Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba, arkadaşlar bende aşılama düşünüyorum ama oranlar düşük diyorlar siz ne düşünüyosunuz ?
bi yerden başlamak gerekiyor ben ilk aşılamamı kesin olacak gözüyle görmedim unuttum hatta evde de kayınvalidemler vardı bir ay aşılama sürecinde bizim evde kaldılar haberleri yoktu tedavi olduğumdan söylemek istemedim o kadar koşturmalı hareketli geçti ki hiç dinlenemedim olmaz gözüyle bakıyordum hep Ama Allah nasip etti çok şükür elhamdülillah

Merhaba gunaydin kizlar kasık ağrisi hissetmiyorum ama göğüs hassasiyeti var sizdeki belirteler ne acaba 5.gün bugün

Hiç istemezdim bôyle olmasınj kuzum ya inan cok üzüldüm maa dediğin gibi hkakımızda ne hayırlısıysa o olsun canım

Bende geçen ay düşük yaptım. Bir daha bu sorunu yaşamamak için aşılama yapmak istiyorum. En azından spermlerin sağlıklı olacağından emin olacağız. Çünkü eşim verikosel ameliyatı oldu 6 ay önce. Bide Beyin tümörü var tetikliyor spermi

İyi aksamlar oncellıkle Rabbım herkesın gonlune gore versın butun ısteyenlere saglıklı evlatlar nasıp etsınBenım 1. Asılamam dusukle sonunlandı 2. Asılamamda tuttu cok sukur ama ılk dusuk oldugu ıxın 2 seferde doktor klomen dıye bı ılac verdı onu kullandım 5 ay suan oglum 3 yasına yakın sımdı tekrar gonal.f ıgneye basladım 3. Asılama surecındeyım bakalım rabbım ınsallah bu seferde nasıp eder...

İnslalah bu sefer olur kuzum sıkma canını

Bizim morfolojiye bakmamislar bu hafta tekrar test yaptıracak kareketli sayısı kaçtan itibaren aşılama yada tüp bebek öneriyorlar acaba
inşallah güzel çıkar eşinin sonuçları canım .ileriye hareketli sayısı %30 olması gerekiyormuş referans sonuçlarına göre. %10 ve daha altı sayılar için öneriyor bizim gittiklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…