Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb nasil iliski sonrasi akinti olursa ilk iliskidemi yoksa her iliskidemi birde nasil anlayacagiz akinti oldugunu bazen sperm sabah wcde akabiliyor

İnsallah canim birbirimize dua edelim bugun bende yarin test yapacağım Allah umudumu kesmesin ama hiç umudum yok canım insallah gorürüm ikinci cizgiyi inşallah bebeğim benimledir
Umutsuzluğa düşme öyle deme. Önce kendimizi sonra birbirimize moral desteği olacağız. İnşallah yarın hayırlı haberlerini alırız çok heyecanlı. Şuan nasıl hissediyorsun kasılman sancın vs var mı

Arkadaşlar merhaba ben de dün ilk aşılamamı oldum. Tutmazsa tüp bebeğe gececeğiz Sanırım aşılamada tutan kimse yok Umutsuz olmayalım

Insallah ekstra cip i kendimiz aldik hastanede yokmus 500 tl verdik labaratuvarda ugrasmak yok doktor odasinda hazrladi geldi sans %30 %40 mis bakalm bize yaricakmi
Micro cipli asilama nasil oluyor canim bir kac defadir denk geliyorumda anlamadim pek normal asilamayla arasinda ne fark var ?

İnsallah canim birbirimize dua edelim bugun bende yarin test yapacağım Allah umudumu kesmesin ama hiç umudum yok canım insallah gorürüm ikinci cizgiyi inşallah bebeğim benimledir
Benimde umudum yokda böyle olmadım onceden peçete sildikçe gelen kanlı akıntım var doktorumda gel tes yaptir dedi yarın 12.günüm varsa biseyler çikar dedi inşallah vardır.Sen bugün yapacaktın test yapmadınmı

Canım hiç bir belirtim yok şuanda insallah kırmızıları gormem diye dua ediyorum canım

Yok canım evde kalmadığın için ypaamadım yarın 16. Günüm insallah çıkar artık biseyler

Canım 13. Günümde bu değer çıktı bugün tekrar kan vereceğim senin artışlar kaçıncı günlerde oldu ve doktor kese için ne zaman çağırdı
Her 2 günde bir 2 katına çıktı cabim çok şükür haftaya perşembe çağırdı gel kese görünmüş olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…