- 17 Temmuz 2020
- 10
- 3
- 27
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
inşallah hayatım yeni bir boyut kazandıAnladım canım yakında tekmelerini hissedersin annesi
Off çok üzüldum kuzum yaAdet oldum canlar ben bugun olmadı ama olsun hakkımızda hayırlısı
hayırlısı olsun demek ki henüz vakti gelmedi sen gönlünü ferah tutAdet oldum canlar ben bugun olmadı ama olsun hakkımızda hayırlısı
bende ilk aşılamamla hamile kaldım umudunu kaybetmeMerhaba, arkadaşlar bende aşılama düşünüyorum ama oranlar düşük diyorlar siz ne düşünüyosunuz ?
Normal yontemle mi oldu aşılamanizbende ilk aşılamamla hamile kaldım umudunu kaybetme
bi yerden başlamak gerekiyor ben ilk aşılamamı kesin olacak gözüyle görmedim unuttum hatta evde de kayınvalidemler vardı bir ay aşılama sürecinde bizim evde kaldılar haberleri yoktu tedavi olduğumdan söylemek istemedim o kadar koşturmalı hareketli geçti ki hiç dinlenemedim olmaz gözüyle bakıyordum hep Ama Allah nasip etti çok şükür elhamdülillahMerhaba, arkadaşlar bende aşılama düşünüyorum ama oranlar düşük diyorlar siz ne düşünüyosunuz ?
evet normal yöntemle oldu 9 gün fostimon 75 kullandım sonra çatlatma iğnesiNormal yontemle mi oldu aşılamaniz
Anladim hayirlisi insallahevet normal yöntemle oldu 9 gün fostimon 75 kullandım sonra çatlatma iğnesi
Merhaba canım şuan sadece gögüslerim şiş ama ağrımıyorlar kasıklarım ayakta kalırsam yada ağni hareket yaparsam acıyor oyle simdilikMerhaba gunaydin kizlar kasık ağrisi hissetmiyorum ama göğüs hassasiyeti var sizdeki belirteler ne acaba 5.gün bugün
Benim hafif ağrı var göğüslerde kasiklarim benimde oyle batma oluyor aradaMerhaba canım şuan sadece gögüslerim şiş ama ağrımıyorlar kasıklarım ayakta kalırsam yada ağni hareket yaparsam acıyor oyle simdilik
Olsun inan cpk üzülmedim rabbim zamanını kendi ayarlıtor sonucta hayırlısı olsun inşallah hakkımızda sizden güzel haberler duymakta güzel oluyorOff çok üzüldum kuzum ya
Sagol canım dua edin inşallah en hayırlı zamanda olsun allah aratmasınhayırlısı olsun demek ki henüz vakti gelmedi sen gönlünü ferah tut
Hiç istemezdim bôyle olmasınj kuzum ya inan cok üzüldüm maa dediğin gibi hkakımızda ne hayırlısıysa o olsun canımOlsun inan cpk üzülmedim rabbim zamanını kendi ayarlıtor sonucta hayırlısı olsun inşallah hakkımızda sizden güzel haberler duymakta güzel oluyor
Sagol canım dua edin inşallah en hayırlı zamanda olsun allah aratmasın
Hayirlisi olsun canim diger ay yine denersin insallahAdet oldum canlar ben bugun olmadı ama olsun hakkımızda hayırlısı
Bende geçen ay düşük yaptım. Bir daha bu sorunu yaşamamak için aşılama yapmak istiyorum. En azından spermlerin sağlıklı olacağından emin olacağız. Çünkü eşim verikosel ameliyatı oldu 6 ay önce. Bide Beyin tümörü var tetikliyor spermibi yerden başlamak gerekiyor ben ilk aşılamamı kesin olacak gözüyle görmedim unuttum hatta evde de kayınvalidemler vardı bir ay aşılama sürecinde bizim evde kaldılar haberleri yoktu tedavi olduğumdan söylemek istemedim o kadar koşturmalı hareketli geçti ki hiç dinlenemedim olmaz gözüyle bakıyordum hep Ama Allah nasip etti çok şükür elhamdülillah
İyi aksamlar oncellıkle Rabbım herkesın gonlune gore versın butun ısteyenlere saglıklı evlatlar nasıp etsınMerhaba arkadaşlar 4 gün önce aşılama yaptırdım. Hağla devam eden kasık ağrılarım var bel ağrısıda cabası merak ediyorum aşılama yaptırıp hamile kalanlar carmı tek gebelik veya çoğul gebelik gibi eğer aşılama yaptıranlar cevap verirse burdan bu sürecimizi birlikte geçire biliriz isterseniz inşallah bebişlerimiz olur. Hayırlısı ile cevaplarınızı bekliyorum.
İnslalah bu sefer olur kuzum sıkma canınıİyi aksamlar oncellıkle Rabbım herkesın gonlune gore versın butun ısteyenlere saglıklı evlatlar nasıp etsınBenım 1. Asılamam dusukle sonunlandı 2. Asılamamda tuttu cok sukur ama ılk dusuk oldugu ıxın 2 seferde doktor klomen dıye bı ılac verdı onu kullandım 5 ay suan oglum 3 yasına yakın sımdı tekrar gonal.f ıgneye basladım 3. Asılama surecındeyım bakalım rabbım ınsallah bu seferde nasıp eder...
inşallah güzel çıkar eşinin sonuçları canım .ileriye hareketli sayısı %30 olması gerekiyormuş referans sonuçlarına göre. %10 ve daha altı sayılar için öneriyor bizim gittiklerimiz.Bizim morfolojiye bakmamislar bu hafta tekrar test yaptıracak kareketli sayısı kaçtan itibaren aşılama yada tüp bebek öneriyorlar acaba