- 6 Şubat 2020
- 417
- 189
- 27
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Hağla bekliyorum ben canım inşlalah tutmuşturAğrı degilde batma gibi hafif oldu ve progesteron jel nedeniyle göğüsler aşırı hassaslasti, şişti, sızlama falan oldu ama tutmadı. Akintida artırmıştı. İlacların etkisi hep malesef. Basari şansı zaten yüzde 8-10 civarı.. Gereksiz ve zaman kaybı olarak görüyorum. İns sizin tutmustur
Canım önce ilac kullandıriyor yumurtalarin istedikleri büyüklüğe gelene kadar ilac tedavisi yapiyorlar bu adatinjn 3. Veya 5. Gunü uygulaniyor ve en az 5 gün sürüyor eğer yumurtalarin büyürse ve çatlamazsa çatlama iğnesi vurduruyorlar sonra aşılama günü için 3 gün en az cinsel perhis veriyorlar sonra çatlama iğesinden sonra 36 saat bekletiyorlar buda 3 günün içerisinde oluyor zaten hastaneye gittiğin gunde aşılamanï yapıyorlarMerhaba arkadaşlar doktorumuz asilama demişti bize benim yumurta kalitem çok iyi degilmis eşimin hareketli sayısı düşük tam bir ideal aşılama ciftisiniz dedi dün rahim filmi çektirdim sağ tüpüm kapali çıktı ☹ cuma günü tatile cikicam en geç Perşembe gelin tedavinize başlayalım demişti şimdi nasıl olacak nasıl başlayacağız hap yada iğne mı verecek adetim bayramın son günü başlayacak ve biz memlekette olacağız bu tedsvi süreci nasıl olur neler yapıyor doktor süreç nasıl devam edecek bana da yardımcı olur musunuz anlatır mısınız rica etsem
Dün başladı göğüs şişmesi ve ağrısı akıntımda bazen çook bazen az oluyoGünaydın kizlar bende bugun aşırı göğüs hassasiyeti var bide akıntı var sizde nasıl durumlar
cevabınız için teşekkür ederim ağrılı bir işlem mi acaba . bir şey daha sormak istiyorum kusura bakmayın tek tüpüm kapalı çıktı iki gün önce öğrendim yine de aşılama yapılır mı acabaCanım önce ilac kullandıriyor yumurtalarin istedikleri büyüklüğe gelene kadar ilac tedavisi yapiyorlar bu adatinjn 3. Veya 5. Gunü uygulaniyor ve en az 5 gün sürüyor eğer yumurtalarin büyürse ve çatlamazsa çatlama iğnesi vurduruyorlar sonra aşılama günü için 3 gün en az cinsel perhis veriyorlar sonra çatlama iğesinden sonra 36 saat bekletiyorlar buda 3 günün içerisinde oluyor zaten hastaneye gittiğin gunde aşılamanï yapıyorlar
Tüp olayını doktora sormalısın canım o kadarını bilmiyorum ama işlem bana göre ağrılï bir işlem oldu canım yandı baya o aletleri takıp işlerini bitirene kadar yani toplam bi 10 dk canın yanıyor sonra 20 dk yatırıyolar sonra evine gidebiliyosuncevabınız için teşekkür ederim ağrılı bir işlem mi acaba . bir şey daha sormak istiyorum kusura bakmayın tek tüpüm kapalı çıktı iki gün önce öğrendim yine de aşılama yapılır mı acaba
Test günun ne zaman canim senin yaklaşti heraldeDün başladı göğüs şişmesi ve ağrısı akıntımda bazen çook bazen az oluyo
Cnaım doktorum bana 30 günlük bir fitil verdi progestan 30 günden sonra test yap dedi ama herkeze 14 gun diyolarmış anlamadım bende bilmiyorum ne zaman yapacağımıTest günun ne zaman canim senin yaklaşti heralde
Yok canım ya bence 15 gunde kiminin 12.gunde çıkıyo geç döllenme falan olur diyemi dediykiCnaım doktorum bana 30 günlük bir fitil verdi progestan 30 günden sonra test yap dedi ama herkeze 14 gun diyolarmış anlamadım bende bilmiyorum ne zaman yapacağımı
İlk gebeliğim geç dollenme olmustu canim reglm 14 gün gecikti kan testinde 2buçuk haftalık cıkmıştı o yüzden de olabilirYok canım ya bence 15 gunde kiminin 12.gunde çıkıyo geç döllenme falan olur diyemi dediyki
Evet olabilir o yüzden hayirlisi olsun canim sabderelim bakalim senin 12.gun falan heraldeİlk gebeliğim geç dollenme olmustu canim reglm 14 gün gecikti kan testinde 2buçuk haftalık cıkmıştı o yüzden de olabilir
Evet canım 12. Gunüm bugun senin ne kadar kaldıEvet olabilir o yüzden hayirlisi olsun canim sabderelim bakalim senin 12.gun falan heralde
Benimde 7.günüm Allah biliyo ya hiç umutlu değilim ben ilkinde kendimi sanki olacak gibi sartladim olmadi bunda umudum yok hayirlisiEvet canım 12. Gunüm bugun senin ne kadar kaldı
Benimde umudum yok canim ya bu ilk ama ne bileyim sürekli negatifleri görünce umudu klamıyor insaninBenimde 7.günüm Allah biliyo ya hiç umutlu değilim ben ilkinde kendimi sanki olacak gibi sartladim olmadi bunda umudum yok hayirlisi
Tutar insallah ne diyelim rabbim neyler neylerse güzel eylerBenimde umudum yok canim ya bu ilk ama ne bileyim sürekli negatifleri görünce umudu klamıyor insanin
Aynen öyle canım hayırlısı bekleyip göreceğiz bakalımTutar insallah ne diyelim rabbim neyler neylerse güzel eyler
adet sancısı gibi bir ağrı mıTüp olayını doktora sormalısın canım o kadarını bilmiyorum ama işlem bana göre ağrılï bir işlem oldu canım yandı baya o aletleri takıp işlerini bitirene kadar yani toplam bi 10 dk canın yanıyor sonra 20 dk yatırıyolar sonra evine gidebiliyosun
Canim kendini hic korkutma ya bazılarının ağrısı hic olmusyormuş merak etme yaniadet sancısı gibi bir ağrı mıçok korkuyorum hele ki rahim filminden sonra daha da korkuyorum artık
ayy inşallah sizin ilk aşılama mı sonuç ne zaman belli olacakCanim kendini hic korkutma ya bazılarının ağrısı hic olmusyormuş merak etme yaniinsallah yaptırırsin ve tutar