- 3 Ağustos 2019
- 75
- 48
- 34
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Bir jaç gündür giremedim kusura bakmayın inşallah hepimiz bir an önce alırız bebeklerimizi kucağımızaİns siziinki tutmuştur sağlıcakla kucağınıza alırsınız devlettemi yaptınız ozeldemi ve fiyatları nasıl acaba
Teşekkür ederim bende hiç bilmiyorum da bi sormak istedimMikroçip diye bir yöntem var arkadaşımdan duymuştum daha önce başarı oranı daha yüksekmiş sadece bu kadar biliyorum içeriği hakkında bir bilgim yok benim
Benimki mikrocip yontemiyle yapildi 2. Asilamam bakalim daha 4. Gunumdeyim insallah tutarsa haber vercem bu kez daha umutluyumKızlar aşılması çipli aşılama olan var mı böyle bişey var mı bende bir dahaki ay düşünüyorum da
İnşAllah tutar canım hakkında hayırlısı olsunBenimki mikrocip yontemiyle yapildi 2. Asilamam bakalim daha 4. Gunumdeyim insallah tutarsa haber vercem bu kez daha umutluyum
Insallah ekstra cip i kendimiz aldik hastanede yokmus 500 tl verdik labaratuvarda ugrasmak yok doktor odasinda hazrladi geldi sans %30 %40 mis bakalm bize yaricakmiİnşAllah tutar canım hakkında hayırlısı olsun
Kusura bakmayın kızlar ya bildirim gelmemiş diye görmedim simdi tesadüfen gördümKızlar ne durumdasınız belirtiler var mı??
Evaa bide akıntın suan ne durumda canım
Maşallah canım ne güzel bende de durum aynı ilk aşılamam tuttu 14. Gün test yaptım benim degerim 53.85 çıktı doktorum tutunmuş dedi ama hala içimde ki korku geçmiş değil inşallah bende senin ki kadar yukseldigini görürümMerhaba herkese aranıza yeni katıldım 4 yıllık evliyim 3 yıldırda çocuk istiyorduk ama olmuyordu 4 kez çatlatma iğnesi yaptım ama sonuç negatif sonra antalya merkezde bi doktor buldum ona gittim aşılama dedi ben çekindim yaptırmadım aradan bir yıl geçti tekrar aynı doktora gittim aşılamaya karar verdik artık ilk denemede ELhamdülillah hamile kaldım çok umutsuzdum ama allah en ummadık yerde nasip etti 5 haftalık henüz daha çok küçük inşallah yavrum tutunur bana Allah isteyen herkesin kuçağını doldursun :)
kan değerim 1446 çıktı acaba ikiz mi diye merak ediyorum
Canim benim hakkında hayırlısı olsun inşallah canını sıkma aksine daha sıkı sıkı sarıl ve devam et en yakin zamanda olacak inşallahAdet oldum canlar ben bugun olmadı ama olsun hakkımızda hayırlısı
Bunu kendiniz mi seçtiniz peki yani siz mi dediniz bu şekilde olsun diyeInsallah ekstra cip i kendimiz aldik hastanede yokmus 500 tl verdik labaratuvarda ugrasmak yok doktor odasinda hazrladi geldi sans %30 %40 mis bakalm bize yaricakmi
Hayır doktor kendisi dediBunu kendiniz mi seçtiniz peki yani siz mi dediniz bu şekilde olsun diye
AnladımHayır doktor kendisi dedi
Aşılama icinde mı %10 ve altını öneriyorlar bu arada gün rahim filmi çektirdim sağ tupum kapalı çıktıinşallah güzel çıkar eşinin sonuçları canım .ileriye hareketli sayısı %30 olması gerekiyormuş referans sonuçlarına göre. %10 ve daha altı sayılar için öneriyor bizim gittiklerimiz.
4.gunu bendede aynisi Ignenin etkisi sanirimMerhaba kızlar bugün aşılamanın 6.günü va ani hareketlerde kasık batması ve hafif göğüs hassasiyeti var sizde neler var
Benim ilk 3 gun cok kasık ağrım olmustu simdi batma var ağrı yok hayirlisi artik4.gunu bendede aynisi Ignenin etkisi sanirim
Inşallah tutundugu icin batma oluyodurBenim ilk 3 gun cok kasık ağrım olmustu simdi batma var ağrı yok hayirlisi artik
Benim 2. Aşılamam sizin kaçinci insallah canim hepimizin tutunur minnaklarıInşallah tutundugu icin batma oluyodur