Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım canım inşallah çok güzel bulantısız bir hamilelik geçirirsin canım benim

Merhaba herkese aranıza yeni katıldım 4 yıllık evliyim 3 yıldırda çocuk istiyorduk ama olmuyordu 4 kez çatlatma iğnesi yaptım ama sonuç negatif sonra antalya merkezde bi doktor buldum ona gittim aşılama dedi ben çekindim yaptırmadım aradan bir yıl geçti tekrar aynı doktora gittim aşılamaya karar verdik artık ilk denemede ELhamdülillah hamile kaldım çok umutsuzdum ama allah en ummadık yerde nasip etti 5 haftalık henüz daha çok küçük inşallah yavrum tutunur bana Allah isteyen herkesin kuçağını doldursun :)
kan değerim 1446 çıktı acaba ikiz mi diye merak ediyorum

Ayy ne güzel bize de dua et lütfen canım hayırlı olsun sağlıklı bir sekilde al bebeğini kucağına Allah'ım bize ve isteyen herkese de versin cennetinden bir melek inşallah belirtilerin neydi canim

her namazımda hep duamdasınız

Ayy ne güzel bize de dua et lütfen canım hayırlı olsun sağlıklı bir sekilde al bebeğini kucağına Allah'ım bize ve isteyen herkese de versin cennetinden bir melek inşallah belirtilerin neydi canim
çok emek verdim bu çocuk için tüp bebeğe karar vermişken son dakika aşılamaya karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…