Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar ya ovülasyan testi yaptim da hamilelik için degil yanlis anlamayin ya bi ara daha yapmıstim gene boyle ciktida acaba yumurtalar çatlamadımı acaba
Merhaba,
Kizlar ya ovülasyan testi yaptim da hamilelik için degil yanlis anlamayin ya bi ara daha yapmıstim gene boyle ciktida acaba yumurtalar çatlamadımı acaba
Hayır canım, o şuanda yumurtlamadığını gösteriyor. Ovülasyon testinde ikinci çizginin ilk çizgi gibi koyu olması lazım.

Kizlar sabah iştah yok sonra doymak bilmi
Merhaba,

Hayır canım, o şuanda yumurtlamadığını gösteriyor. Ovülasyon testinde ikinci çizginin ilk çizgi gibi koyu olması lazım.
Canim gonalf kullandım ovitrallemi vuruldum ve aşılamanın 7.günü yumurtlamadın derken

Kızlar kusura bakmayın yazamadım hafta sonu kuzenimin düğünü vardı baya telaşlıydım. Hemen son gelişmelere giriyorum biliyorsunuz dayanamayıp 6. Günü test yaptığımda sonuç 1.67 idi.
Cumartesi günü akşam kınamız vardı ben tabii oynamamak için elimden geleni yaptım ama düğün kendimizden olunca dayanamayıp oynadım ve maalesef yoruldum sonra pazar günü sabah çok açık pembe kırmızı karışımı bir akıntı olmuş ama çok değil. Bende dedim ki daha 11. Günü aşılamanın herhalde adet değildir diye düşündüm. Sonra bekledim dün gece dayanamayıp erken gebelik testi yaptım 2. Çizgiyi görünce elim ayağım titredi gece yapmıştım. Eşime söyledim kan vermeye gidelim diye yine eşimde gününde gidelim 14. Gün de belirsizlik yaşamayalım dedi. Tabii ki ben yine dayanamadım bugün yani 12. Günde akşam saat 7 gibi tekrar erken gebelik testi yaptım. Ve bu sefer 2. Çizgi daha belirgin bir şekilde çıktı. İnşallah Çarşambayı iple çekiyorum inşallah vardır hepimizde. Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın hakkımızda hayırlısı olsun ve inşallah Allah ım bizleri anne olmakla ödüllendirsin inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerini olsun Çok heyecanlıyım Allah ım yardımcımız olsun

Eklentiler

• IMG-20200720-WA0174.jpeg
    43,9 KB · Görüntüleme: 96
Tebrikler darisi basimiza

evet normal değerlere göre ileri hareketli %30 ve üstü olmalı ama bence birçok kişinin testinden daha iyi eşinizin durumu.Aşılama tutma ihtimali yüksek bence eşiniz ilaç ve vitamin takviyesi alsın mutlaka : ))

Hapım yarın bitiyo ama bana bitince yazdir kullan dedilen siz hap bitince adet oldunuzmu hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…