Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar bugün aşılamanın 6.günü va ani hareketlerde kasık batması ve hafif göğüs hassasiyeti var sizde neler var
Slm cnm bende 2 kere asılama oldum ılk asılamam dusuk oldu 2. Asılamam tuttu suan 3 yasına yakın bı oglum var cok sukur sımdı 3. Asılama ıcın ıgne kullanıyorum benım 2 asılamamda da hıc belırtım yoktu hatta tutmadı dıye uzuluyodum ama 2 sıde tutmustu ınsallah hersey gonlunuzce olur hepınızden. Guzel haberlerı beklıyorum

Aleykümselam canım ilk aşılamadan sonra ağrın falan olmuşmuydu benimde 2 gündür bir göğüs hassasiyeti vardı buğun yok denecek kadar hafif batmalar varda oda ani hareketlerde başka birsey hissetmiyorum

Aşılamayı çok gereksiz buluyorum bizde yaptık olmadı, şimdiki aklım olsa direk es geçerdim tüpe, zaten tüp ilaçları kullanılıyo ama normal ilişkiden farkı da yok tutan çok az, inşallah sizlerin olur herşey nasip kısmet

Aynen nasip kısmet rabbim aratmadan versin insallah

Benım hıc olm
Aleykümselam canım ilk aşılamadan sonra ağrın falan olmuşmuydu benimde 2 gündür bir göğüs hassasiyeti vardı buğun yok denecek kadar hafif batmalar varda oda ani hareketlerde başka birsey hissetmiyorum
bnım hıc olmuyor belırtım onzmnlar bu sıtede gezınırdım herkesın bı bekırtısı var bende hıc bırı yok dıye cok uzulurdum ama her test yaptıgımda sasırmıstım

Benım hıc olm

bnım hıc olmuyor belırtım onzmnlar bu sıtede gezınırdım herkesın bı bekırtısı var bende hıc bırı yok dıye cok uzulurdum ama her test yaptıgımda sasırmıstım
Benim ilk 3 gun oldu şimdi yok hic bir sey benimde olmayacak galiba hayirlisi artik

Merhaba arkadaşlar doktorumuz asilama demişti bize benim yumurta kalitem çok iyi degilmis eşimin hareketli sayısı düşük tam bir ideal aşılama ciftisiniz dedi dün rahim filmi çektirdim sağ tüpüm kapali çıktı cuma günü tatile cikicam en geç Perşembe gelin tedavinize başlayalım demişti şimdi nasıl olacak nasıl başlayacağız hap yada iğne mı verecek adetim bayramın son günü başlayacak ve biz memlekette olacağız bu tedsvi süreci nasıl olur neler yapıyor doktor süreç nasıl devam edecek bana da yardımcı olur musunuz anlatır mısınız rica etsem

Canım meraba sonuç nedir bebiş geldi mi negatif mi oldu çok merak ettim bende aşılama yaptıracam bu ay

Merhaba arkadaşlar ben de ikinci aşılamami oldum ama çok fazla karın ağrım oluyor gece uyandıracak kadar. Bir de eşimin spermiyogrami sizce normal mi ileri hareket yetersiz galiba. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Eklentiler

• IMG_20200717_103159.jpg
    140,7 KB · Görüntüleme: 96
Canım valla 4 gundür ağrısını çekiyordum bugün daha iyiyim insallah tutmuştur seninki tutmamış şuan ne yapıyorsun bidaha yapacakmısın aşılama
Ağrı degilde batma gibi hafif oldu ve progesteron jel nedeniyle göğüsler aşırı hassaslasti, şişti, sızlama falan oldu ama tutmadı. Akintida artırmıştı. İlacların etkisi hep malesef. Basari şansı zaten yüzde 8-10 civarı.. Gereksiz ve zaman kaybı olarak görüyorum. İns sizin tutmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…