- 6 Şubat 2020
- 417
- 189
- 27
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
İnsallah canim birbirimize dua edelim bugun bende yarin test yapacağımİyi akşamlar kizlar doktorum kan vermeye git yarın dedi dua edin bana hayırlisıyla guzel sonuç alayım
Mrb nasil iliski sonrasi akinti olursa ilk iliskidemi yoksa her iliskidemi birde nasil anlayacagiz akinti oldugunu bazen sperm sabah wcde akabiliyorBir var Bir Yok ilişki yasiyonuz mu yani bana öyle dendi ve küçük bı sır vereyim dedi doktorum ilişki sabahı fazla akintin olursa tuttu demk ddi ve yataktan uyandgim gibi gerçekten çok akıntım oldu ve tutmuştu zten kizm 4 yaşında
Negatif benim
Umutsuzluğa düşme öyle deme. Önce kendimizi sonra birbirimize moral desteği olacağız. İnşallah yarın hayırlı haberlerini alırız çok heyecanlı. Şuan nasıl hissediyorsun kasılman sancın vs var mıİnsallah canim birbirimize dua edelim bugun bende yarin test yapacağımAllah umudumu kesmesin ama hiç umudum yok canım insallah gorürüm ikinci cizgiyi inşallah bebeğim benimledir
Micro cipli asilama nasil oluyor canim bir kac defadir denk geliyorumda anlamadim pek normal asilamayla arasinda ne fark var ?Insallah ekstra cip i kendimiz aldik hastanede yokmus 500 tl verdik labaratuvarda ugrasmak yok doktor odasinda hazrladi geldi sans %30 %40 mis bakalm bize yaricakmi
Mrb kizlar benimde 3.gunum insallah bebislerimiz tutunur ❤❤Seninle aynı günlerden gidiyoruz canım benim de 5.günüm benim hiç belirtim yok şuanlık kasık ağrım da olmadı inşallah hayıtlı haberler alırız
Hayırlısıyla yüzün güler inşaallah kanama devam ediyormuİyi akşamlar kizlar doktorum kan vermeye git yarın dedi dua edin bana hayırlisıyla guzel sonuç alayım
Mrb canim bende 22sinde yaptirdim 2. Asilamami insallah guzel haberler alirizBende 20 sinde yaptırdım henüz 3.günüm aşılamada. İlk yaptırışım çok stresli ve heyecanlı bir bekleyiş inşallah pozitifi görürüz hepimiz.
Benimde umudum yokda böyle olmadım onceden peçete sildikçe gelen kanlı akıntım var doktorumda gel tes yaptir dedi yarın 12.günüm varsa biseyler çikar dedi inşallah vardır.Sen bugün yapacaktın test yapmadınmıİnsallah canim birbirimize dua edelim bugun bende yarin test yapacağımAllah umudumu kesmesin ama hiç umudum yok canım insallah gorürüm ikinci cizgiyi inşallah bebeğim benimledir
Oyle akintılı bir kanama adet gibi degil şimdilik inşallah hepimizin yüzü güler inşallahHayırlısıyla yüzün güler inşaallah kanama devam ediyormu
Canım hiç bir belirtim yok şuanda insallah kırmızıları gormem diye dua ediyorum canımUmutsuzluğa düşme öyle deme. Önce kendimizi sonra birbirimize moral desteği olacağız. İnşallah yarın hayırlı haberlerini alırız çok heyecanlı. Şuan nasıl hissediyorsun kasılman sancın vs var mı
Yok canım evde kalmadığın için ypaamadım yarın 16. Günüm insallah çıkar artık biseylerBenimde umudum yokda böyle olmadım onceden peçete sildikçe gelen kanlı akıntım var doktorumda gel tes yaptir dedi yarın 12.günüm varsa biseyler çikar dedi inşallah vardır.Sen bugün yapacaktın test yapmadınmı
16.gün kesin çikar canım benim sabah güzel haberler almak dileğiyleYok canım evde kalmadığın için ypaamadım yarın 16. Günüm insallah çıkar artık biseyler
Hayırlısı canım haber veririm yağrınn16.gün kesin çikar canım benim sabah güzel haberler almak dileğiyle
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahEvaa26 @defne1902 kızlar hayırlı olsun gözünüz aydın çok güzel haberler inşaallah bizlere de nasip olur sağlıkla kucağınıza alın inşaallah
İnşallah canım insallah sizi hiç yormadan tutarMaşallah canım. Dua et inşallah bizimkilerde ilk seferinde tutsun. Ne zaman yaptırdın aşılamanı
Evet olabilir canim benim 21. Günde 520 çıktı 2 gün tekrar istedi doktor inşallah yükselmeye devam eder19. gün bu değer çıktı bende 1446 yüksek bir değer olduğu için ikiz bile olabilir dedi
Baktı canım fakat çok küçük olduğu için hiç görunmedi inşallah perşembe gidip göreceğiz kesin gorunur dediAnladım canım bende bugün tekrar vereceğim inşallah hayırlısı olsunkontrole ne zaman çağırdı ultrason la baktı mı
Her 2 günde bir 2 katına çıktı cabim çok şükür haftaya perşembe çağırdı gel kese görünmüş olur dediCanım 13. Günümde bu değer çıktı bugün tekrar kan vereceğim senin artışlar kaçıncı günlerde oldu ve doktor kese için ne zaman çağırdı