- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Benimde 2. Asilamam bayrama Insallah yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm cnm bende 2 kere asılama oldum ılk asılamam dusuk oldu 2. Asılamam tuttu suan 3 yasına yakın bı oglum var cok sukur sımdı 3. Asılama ıcın ıgne kullanıyorum benım 2 asılamamda da hıc belırtım yoktu hatta tutmadı dıye uzuluyodum ama 2 sıde tutmustu ınsallah hersey gonlunuzce olur hepınızden. Guzel haberlerı beklıyorumMerhaba kızlar bugün aşılamanın 6.günü va ani hareketlerde kasık batması ve hafif göğüs hassasiyeti var sizde neler var
Aleykümselam canım ilk aşılamadan sonra ağrın falan olmuşmuydu benimde 2 gündür bir göğüs hassasiyeti vardı buğun yok denecek kadar hafif batmalar varda oda ani hareketlerde başka birsey hissetmiyorumSlm cnm bende 2 kere asılama oldum ılk asılamam dusuk oldu 2. Asılamam tuttu suan 3 yasına yakın bı oglum var cok sukur sımdı 3. Asılama ıcın ıgne kullanıyorum benım 2 asılamamda da hıc belırtım yoktu hatta tutmadı dıye uzuluyodum ama 2 sıde tutmustu ınsallah hersey gonlunuzce olur hepınızden. Guzel haberlerı beklıyorum
Aynen nasip kısmet rabbim aratmadan versin insallahAşılamayı çok gereksiz buluyorum bizde yaptık olmadı, şimdiki aklım olsa direk es geçerdim tüpe, zaten tüp ilaçları kullanılıyo ama normal ilişkiden farkı da yok tutan çok az, inşallah sizlerin olur herşey nasip kısmet
bnım hıc olmuyor belırtım onzmnlar bu sıtede gezınırdım herkesın bı bekırtısı var bende hıc bırı yok dıye cok uzulurdum ama her test yaptıgımda sasırmıstımAleykümselam canım ilk aşılamadan sonra ağrın falan olmuşmuydu benimde 2 gündür bir göğüs hassasiyeti vardı buğun yok denecek kadar hafif batmalar varda oda ani hareketlerde başka birsey hissetmiyorum
Benim ilk 3 gun oldu şimdi yok hic bir sey benimde olmayacak galiba hayirlisi artikBenım hıc olm
bnım hıc olmuyor belırtım onzmnlar bu sıtede gezınırdım herkesın bı bekırtısı var bende hıc bırı yok dıye cok uzulurdum ama her test yaptıgımda sasırmıstım
Oyle dusunme canım Allah bılır olada bılır ben belırtı yok dıyodum ama tutmustu bakalım bu sefer surecım nasıl gecıcekBenim ilk 3 gun oldu şimdi yok hic bir sey benimde olmayacak galiba hayirlisi artik
Seninle aynı günlerden gidiyoruz canım benim de 5.günüm benim hiç belirtim yok şuanlık kasık ağrım da olmadı inşallah hayıtlı haberler alırızMerhaba kızlar bugün aşılamanın 6.günü va ani hareketlerde kasık batması ve hafif göğüs hassasiyeti var sizde neler var
Ben 3 4 gün anca yattım simdi ağır isler haric yemek falan yapıyom bol bol meryem suresi okuyorum hepinizide dualarıma katiyorum insallah çifte bayram yaşarızKizlar yatiyomusunuz nasil geciriyosunuz vaktinizi
Sen aşılama gününü sayıyonmu canımSeninle aynı günlerden gidiyoruz canım benim de 5.günüm benim hiç belirtim yok şuanlık kasık ağrım da olmadı inşallah hayıtlı haberler alırız
Sagol bebegim bende ayni sekildeBen 3 4 gün anca yattım simdi ağır isler haric yemek falan yapıyom bol bol meryem suresi okuyorum hepinizide dualarıma katiyorum insallah çifte bayram yaşarız
Kimin duasının kabul olacağı bilinmez bol bol dua edelim insallah birbirimizeSagol bebegim bende ayni sekilde
Insallah cani aynenKimin duasının kabul olacağı bilinmez bol bol dua edelim insallah birbirimize
Belirti aradıkça insan daha cok sitrese giriyor bende sahsen durum öyle ama benim akıntım yok denecek kadar az bakalım bekleyip gorecegiz ama adet gecikmesi olmadan yapmayı düşünmüyorum bende bide eger tutmazsa bende tüp bebek istiyorum çünkü başarı sansı cok yuksek rabbim aratmadan bu maddi manevi zorluga girmeden nasip etsin hepimize kızlar
Sen aşılama gününü sayıyonmu canım
Ağrı degilde batma gibi hafif oldu ve progesteron jel nedeniyle göğüsler aşırı hassaslasti, şişti, sızlama falan oldu ama tutmadı. Akintida artırmıştı. İlacların etkisi hep malesef. Basari şansı zaten yüzde 8-10 civarı.. Gereksiz ve zaman kaybı olarak görüyorum. İns sizin tutmusturCanım valla 4 gundür ağrısını çekiyordum bugün daha iyiyim insallah tutmuştur seninki tutmamış şuan ne yapıyorsun bidaha yapacakmısın aşılama