- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Anladım canım inşallah çok güzel bulantısız bir hamilelik geçirirsin canım benimBenim de 9. Günümde midem bozuk gibi oldu canım hatta soğuk aldığımı falan düşündüm çünkü bulantı yanma ve değildi meğersem gebelikmis suanda da ayni mide rahatsızlığını yaşıyorum arada bir ama özellikle geceleri
İnan adet geçmeden yapmak artık içimden gelmiyor ateş ölçmeyi bıraktım daha dogrusu aklıma gelmedi artık bakmak lazım yarın ama düşecek miNasil dayanıyorsun helal olsunateş ölçmeye devam ediyor musun ?
Allah en kısa zamanda naip etsin güzel haber canım benımBende 2.asilamami yaptırdım 1.si geçen sene idi Mayıs ayında şimdi de 10 unda yaptırdım geçmiyo günler
Bak bakalım kuzum benim 36.5 te kaldıİnan adet geçmeden yapmak artık içimden gelmiyor ateş ölçmeyi bıraktım daha dogrusu aklıma gelmedi artık bakmak lazım yarın ama düşecek mi
İnşallah canım çok teşekkür ederimAnladım canım inşallah çok güzel bulantısız bir hamilelik geçirirsin canım benim
İlk idrar testini yaptığın gün düşük mü çıkmıştı ateş sende canımBak bakalım kuzum benim 36.5 te kaldı
Evet canim 36.5 çıktı bende düştüğü için ağlamaya başladım yine olmadı falan diye sonra bir yaptım ne göreyim sılik çizgi anında belirdiİlk idrar testini yaptığın gün düşük mü çıkmıştı ateş sende canım
Amin inşallah nasip hakkımda hayırlısı ne deyimÇok üzüldüm canım ya olsun umudunu yitirme inşallah verdiğin bu arada hamile kalırsın ve aşılamaya gerek kalmaz
Merhaba herkese aranıza yeni katıldım 4 yıllık evliyim 3 yıldırda çocuk istiyorduk ama olmuyordu 4 kez çatlatma iğnesi yaptım ama sonuç negatif sonra antalya merkezde bi doktor buldum ona gittim aşılama dedi ben çekindim yaptırmadım aradan bir yıl geçti tekrar aynı doktora gittim aşılamaya karar verdik artık ilk denemede ELhamdülillah hamile kaldım çok umutsuzdum ama allah en ummadık yerde nasip etti 5 haftalık henüz daha çok küçük inşallah yavrum tutunur bana Allah isteyen herkesin kuçağını doldursun :)Evet canim 36.5 çıktı bende düştüğü için ağlamaya başladım yine olmadı falan diye sonra bir yaptım ne göreyim sılik çizgi anında belirdibir yandan ağlıyorum bir yandan bisey var sanırım falan diyorum
Saat 12 de uyandım normalde bugün hiç yorulmadım ama efsane bi şekilde uykum varKızlar ne durumdasınız belirtiler var mı??
Evaa bide akıntın suan ne durumda canım
Ayy ne güzel bize de dua et lütfen canım hayırlı olsun sağlıklı bir sekilde al bebeğini kucağınaMerhaba herkese aranıza yeni katıldım 4 yıllık evliyim 3 yıldırda çocuk istiyorduk ama olmuyordu 4 kez çatlatma iğnesi yaptım ama sonuç negatif sonra antalya merkezde bi doktor buldum ona gittim aşılama dedi ben çekindim yaptırmadım aradan bir yıl geçti tekrar aynı doktora gittim aşılamaya karar verdik artık ilk denemede ELhamdülillah hamile kaldım çok umutsuzdum ama allah en ummadık yerde nasip etti 5 haftalık henüz daha çok küçük inşallah yavrum tutunur bana Allah isteyen herkesin kuçağını doldursun :)
kan değerim 1446 çıktı acaba ikiz mi diye merak ediyorum
her namazımda hep duamdasınızAyy ne güzel bize de dua et lütfen canım hayırlı olsun sağlıklı bir sekilde al bebeğini kucağınaAllah'ım bize ve isteyen herkese de versin cennetinden bir melek inşallah belirtilerin neydi canim
her namazımda hep duamdasınız
çok emek verdim bu çocuk için tüp bebeğe karar vermişken son dakika aşılamaya karar verdikAyy ne güzel bize de dua et lütfen canım hayırlı olsun sağlıklı bir sekilde al bebeğini kucağınaAllah'ım bize ve isteyen herkese de versin cennetinden bir melek inşallah belirtilerin neydi canim
Allah'ım bu kadar yıl sonra vermiş sinavı geçmişsiniz demekki kuzum nasip olmus iste sizede darısı bizlerin başınaçok emek verdim bu çocuk için tüp bebeğe karar vermişken son dakika aşılamaya karar verdik
crinone jel vermişti jelle birlikte su gibi akıntım oldu iğne tedavilerine başladığım ilk günden itibaren gögüs ağrılarım vardı iğneden diye düşündüm bide aşılamadan iki üç gün sonra göbeğimin altında kalp atışı gibi seğirme hissettim bu kadar oldu