-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Merhaba,Kizlar ya ovülasyan testi yaptim da hamilelik için degil yanlis anlamayin ya bi ara daha yapmıstim gene boyle ciktida acaba yumurtalar çatlamadımı acaba
Hayır canım, o şuanda yumurtlamadığını gösteriyor. Ovülasyon testinde ikinci çizginin ilk çizgi gibi koyu olması lazım.Kizlar ya ovülasyan testi yaptim da hamilelik için degil yanlis anlamayin ya bi ara daha yapmıstim gene boyle ciktida acaba yumurtalar çatlamadımı acaba
Canim gonalf kullandım ovitrallemi vuruldum ve aşılamanın 7.günü yumurtlamadın derkenMerhaba,
Hayır canım, o şuanda yumurtlamadığını gösteriyor. Ovülasyon testinde ikinci çizginin ilk çizgi gibi koyu olması lazım.
İnşallah canım hayırlısı olsun Herşey Allah ımın elinde hayırlısıİnşallah tutunmuştur bebeğinikinci çizgi yalan söylemez diyorlar geneldr
Tebrikler darisi basimizaKızlar kusura bakmayın yazamadım hafta sonu kuzenimin düğünü vardı baya telaşlıydım. Hemen son gelişmelere giriyorum biliyorsunuz dayanamayıp 6. Günü test yaptığımda sonuç 1.67 idi.
Cumartesi günü akşam kınamız vardı ben tabii oynamamak için elimden geleni yaptım ama düğün kendimizden olunca dayanamayıp oynadım ve maalesef yoruldum sonra pazar günü sabah çok açık pembe kırmızı karışımı bir akıntı olmuş ama çok değil. Bende dedim ki daha 11. Günü aşılamanın herhalde adet değildir diye düşündüm. Sonra bekledim dün gece dayanamayıp erken gebelik testi yaptım 2. Çizgiyi görünce elim ayağım titredi gece yapmıştım. Eşime söyledim kan vermeye gidelim diye yine eşimde gününde gidelim 14. Gün de belirsizlik yaşamayalım dedi. Tabii ki ben yine dayanamadım bugün yani 12. Günde akşam saat 7 gibi tekrar erken gebelik testi yaptım. Ve bu sefer 2. Çizgi daha belirgin bir şekilde çıktı. İnşallah Çarşambayı iple çekiyorum inşallah vardır hepimizde. Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın hakkımızda hayırlısı olsun ve inşallah Allah ım bizleri anne olmakla ödüllendirsin inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerini olsunÇok heyecanlıyım Allah ım yardımcımız olsun
Canım insallah meleğin seninledir ve seni 9 ayi dolana kadar birakmaz inslalah sav saglim al kucağına meleğini Allah analı bbalı buyûtsün darısı basımıza haber et yine bize umut olBurda. Daha net
evet normal değerlere göre ileri hareketli %30 ve üstü olmalı ama bence birçok kişinin testinden daha iyi eşinizin durumu.Aşılama tutma ihtimali yüksek bence eşiniz ilaç ve vitamin takviyesi alsın mutlaka : ))Merhaba arkadaşlar ben de ikinci aşılamami oldum ama çok fazla karın ağrım oluyor gece uyandıracak kadar. Bir de eşimin spermiyogrami sizce normal mi ileri hareket yetersiz galiba. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hayirli olsun canim rabbim saglicakla kucağina almaýida nasip etsin inşallah ne gibi belirtiler yaşadin bizede anlatiŕmısınBurda. Daha net
6.gun heyecanla bekliyoruzEvet kızlar grubumuzda iki anne adayı var darısı bizim başimiza inşallah sizde neler var bugün
Benim 8.gunum bel ağrısı ve aşiri göğüs hassasiyeti var adet oncesi sendromum bunlar iyice umudu kestim ben6.gun heyecanla bekliyoruz
Progesteron kullaniyosan ondan da oluyorBenim 8.gunum bel ağrısı ve aşiri göğüs hassasiyeti var adet oncesi sendromum bunlar iyice umudu kestim ben
Dushapton kullaniyorum sari akıntı var yoğunProgesteron kullaniyosan ondan da oluyor
Haptan kaynakli canm ilk asilamamda kullanmistim asiri gogus ucu agrisi yapiyo bide akntida . Hap bitene kadar devamDushapton kullaniyorum sari akıntı var yoğun
Sen ilacı ne kadar kullandin canim kullanırken adet oldunmuHaptan kaynakli canm ilk asilamamda kullanmistim asiri gogus ucu agrisi yapiyo bide akntida . Hap bitene kadar devam
İnşallah canım benim tez zamanda darısı başınıza inşallahCanım insallah meleğin seninledir ve seni 9 ayi dolana kadar birakmaz inslalah sav saglim al kucağına meleğini Allah analı bbalı buyûtsün darısı basımıza haber et yine bize umut ol