- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 27
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Bir var Bir Yok ilişki yasiyonuz mu yani bana öyle dendi ve küçük bı sır vereyim dedi doktorum ilişki sabahı fazla akintin olursa tuttu demk ddi ve yataktan uyandgim gibi gerçekten çok akıntım oldu ve tutmuştu zten kizm 4 yaşındaMerhaba arkadaşlar 4 gün önce aşılama yaptırdım. Hağla devam eden kasık ağrılarım var bel ağrısıda cabası merak ediyorum aşılama yaptırıp hamile kalanlar carmı tek gebelik veya çoğul gebelik gibi eğer aşılama yaptıranlar cevap verirse burdan bu sürecimizi birlikte geçire biliriz isterseniz inşallah bebişlerimiz olur. Hayırlısı ile cevaplarınızı bekliyorum.
Ben bu sartla başladım aşılama tedavisineBen de rapor almayı istedim ama gerek yok dedi doktor bana
Gerindigimde bende de sol kasiktan rahme doğru bir sizlama oluyor çok ani hareket yapmamaya çalışıyorum o yüzden yere bisey düşünce ve edilince de bir batma hissi oluyor inşallah adete az kaldığı için değildirÇok yok canım mesela geceden yatmadan yapıyorum sabah kalktıgımda baya akıntı oluyor gün içinde normal hep sadece benım suan farkettigim ani hareketlerimde batmalar oluyor gerindigimde yada cok yüz üstü yattığımda
İşte iyide dusunsek sonunda adet olabilir mi dedirttiriyor insanaGerindigimde bende de sol kasiktan rahme doğru bir sizlama oluyor çok ani hareket yapmamaya çalışıyorum o yüzden yere bisey düşünce ve edilince de bir batma hissi oluyor inşallah adete az kaldığı için değildir
Aynısı bende de oldu böyle olduğuna emin misin hemde öyle bir akıntim oldu ki çok affedersin pijamama kadar battım ic çamaşırım ve alt pijamimi değiştirmek zorunda kaldım o derece ve bu kadar fazla 2 gün sürdü şimdide fazla ama batırmiyor en azındanBir var Bir Yok ilişki yasiyonuz mu yani bana öyle dendi ve küçük bı sır vereyim dedi doktorum ilişki sabahı fazla akintin olursa tuttu demk ddi ve yataktan uyandgim gibi gerçekten çok akıntım oldu ve tutmuştu zten kizm 4 yaşında
Kesinlikle katılıyorum düşünmemek mümkün değil kiBi kısa mutluluk bende heveslenip yaşıyorum benım yumurta soldaydı sagda oluşmadı hepte sol taraf agrıyınca insan bi ümit etmiyor değil belirti aramayım dedikçe bişi olunca hemen araştırmaya başlıyorum ben bebek konusunda fazla stres yapıyorum doktorumda oyle söyledi seninle tek sıkıntımız strese girmen diye ama yaşayan bilir bu süreci hiç düşünmeden geçiren kadın varsa helal olsun derim yani
Valla canım bna öyle dedi doktorum ilk asilama yaptığım zamn bı var bı yok ilişki yasadgmz zamn ilk ilişki sabahı işte baya baya oldu ve tuttu rabbim isteyen hrkse versin tatlı bebislerAynısı bende de oldu böyle olduğuna emin misin hemde öyle bir akıntim oldu ki çok affedersin pijamama kadar battım ic çamaşırım ve alt pijamimi değiştirmek zorunda kaldım o derece ve bu kadar fazla 2 gün sürdü şimdide fazla ama batırmiyor en azından
Amin canim benim allahim bir umut daha oldu benim içinValla canım bna öyle dedi doktorum ilk asilama yaptığım zamn bı var bı yok ilişki yasadgmz zamn ilk ilişki sabahı işte baya baya oldu ve tuttu rabbim isteyen hrkse versin tatlı bebisler
Sürekli negatif gördüğümüz için bu haldeyiz canimİşte iyide dusunsek sonunda adet olabilir mi dedirttiriyor insana
Amin canim benim allahim bir umut daha oldu benim içininşallah dediğin gibi olur o sabahj hayatta unutamam başıma ilk defa böyle bisey geldi çünkü
İnşallah olur da derim tabi ki demez miyimİnşallah canım umutların gerçeğe dönüşür de dersin dua nur demişti böyle birşey
İnşallah Allah kimseyi evlatla sınamasn çok zor bnde ilk bebeğimi doğumdan bı gün önce kaybettim sonra olmadi asılma falan oldu rabbim nasip ettiİnşallah olur da derim tabi ki demez miyim
Kıyamam sana çok zor dediğin gibi Allah kimseyi evladiyla sınamasın ve Allah her isteyene sağlıklı evlat nasip etsinİnşallah Allah kimseyi evlatla sınamasn çok zor bnde ilk bebeğimi doğumdan bı gün önce kaybettim sonra olmadi asılma falan oldu rabbim nasip etti
İkiKıyamam sana çok zor dediğin gibi Allah kimseyi evladiyla sınamasın ve Allah her isteyene sağlıklı evlat nasip etsinşimdi bir çocuğun var ama dimi ?
Maşallah Allah bağışlasın canim cok haklısın allah isteyene ve bakabilecek insanlara nasip etsinİkibı kız bı erkek çok.sukur bı alıp iki nasip etti Allah'ım çok şükür çok güzeller çok sağlıklılar maşallah yaramazlık dışında hiç sıkıntı yok allah herkesin gönlüne göre versin her zamn demişimdir bu çöpe tuvalte satanlar öldürenler aldiranlar yani hak etmyenlere Allah nasip etmesin evlat ateşiyle yanıp tutusana versin Allah ama bnimde tek sıkıntım var bzen çok isyan ediyorum ya çocuklarin yüzünden ya
AynenMaşallah Allah bağışlasın canim cok haklısın allah isteyene ve bakabilecek insanlara nasip etsino cok normal canim sende insansın ve bunaldıgin zamanlar illa ki olacak allah biliyor ya önemli olan o sen rahat ol
Bende şuan su gibi akinti var renksiz ve kokusuz kasiklarim sis ve heran adet olacakmis hissi var belim agriyor göğüslerim şişmişti ama indi o sekildeHadi inşallah pozitifi görürsün canim neler hissediyorsun var mi bir belirti falan ?
Benim de göguslerim indiBende şuan su gibi akinti var renksiz ve kokusuz kasiklarim sis ve heran adet olacakmis hissi var belim agriyor göğüslerim şişmişti ama indi o sekilde
2 asilamam oldu tutmadi neyazikki nasip olursa bi iki ay sonra bi kere daha denicem o iki ay icerisindeki grubumuzda sadece bi kiziyi duydum hamile die ama dier kizlari tam bilmiyorum cogunun tutmuyomus %20 sans diolar zaten hersey nasip isi. Insallah rabbim isteyen herkeze saglikli hayirli evlat nasip eder cok zor bi durum.Merhaba arkadaşlar 4 gün önce aşılama yaptırdım. Hağla devam eden kasık ağrılarım var bel ağrısıda cabası merak ediyorum aşılama yaptırıp hamile kalanlar carmı tek gebelik veya çoğul gebelik gibi eğer aşılama yaptıranlar cevap verirse burdan bu sürecimizi birlikte geçire biliriz isterseniz inşallah bebişlerimiz olur. Hayırlısı ile cevaplarınızı bekliyorum.