Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İkinci cizgi ilaçlarin etkisindendir demi hafifde olsa gorünüyorya
O hep gorunebiliyor canım ilaclardan dolayı değildi çünkü ben daha hiçbir ilaç almadım ama bende de cikoyor hatta daha koyu ciktigi da oldu LH hormonu vücudumuzda hep olan bir hormon olduğu için o şekilde dalgalanmalar olabiliyor silik olduğu sürece sıkıntı yok

Benim son 2 gündür belim ve göğüslerim çok ağrıyo başka bişey hissetmiyorum şu perşembe gelip bı gidip kan verseydim zor geciyo gunler

Sağolasın canım

o kadar mutsuz ve üzgünüm ki ama bir yanımda çok umutlu duygularım karmakarışık siz hangi sebepten dolayı aşılama yaptırdınız acaba
Nelere dikkat ettin
Doğumuna cok az kalmış canım hadi bize anlat neler hissettin hangi ilaci kullandın falan bunlari anlat mesela nelere dikkat ettin bizde bilgilenmiş olalım
Kızlar benim ikinci gebeliğim
Ilki normal yolla olmuştu
Ikincisini istediğimizde pcos teşhisi ile karşı karşıya kaldım
Dr aşılama önerdi
Adetin 5. gününden itibaren yumurta büyütücü ilacımı karnima vuruyordum catlayana kadar böyle devam ettim
En son kontrolde biri 18 biri 20 mm yumurtan var demişti dr
O gün catlatma ıgnemi vurdum
Ama daha öncesinde 1bucuk yıl istediğimiz ve olmadığı için çok fazla folik asit kullanmıştım
Belki onun yararı olmuş olabilir
14 gün sonra kan testinde sonucum pozitifti
Mucize gibi her şey bir anda oldu
Ben tip fakültesi hastanesinde yaptırdım aşılamayı
Çok memnun kaldım
Her zaman inanmak gerek
Allah hepinize nasip etsin insallah
Su an doğuma az kaldı ben de dualarınızı beklerim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sağ sağlim al kuzum bebegini kucağına tesekkür ederim bize umut olduğun icin

Saglikla kucagina al insallah canim 14 gunu beklerken nasil zaman gecirdin is felan yapmismydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…