Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 6 temmuzda oldum mesela senden 3 gün önce ben haftaya salı yapacağım mesela sende haftaya cuma yapabilirsin çatlatma ignesinin etkisiyle zaten gebelik olmazsa adet gelmiş oluyor benimde arada düzensizdi ama çatlatma ignesinde hep 16.gün geldi

Ben 6 temmuzda oldum mesela senden 3 gün önce ben haftaya salı yapacağım mesela sende haftaya cuma yapabilirsin çatlatma ignesinin etkisiyle zaten gebelik olmazsa adet gelmiş oluyor benimde arada düzensizdi ama çatlatma ignesinde hep 16.gün geldi
Canim bide benim ilk gebeliğimde gec dollenme olmuştu adetim 15 gun gecikmişti hastaneye gittigimde 25 küsür cıkti sonuç 2 bucuk haftaliktı geç döllenme demislerdi doktorum bunu biliyor belkide onun için demiste olabilir

Canim bide benim ilk gebeliğimde gec dollenme olmuştu adetim 15 gun gecikmişti hastaneye gittigimde 25 küsür cıkti sonuç 2 bucuk haftaliktı geç döllenme demislerdi doktorum bunu biliyor belkide onun için demiste olabilir
Anladım canım sen ne zman yapmak istersen o zman yaparsın zaten güzel haberlere az kaldı temmuz gebeleri olabiliriz bizde inşallah 😇😇🤲🤲

Canım çok erken yaptırmışsın eger şuan meleğin seninle ise daha döllenmeden yeni çıkmıştır. Anca rahmin yolunu tutmustur insallah 14 günden sonra yaptir istersen benim doktorum 30 gün bekle dedi herkeze 14 bana 30 galiba bi ümitsizlik yasamayım diye ama bekle arkadasımızın 3 günu kaldı tahlil yaptırmasına hepimiz ondan gelecek cevabı bekliyoruz suan onun icin dua ediyoruz canım ama madem anne olacaksak sabır bizim isimiz olmasi lazım bizde emin ol aynj durumdayız sürekli aklımızda acabalı sorularımız var ama beklemekten baska çağremiz yok canım Allah'ım bizede o duyguyu yasamayı nasip etsin insallah hepimiz anne olalım bebeklerimizi sag sağlim kucaklarimiza alalım insallah
İnşallah canım inşallah umut oldu çok teşekkür ederim. Gerçekten çok haklısın bakalım hayırlı haberleri bekliyoruz 🙏
Progestan 200 fitil olarak vermişti hayırlı olur inşallah 🙏

Tabi ki üzülmemelisin 6.gün kan testi sonuc verseydi doğru anlamda hepimiz yaptırırdık zaten beklemelisin 14.gün en dogrusu bence takma gibi bi cümle kullanmayacagım ama sabret sadece oyalanacak bişeyler bulmaya calıs az kalmış oyle düşün sonuc ne olursa olsun pes etme canım
Canım çok teşekkür ederim sizin cümlelerini bana o kadar çok umut oldu ki inşallah mutlu haberleri alırız bu ay ve 2021 anneleri olarak devam ederiz inşallah 🙏

İnşallah canım inşallah umut oldu çok teşekkür ederim. Gerçekten çok haklısın bakalım hayırlı haberleri bekliyoruz 🙏
Progestan 200 fitil olarak vermişti hayırlı olur inşallah 🙏
Canım bende ayni ilacı ayni şekilde kullanıyorum da onun için sormak istedim sende de çok fazla akıntı yapıyor mu? Bazen şeffaf bazen beyaz ?

Selam canim seni çok iyi anlıyorum ama kesinlikle doğru değildir 6. Gün çok cok erken test için ayrıca idrar testinde ikincinin çizginin silik çıkması kullanmış olduğun çatlatma iğnesi ve ilaçların etkisidir oyalanacak şeyler bul kendine 14. Güne de sabırlı davran inşallah cok güzel sonuçlar alacağız hepimiz 😊🤲
Canım bende ayni ilacı ayni şekilde kullanıyorum da onun için sormak istedim sende de çok fazla akıntı yapıyor mu? Bazen şeffaf bazen beyaz ?
Kesinlikle evet ve göğüs uçları sızlıyor ayrıca kasık ağrısı ve bel ağrısı da yaşıyorum özellikle ilk 4 gün çok kötüydü

Kesinlikle evet ve göğüs uçları sızlıyor ayrıca kasık ağrısı ve bel ağrısı da yaşıyorum özellikle ilk 4 gün çok kötüydü
Aynen bende de ilk 4 gün cok kötüydü memede sorun olmadi ama bel kasıklarim ayrıca idrar yaparken sıkıntı oldu suan hagla idrarda sıkıntı var ama dayancaz artık

İlk 4 gün bende de biraz zordu kasik ağrısı yaşadım bayağı ama sürekli uzandım rapor aldım hiç ayağa bile denebilir sonra ağrım kalmadı 🤷‍♀️

Onu da duymuştum işlev olarak ayni galiba değil mi ? Akıntı yapıyor mu peki sende ?
Çok yok canım mesela geceden yatmadan yapıyorum sabah kalktıgımda baya akıntı oluyor gün içinde normal hep sadece benım suan farkettigim ani hareketlerimde batmalar oluyor gerindigimde yada cok yüz üstü yattığımda

Çok yok canım mesela geceden yatmadan yapıyorum sabah kalktıgımda baya akıntı oluyor gün içinde normal hep sadece benım suan farkettigim ani hareketlerimde batmalar oluyor gerindigimde yada cok yüz üstü yattığımda
Ayyy aynısı kızz yüzüstu yatamiyorum sabahları genlesmeyi ozledim diyebilirim snaki birşey saplaniyor sol tarafima

X