim sivilcelerim çıktı normalde adetten önce çıkar sadece aşılama yapalı iki gün oldu bir canım sıkılmadı değil yani
Olabilir benimde öyle dekolte bölgem yüzüm hep sivilce oldu küçük küçük ama normaldir herhalde ilaç nihayetinde

Canim ilaclar yapiyor muhtemelen yüzümde vicudumda yer yer sivilce çıkıyor ilaçları kullandığımdan beri böyle oluyor normalda hiç sivilcem olmaz

Birde ben bugün cok duygusalım ya herseye aglayasım geliyor bir depresiflik bir sorgulama bi üzgünlüktür ki sormayın buda ilaçlardan herhalde dengem bozuldu valla birde karnım şişti sanki biraz

Birde ben bugün cok duygusalım ya herseye aglayasım geliyor bir depresiflik bir sorgulama bi üzgünlüktür ki sormayın buda ilaçlardan herhalde dengem bozuldu valla birde karnım şişti sanki biraz
Canım normalde hiç duygusal değilim bazı konular haric ama herseye duygulanır oldum ilaçlar bozdu bizi iyice birde 4 de yatıyorum sabah 9 da kalkıyorum neden böyle oluyor işin ilginc tarafı uykumu almış bir sekilde uyanıyorum normalde cok uyurum sizde de varmı bu durum

Evet yaa işte biyer düzeliyorsa biyerler mutlaka bozuluyor. Yani normalde cok asırı uyumam ama bende de var o şak diye kalkıyom sabah sanki ama tam uyanmakta degıl böyle uyanıyorm uykum var gibi bi tuvalete gidip geliyom dediğin gibi hayatta uyuyamıyorum bida faltası gibi açılıyor gözlerim gündz aksama doğru bi uykum gelir gibi oluyo ama dalamıyorum bi on onbeş dakıka gidip gelir gibi oluyorum benimde dengesiz yani.

2 yıl önce asilama yaptırdım eşim ve bende bi sorun yoktu 4 yıllık evliydik. Nisanda ayında yaptırdık haziranda kendiligimden hamile olduğumu öğrendik hemde ikiz. Doktor bana dediki sen asilama olduğun için yumurtaların güzel gelişmiş verdikleri ilaçların etkisi uzun sürermiş haberiniz olsun kızlar. Kesenin biri gelişmedi diğer bebeğim 5 aylıkken karnım da öldü normal doğum yaptım. Ve hala bebegim yok aradan 2 yil gecti. Sizde tutmadi diye üzülmeyin sonraki aylar sansiniz cok yuksek yani doktor bana öyle söylemisti. Bide kulladigimiz igneler fitiller hormon oldugu icin kasik agrisi tüylenme bel agrisi akinti oluyor endiselenmeyin

Aynen canım desene aynı durumdayız progestan mi kullaniyosun sende

Çok saol canım ikizlerinin ikisini de mi kaybettin neden olmuyor peki şuan

Çok çok üZüldüm şuan zaten duygusalım oturup aglayabilirim. Rabbim saglıklı hayırlı evlat versin en kısa sürede inşaallah cennette melek olarak bekliyor eminim bu acıdan düşün birde napalım imtihan diyip geciyoruz inancım olmasa yasayamazdm herhalde diyorum ben Rabbim sabrını da veriyor inşaallah yine verir

Sanırım öyle zaten öncesinde bir ton şey imzalatıyorlar nadirde olsa kist oluşturabilir falan diye. Ağır ilaçlar kullanıyoruz Rabbim sonumuzu hayretsin hepimizin inşallah

Aynen canım inançlı insanlarız rabbim bilir imtihan iste.sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah. Sabrım çok büyük tabiki bekliyor cennette bizi. Diyeceğim sabredin başka şeylerle oynalanın biraz mutlaka birgün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…