- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Canım sen yaptın mı test?Bende yarın test yapcma idarar testi inslalah az da olsa bir cižgi görürüm bizimde bu bayramda yüzümüz guler bayram sekeri olurlar insallah bize
Aamin amin şu cuma vaktinin yüzü suyu hürmetine. İnşallah hepimiz bu ay olumlu sonuçlar alırız. Tuğçe sende yapackatın sanki bugün testÖğrendin mi canım sonucu? Kendine psikolojik baskı yapma hepimiz aynı durumdayız inan etrafımdaki hamilleri görsen arkadaslar akrabalar hepsi hamile benden sonra evlenenlerin 2. Cocukları oldu artık ama napalm bizim elimizde değil ki Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizede inşaallah
Canım şuan evde değilim yapamadım bugün testi yarın 16. Günüm yarin yapacağım bakalm sabah yapmayı düşünüyorumCanım sen yaptın mı test?
Yarın sabah yapacağım canım dün evimde değildim test de evdeydi o yüzden yarın insallahAamin amin şu cuma vaktinin yüzü suyu hürmetine. İnşallah hepimiz bu ay olumlu sonuçlar alırız. Tuğçe sende yapackatın sanki bugün test
İnşallah vardır bebeğin canm. İnşallah pozitifi görürsün bizede umut olur :)Yarın sabah yapacağım canım dün evimde değildim test de evdeydi o yüzden yarın insallah
İnşaallah yaAamin amin şu cuma vaktinin yüzü suyu hürmetine. İnşallah hepimiz bu ay olumlu sonuçlar alırız. Tuğçe sende yapackatın sanki bugün test
Hayırlısıyla inşaallah vardır cAnım bizede haber verCanım şuan evde değilim yapamadım bugün testi yarın 16. Günüm yarin yapacağım bakalm sabah yapmayı düşünüyorum
İnsallah canim yaİnşallah vardır bebeğin canm. İnşallah pozitifi görürsün bizede umut olur :)
Tamma canim insallah güzel bir haber verebilirimHayırlısıyla inşaallah vardır cAnım bizede haber ver
Anladım canım bende bugün tekrar vereceğim inşallah hayırlısı olsunHer 2 günde bir oldu canım bugün tekrar test yapacam doktorum her 2 günde bir yap dedi simdi 285 teyiz bugün 500 un üstüne çıkması lazım inşallah
19. gün bu değer çıktı bende 1446 yüksek bir değer olduğu için ikiz bile olabilir dediMaşallah canım ne güzel bende de durum aynı ilk aşılamam tuttu 14. Gün test yaptım benim degerim 53.85 çıktı doktorum tutunmuş dedi ama hala içimde ki korku geçmiş değil inşallah bende senin ki kadar yukseldigini görürümkuzum kaçıncı gününde bu değeri gördün ve 2 günde bir ne kadar yükseldi? Ayrıca 1000 ni geçtiği için kese görünmesi muhtemel doktora gidebilirsin artık bence
Hay maşsallah canım cok sevindim senin adına inslalah ikizdir19. gün bu değer çıktı bende 1446 yüksek bir değer olduğu için ikiz bile olabilir dedi
Maşallah canım. Dua et inşallah bizimkilerde ilk seferinde tutsun. Ne zaman yaptırdın aşılamanıMaşallah canım ne güzel bende de durum aynı ilk aşılamam tuttu 14. Gün test yaptım benim degerim 53.85 çıktı doktorum tutunmuş dedi ama hala içimde ki korku geçmiş değil inşallah bende senin ki kadar yukseldigini görürümkuzum kaçıncı gününde bu değeri gördün ve 2 günde bir ne kadar yükseldi? Ayrıca 1000 ni geçtiği için kese görünmesi muhtemel doktora gidebilirsin artık bence
Negatif kuzumÖğrendin mi canım sonucu? Kendine psikolojik baskı yapma hepimiz aynı durumdayız inan etrafımdaki hamilleri görsen arkadaslar akrabalar hepsi hamile benden sonra evlenenlerin 2. Cocukları oldu artık ama napalm bizim elimizde değil ki Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizede inşaallah
Olsun napalım vardır Rabbimin bir bildigi ona sıgıncaz canım biraz rahatlamaya calıs cık bi hava falan al söylemekle olmuyor biliyorum ama üzülme sakın imtihan Rabbim verecek inşaallahNegatif kuzum
Gözün aydın canım sende talihlilerdensin demek negüzel Rabbim saglıkla kucagna almayı nasip etsin inşaallahKızlar benim de 16. Gün bugün değerim 250 acaba ne zaman görünür kese kaçıncı gün bayram önü öğrenebilir miyim ki