- 6 Şubat 2020
- 417
- 189
- 27
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Hmm anladim canimYok kuzum öyle olmuyor bu eger 2. Çizgi koyu çıkarsa 1. Çizgi kadar o zaman senin yumurtlama günün oluyor yani lh hormonunun en yüksek olduğu zaman. Gebelikte bazen 2. Çizgi çok koyu çıkıyor tabii bunun bir garantisi yok 2. Cizgi koyu çıkan bile hamile olmayabiliyor
İnsallah ya iyi haberler duyalım artikYa inşallah cuma günü güzel haber alacaksın allahın izniyle canım dualarım sizle olacak Rabbim nasip edecek bize de
İnşallah canım çok sağolYa inşallah cuma günü güzel haber alacaksın allahın izniyle canım dualarım sizle olacak Rabbim nasip edecek bize de
Valla canım bugün kasıklarım çok değişik ağrı deil ama dik bi sekilde oturamiyorum bi süre sonra rahatsız oluuorum yatiyorum sonra yüzüstü yatınca ağrım oluyo insallah meleklerimiz bizimlerdirKızlar süreci nasıl geçiriyorsunuz yani olumsuzluk sizde de yüksek mi bana bi an olacak ya hissi geliyor ama daha cok adet olacağım sanırım belim agrıyor soyle boyle diye bastırıyorum heralde negatif görürsem çok üzülmeyim diye mi ki karısık duygulara giriyorum yavas yavas adet gününe az kaldı sanırım ondan
O durum bende de var canim negatif görünce çok üzülmemek için kendimi ona hazırlıyorum ama bir yanım pozitiftir ya diyor umutlanmamak için de yok yok heveslenme diyorum durumlar karışıkKızlar süreci nasıl geçiriyorsunuz yani olumsuzluk sizde de yüksek mi bana bi an olacak ya hissi geliyor ama daha cok adet olacağım sanırım belim agrıyor soyle boyle diye bastırıyorum heralde negatif görürsem çok üzülmeyim diye mi ki karısık duygulara giriyorum yavas yavas adet gününe az kaldı sanırım ondan
Merhaba seninle aynı gün kan testi vericez umarım hamileyizdirO durum bende de var canim negatif görünce çok üzülmemek için kendimi ona hazırlıyorum ama bir yanım pozitiftir ya diyor umutlanmamak için de yok yok heveslenme diyorum durumlar karışık
Selam canım aşılama mi senin de ?Merhaba seninle aynı gün kan testi vericez umarım hamileyizdir
Tabi ki üzülmemelisin 6.gün kan testi sonuc verseydi doğru anlamda hepimiz yaptırırdık zaten beklemelisin 14.gün en dogrusu bence takma gibi bi cümle kullanmayacagım ama sabret sadece oyalanacak bişeyler bulmaya calıs az kalmış oyle düşün sonuc ne olursa olsun pes etme canımMerhaba kızlar hepimizin çok istediği ve belirsizliklerle dolu olan bu süreçte Allah yardımcımız olsun. Bende başımdan geçenleri anlatmak istiyorum kimseyle konuşamıyorum doğru düzgün benim yaşadıklarımı anlayamazlar gibi hissediyorum. Psikolojik açıdan gerçekten çok yoruldum tam 2 yıllık evliyim 3 defa klomen + çatlatma iğnesi oldum bu ay ilk defa aşılama yapıldı bugün aşılamanın 6. Günü..
Ve ben dayanamayıp beta hcg baktırdım kanda sonucum 1.67 çıktı. Ve idrar testinde 2. Çizgi silik çıkmıştı.
Biliyorum çok erken ama bir umuttur yaşamak. Belki dedim yine ve olmadı sanırım
Hemen üzülmeli miyim?
Selam canim seni çok iyi anlıyorum ama kesinlikle doğru değildir 6. Gün çok cok erken test için ayrıca idrar testinde ikincinin çizginin silik çıkması kullanmış olduğun çatlatma iğnesi ve ilaçların etkisidir oyalanacak şeyler bul kendine 14. Güne de sabırlı davran inşallah cok güzel sonuçlar alacağız hepimizMerhaba kızlar hepimizin çok istediği ve belirsizliklerle dolu olan bu süreçte Allah yardımcımız olsun. Bende başımdan geçenleri anlatmak istiyorum kimseyle konuşamıyorum doğru düzgün benim yaşadıklarımı anlayamazlar gibi hissediyorum. Psikolojik açıdan gerçekten çok yoruldum tam 2 yıllık evliyim 3 defa klomen + çatlatma iğnesi oldum bu ay ilk defa aşılama yapıldı bugün aşılamanın 6. Günü..
Ve ben dayanamayıp beta hcg baktırdım kanda sonucum 1.67 çıktı. Ve idrar testinde 2. Çizgi silik çıkmıştı.
Hemen üzülmeli miyim?
Canım çok erken yaptırmışsın eger şuan meleğin seninle ise daha döllenmeden yeni çıkmıştır. Anca rahmin yolunu tutmustur insallah 14 günden sonra yaptir istersen benim doktorum 30 gün bekle dedi herkeze 14 bana 30 galiba bi ümitsizlik yasamayım diye ama bekle arkadasımızın 3 günu kaldı tahlil yaptırmasına hepimiz ondan gelecek cevabı bekliyoruz suan onun icin dua ediyoruz canım ama madem anne olacaksak sabır bizim isimiz olmasi lazım bizde emin ol aynj durumdayız sürekli aklımızda acabalı sorularımız var ama beklemekten baska çağremiz yok canım Allah'ım bizede o duyguyu yasamayı nasip etsin insallah hepimiz anne olalım bebeklerimizi sag sağlim kucaklarimiza alalım insallahMerhaba kızlar hepimizin çok istediği ve belirsizliklerle dolu olan bu süreçte Allah yardımcımız olsun. Bende başımdan geçenleri anlatmak istiyorum kimseyle konuşamıyorum doğru düzgün benim yaşadıklarımı anlayamazlar gibi hissediyorum. Psikolojik açıdan gerçekten çok yoruldum tam 2 yıllık evliyim 3 defa klomen + çatlatma iğnesi oldum bu ay ilk defa aşılama yapıldı bugün aşılamanın 6. Günü..
Hemen üzülmeli miyim?
Ayin 9 da oldu canim ama ben regli oldum sonra letu denen bi ilac kullandım sonra işe yaramayinca igne verdi ondan sonra çatlama ignesi verdi bi onceki reglim 20 gun once oldu canımTugçecim senin takvimde bi yanlışlık olabilir mi cunku aşılama yapıldıgı günden itibaren 14 bazen olmayabilir 15. 16. Günler adet olunuyor çatlatma iğnesinin etkisiyle zaten adet zamanı da az cok o zamanlara gelmiş oluyor aşılamayı hangi gün yaptırdın sen canım
Tamam canım işte senin en fazla 12 günün var önünde kaç günde bir adet oluyorsun ?Ayin 9 da oldu canim ama ben regli oldum sonra letu denen bi ilac kullandım sonra işe yaramayinca igne verdi ondan sonra çatlama ignesi verdi bi onceki reglim 20 gun once oldu canım
Ever aşılama benim 2. BuSelam canım aşılama mi senin de ?
Hadi inşallah pozitifi görürsün canim neler hissediyorsun var mi bir belirti falan ?Ever aşılama benim 2. Bu
Duzensiz canim benim adetim 35 gun oldugu bile oluyor bazen daha çokTamam canım işte senin en fazla 12 günün var önünde kaç günde bir adet oluyorsun ?
Kafanı karıstırmak istemem ama 8 veya 10 gün sonra yapabilirsin diye düşünüyorum 30 veya 28 günde adet oluyorsan dedıgım zamana denk geliyor canımAyin 9 da oldu canim ama ben regli oldum sonra letu denen bi ilac kullandım sonra işe yaramayinca igne verdi ondan sonra çatlama ignesi verdi bi onceki reglim 20 gun once oldu canım