Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İns siziinki tutmuştur sağlıcakla kucağınıza alırsınız devlettemi yaptınız ozeldemi ve fiyatları nasıl acaba
Bir jaç gündür giremedim kusura bakmayın inşallah hepimiz bir an önce alırız bebeklerimizi kucağımıza özelde yaptırdım 1500 aşılama ödedim artı ilaçlar muayene ücretleri toplam 2000 i geçmiştir diye tahmin ediyorum

Kızlar aşılması çipli aşılama olan var mı böyle bişey var mı bende bir dahaki ay düşünüyorum da

Mikroçip diye bir yöntem var arkadaşımdan duymuştum daha önce başarı oranı daha yüksekmiş sadece bu kadar biliyorum içeriği hakkında bir bilgim yok benim

Kızlar ne durumdasınız belirtiler var mı??
Evaa bide akıntın suan ne durumda canım
Kusura bakmayın kızlar ya bildirim gelmemiş diye görmedim simdi tesadüfen gördüm akıntım azaldı canım bayağı ama kasik ağrılarım arttı biraz onun dışında hamileliğe dair hiç bir belirti yaşamıyorum

Maşallah canım ne güzel bende de durum aynı ilk aşılamam tuttu 14. Gün test yaptım benim degerim 53.85 çıktı doktorum tutunmuş dedi ama hala içimde ki korku geçmiş değil inşallah bende senin ki kadar yukseldigini görürüm kuzum kaçıncı gününde bu değeri gördün ve 2 günde bir ne kadar yükseldi? Ayrıca 1000 ni geçtiği için kese görünmesi muhtemel doktora gidebilirsin artık bence

inşallah güzel çıkar eşinin sonuçları canım .ileriye hareketli sayısı %30 olması gerekiyormuş referans sonuçlarına göre. %10 ve daha altı sayılar için öneriyor bizim gittiklerimiz.
Aşılama icinde mı %10 ve altını öneriyorlar bu arada gün rahim filmi çektirdim sağ tupum kapalı çıktı

Merhaba kızlar bugün aşılamanın 6.günü va ani hareketlerde kasık batması ve hafif göğüs hassasiyeti var sizde neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…