Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hağla bekliyorum ben canım inşlalah tutmuştur

Canım önce ilac kullandıriyor yumurtalarin istedikleri büyüklüğe gelene kadar ilac tedavisi yapiyorlar bu adatinjn 3. Veya 5. Gunü uygulaniyor ve en az 5 gün sürüyor eğer yumurtalarin büyürse ve çatlamazsa çatlama iğnesi vurduruyorlar sonra aşılama günü için 3 gün en az cinsel perhis veriyorlar sonra çatlama iğesinden sonra 36 saat bekletiyorlar buda 3 günün içerisinde oluyor zaten hastaneye gittiğin gunde aşılamanï yapıyorlar

Günaydın kizlar bende bugun aşırı göğüs hassasiyeti var bide akıntı var sizde nasıl durumlar

cevabınız için teşekkür ederim ağrılı bir işlem mi acaba . bir şey daha sormak istiyorum kusura bakmayın tek tüpüm kapalı çıktı iki gün önce öğrendim yine de aşılama yapılır mı acaba

Tüp olayını doktora sormalısın canım o kadarını bilmiyorum ama işlem bana göre ağrılï bir işlem oldu canım yandı baya o aletleri takıp işlerini bitirene kadar yani toplam bi 10 dk canın yanıyor sonra 20 dk yatırıyolar sonra evine gidebiliyosun

adet sancısı gibi bir ağrı mı çok korkuyorum hele ki rahim filminden sonra daha da korkuyorum artık

Kizlar ya ovülasyan testi yaptim da hamilelik için degil yanlis anlamayin ya bi ara daha yapmıstim gene boyle ciktida acaba yumurtalar çatlamadımı acaba

Eklentiler

• 20200720_133826.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…