Arkadasimla elti olduk, garip seyler oldu.

bende bişey merak ettim.. böyle riyakar bir aileye nasıl gelin olarak gidiyorsun acaba? sonuçta o kızın yerinde sende olabilirdin..aile çok önemli bence çünkü evleneceğin eşin terbiyesini onlar vermiş herşeyi onlarda görmüş sonuçta..yani mantıken senin adınada üzücü bir durum bence.. haksızmıyım ama? hani kıza açıkça yavrum bu iş olmaz demeyip arkadan iş çeviriyorlarsa ben şüphe ederim acacba benim için ne düşünüyorlar diye?

haklısınız.
bunu bende düşünüp nişanlıma söyledim. nişanlım da "kimse ona gel iş gör yalakalık yap favori gelin olucam diye kendini parçala demiyor, arkasından alay edilmesini göze alıyor demek ki" şeklinde tepki verdi.
durum böyle olsa bile sorun yaşayacağımı sanmıyorum. nişanlımın ailesiyle pek bağı yok, iç içe bir yaşamımız yok.

Bu kızın ailesi yokmu bir şey demiyor mu? Onu merak ettim.

bilgim yok bu konuda. ailesinden saklayacak biri değil ama.

Neden nişanlınız ailesini gecindirmeye mecbur değil de kaynınız mecbur? Bu ne bencillik? Kayınperde çok seviyeli espriler yapıyor Ferrari, Murat134 falan. Kıza da o hiç iş yapmıyor sen birtanesin diyordur. Bu tipler böyledir.

malesef yanımda da yaptı. arkadaşım bozuldu, belki de yanılıyorum ama üstüne bir şey demedi yani. hatta aklıma yeni geldi kv "x sen salatayı yap slim yeni geldi biz muhabbet edelim" demişti. onda da aynı, tepki vermedi.
nişanlım eve destek olmuyor çünkü biz baştan bu şekilde konuştuk. Nişanlım eve beş kuruş vermeyecek, evimizi kuracaktı. Nitekim aylardır böyleydi, 4 ay daha böyle.

diğer kız adına üzüldüm farkında olmadan ne kadar çok aşağılanmış.

benim de uyarmak isteme sebebim bu.
ama uyarmasam daha doğru duruyor.
gerçekten yanlış anlaşılacak gibi.

haklısınız.
bunu bende düşünüp nişanlıma söyledim. nişanlım da "kimse ona gel iş gör yalakalık yap favori gelin olucam diye kendini parçala demiyor, arkasından alay edilmesini göze alıyor demek ki" şeklinde tepki verdi.
durum böyle olsa bile sorun yaşayacağımı sanmıyorum. nişanlımın ailesiyle pek bağı yok, iç içe bir yaşamımız yok.
çok ilginç bir aile yapısı var anladığım kadarıyla nisanlınızın.. cıvık laçka bir kayınpeder daha düğün olmadan ev işi yapan gelinler tuhaf bir hikaye...

bende bişey merak ettim.. böyle riyakar bir aileye nasıl gelin olarak gidiyorsun acaba? sonuçta o kızın yerinde sende olabilirdin..aile çok önemli bence çünkü evleneceğin eşin terbiyesini onlar vermiş herşeyi onlarda görmüş sonuçta..yani mantıken senin adınada üzücü bir durum bence.. haksızmıyım ama? hani kıza açıkça yavrum bu iş olmaz demeyip arkadan iş çeviriyorlarsa ben şüphe ederim acacba benim için ne düşünüyorlar diye?

:KK9::KK9::KK9:

Sakiiiiinnnnn Karışma. Aman diyim. Emin ol sevgilisinede söyler ortalikta karışır. Kendi bilseydi nerde durucagini yani. Ki muhtemelen bu kadar içli dişli olmasinin aynı anda da senden uzaklasmasinin sebebi biraz seni de kiskanmasi. O yüzden canını çıkarıp eve herseye gider olmuş gibi geldi bana. O yüzden Karışma derim. amannn yani.

Aslinda bildiginiz siradan elti konusu bu da. baska bir sey degil.

5 aydir nisanliyim. En yakin arkadasimla da kaynim nisanimda beraber kosturdular. Birbirlerini o zaman begenmemisler. Sonradan ikisini ben birbirinin aklina soktum gibi bir sey oldu. Sevgili oldular. Benim nisanlim istemedi bu durumu ama ses de cikarmadi. 2 sene evlenemeyecekleri kesin evleneceklerine ciksinlar karsima dedi.

Arkadasim daha iki haftalik iliskisi varken kv ve kpimle tanisti. Bu arada da benimle uzaklasti biraz. Sanirim nisanlim iliskilerini biraz yoksaydigi icin. Baska bir sey yok cunku. bayagi uzaklastik ama... hicbir seyini anlatmaz oldu. Konusmuyoruz bile.

Arkadasim su an her hafta nisanlimin ailesinin evine gidiyor. Yemege yardim ediyor, temizligine yardim ediyor vs vs. Lackalastilar. Onlarin tercihi beni ilgilendirmez. Bende bu durum yok. Yani o evde misafirim. Temizlikleri yemekleri vs ilgilendirmez beni. Anca masaya tabak tasirim baska bir sey yapmam.

Kpim cok sakaci adamdir. Gercekten severim. kiyaslamali sakalar yapmaya basladi. Sen pahalisin o ucuza getirdi. Bana ferrari ona haci murat diye lakaplar falan takiyor. Kvm naif kadindir bir kiyasa girmedi ama gecen hafta onlarin evinin onunden gecerken alisverise gidecegim anne gelir misin dedim, arkadasim onlardaymis bilmiyodum kizi evde tek birakip benimle alisverise gelmisler. Cagirmamislar bile. Gorumcem var 13 yasinda, o bile "slim abla arada soz yok nisan yok neden gelip duruyor x abla, isteseler bile evlenemicekler nasil olsa" dedi. Muhtemelen evde konusuldu bu konu. Ben de herkese yaptiginiz ayip kizin yuzune bir sey dediginiz yok arkasindan muhabbetinize bakin Diyip konuyu kapattim.

Simdi bu durum bana igrenc geliyor. Arkadasimi uyarsam muhtemelen sevgilisine anlatacak, olay olacak. Nisanlim karisma kendi aptalligi agir olsun biraz diyor. Ama arkadasima da uzuluyorum. Ne yapabilirim?
sakin bir şeye karışma lafını bile etme sen agirsin belli yani nisanlin ne derse onu yap en iyisi bu kendini bilen kız her daim iyidr

5 aydir nisanliyim. En yakin arkadasimla da kaynim nisanimda beraber kosturdular. Birbirlerini o zaman begenmemisler. Sonradan ikisini ben birbirinin aklina soktum gibi bir sey oldu. Sevgili oldular. Benim nisanlim istemedi bu durumu ama ses de cikarmadi. 2 sene evlenemeyecekleri kesin evleneceklerine ciksinlar karsima dedi.

Arkadasim daha iki haftalik iliskisi varken kv ve kpimle tanisti. Bu arada da benimle uzaklasti biraz. Sanirim nisanlim iliskilerini biraz yoksaydigi icin. Baska bir sey yok cunku. bayagi uzaklastik ama... hicbir seyini anlatmaz oldu. Konusmuyoruz bile.

Arkadasim su an her hafta nisanlimin ailesinin evine gidiyor. Yemege yardim ediyor, temizligine yardim ediyor vs vs. Lackalastilar. Onlarin tercihi beni ilgilendirmez. Bende bu durum yok. Yani o evde misafirim. Temizlikleri yemekleri vs ilgilendirmez beni. Anca masaya tabak tasirim baska bir sey yapmam.

Kpim cok sakaci adamdir. Gercekten severim. kiyaslamali sakalar yapmaya basladi. Sen pahalisin o ucuza getirdi. Bana ferrari ona haci murat diye lakaplar falan takiyor. Kvm naif kadindir bir kiyasa girmedi ama gecen hafta onlarin evinin onunden gecerken alisverise gidecegim anne gelir misin dedim, arkadasim onlardaymis bilmiyodum kizi evde tek birakip benimle alisverise gelmisler. Cagirmamislar bile. Gorumcem var 13 yasinda, o bile "slim abla arada soz yok nisan yok neden gelip duruyor x abla, isteseler bile evlenemicekler nasil olsa" dedi. Muhtemelen evde konusuldu bu konu. Ben de herkese yaptiginiz ayip kizin yuzune bir sey dediginiz yok arkasindan muhabbetinize bakin Diyip konuyu kapattim.

Simdi bu durum bana igrenc geliyor. Arkadasimi uyarsam muhtemelen sevgilisine anlatacak, olay olacak. Nisanlim karisma kendi aptalligi agir olsun biraz diyor. Ama arkadasima da uzuluyorum. Ne yapabilirim?

bence kesin karışmayın. belli olmaz. kv ler genelde 2 eltiyi yarıştırmayı sever. sizi denemek için bile bu tarz konuşmalar yapmış olabilirler. zamana bırakın evlenecekler mi ayrılacaklar mı belli olacaktır zaten

onlar zaten suan kendi hallerindeler sen yorum yapsanda kıskanıyo olursun bosver...

Canım alçakgönüllüsün anlıyorum ama bence karışma zaten arkadaşın az çok herşeyin farkındadır aman diyim sende cephe alma ona zaman ver

Ben de karisma dicem ama bastan karismissin karisacagin kadar...
dugununde cifte dugunle sen hayal kirikligina ugramazsin inşallah..
Kaynin bu kizi kisa surede ailesi ile tanistirdiysa mutlaka ciddi düşündü.kayinpederin sen pahaliya geldin o ucuza deyisinin altinda o bizi zorlamayacak her turlu kabul edip gelecek diyor bence.bir anda soz nissn falan yapip sonrada iki dugune durumumuz yok deyip ikinizin düğününu birlikte yapabilirler.evlenemezler zaten deyip avutma kendini temkinli ol.

Bu arada nerden biliyosun belki o kizin yaninda da seninle ilgili kim bilir neler soyluyorlar.belki senin icin de daha dugunu falan olmayacak diyolardir !?

Şimdi karışan bi dert karismasan ayrı bi dert bırak bence hiç Karışma sonuçta aralarını sen yapmışsın ama bu zamana kadar da o idare etmiş yine bence kendi idare etsin Bişey desen yanlış anlar

X