Arkadasimla elti olduk, garip seyler oldu.

Aslinda bildiginiz siradan elti konusu bu da. baska bir sey degil.

5 aydir nisanliyim. En yakin arkadasimla da kaynim nisanimda beraber kosturdular. Birbirlerini o zaman begenmemisler. Sonradan ikisini ben birbirinin aklina soktum gibi bir sey oldu. Sevgili oldular. Benim nisanlim istemedi bu durumu ama ses de cikarmadi. 2 sene evlenemeyecekleri kesin evleneceklerine ciksinlar karsima dedi.

Arkadasim daha iki haftalik iliskisi varken kv ve kpimle tanisti. Bu arada da benimle uzaklasti biraz. Sanirim nisanlim iliskilerini biraz yoksaydigi icin. Baska bir sey yok cunku. bayagi uzaklastik ama... hicbir seyini anlatmaz oldu. Konusmuyoruz bile.

Arkadasim su an her hafta nisanlimin ailesinin evine gidiyor. Yemege yardim ediyor, temizligine yardim ediyor vs vs. Lackalastilar. Onlarin tercihi beni ilgilendirmez. Bende bu durum yok. Yani o evde misafirim. Temizlikleri yemekleri vs ilgilendirmez beni. Anca masaya tabak tasirim baska bir sey yapmam.

Kpim cok sakaci adamdir. Gercekten severim. kiyaslamali sakalar yapmaya basladi. Sen pahalisin o ucuza getirdi. Bana ferrari ona haci murat diye lakaplar falan takiyor. Kvm naif kadindir bir kiyasa girmedi ama gecen hafta onlarin evinin onunden gecerken alisverise gidecegim anne gelir misin dedim, arkadasim onlardaymis bilmiyodum kizi evde tek birakip benimle alisverise gelmisler. Cagirmamislar bile. Gorumcem var 13 yasinda, o bile "slim abla arada soz yok nisan yok neden gelip duruyor x abla, isteseler bile evlenemicekler nasil olsa" dedi. Muhtemelen evde konusuldu bu konu. Ben de herkese yaptiginiz ayip kizin yuzune bir sey dediginiz yok arkasindan muhabbetinize bakin Diyip konuyu kapattim.

Simdi bu durum bana igrenc geliyor. Arkadasimi uyarsam muhtemelen sevgilisine anlatacak, olay olacak. Nisanlim karisma kendi aptalligi agir olsun biraz diyor. Ama arkadasima da uzuluyorum. Ne yapabilirim?
karisma bence,
zaten senden akil almak istese senle konusurdu.

Karışma gülüm. Nasıl iki haftalık sevgiliyken aileyle tanışmaya gidiyorsa, bırak cezasınıda kensi çeksin.

Sen bile anlamışsın o hergün o ortamın içinde ve anlamamış bırak ne yaparsa yapsın.

Bu da var tabi. Uzucu ama gercek yani.
dusunmemistim hic demek ki fikrimi onemsemiyor.
ya da baska birseyden korkuyor, cekiniyor, ya da kiskaniyor.
Hersey olabilir bu, gercekten de bilemezsin.
Belki de kendine gore hakli bir sebebi vardir, yani sebep kotu bir sey deyildir.
bence kafa yorma, ve asla ne arkadasina kayin ailen hakkinda bir sey soyle, ne de kayin ailenin onun dedikosunu yapmasina izin ver.
Diyelim engel olamiyorsun, kibarca ya baska yere gec, ama dedikoduya asla katilma.

Başta beğenmediler birbirlerini yazmışsınız ama durumları istemem yan cebime koy gibi olmuş.
Ben böyle ani ve aşırı samimiyetlerden ürkerim. Sonunda illa bi aksilik çıkar. Ne demiş atalar; çok muhabbet tez ayrılık getirir. Ufak bir ayrıntı ama merak ettim. Arkadaşınız işsiz güçsüz biri mi nasıl sevgilisinin ailesinin temizlik yemek vs işlerine kadar yetişebiliyor?

Keşke baştan sebep olmasaydın böyle bir şeye. Hem huzursuz oldun, hem de en yakın arkadaşını kaybedeceksin. Bari bundan sonrasına karışma tatlım.

Kesinlikle karışma. Uyarmani isterdim evet yazik kıza ama sonradan kötü sen olursun

Başta beğenmediler birbirlerini yazmışsınız ama durumları istemem yan cebime koy gibi olmuş.
Ben böyle ani ve aşırı samimiyetlerden ürkerim. Sonunda illa bi aksilik çıkar. Ne demiş atalar; çok muhabbet tez ayrılık getirir. Ufak bir ayrıntı ama merak ettim. Arkadaşınız işsiz güçsüz biri mi nasıl sevgilisinin ailesinin temizlik yemek vs işlerine kadar yetişebiliyor?

Issiz gucsuz degil. Haftanin 6 gunu calisiyor ikisi de. Sadece pazar gunleri beraberler. Onda da nisanlimin ailesinin evindeler iste. Uzak oturuyorlar birbirlerinden. nisanlimin ailesiyle beraber oturdugu ev ve benim evim birbirine yakin, komsuyuz. Arkadasim ayri bir yerde oturuyor. Bildigin 3 vasitali mesafe yani. O kadar yol tepip zahmet ediyor arkasindan is cevriliyor gibi hissediyorum uyarmak istiyorum ama kotu olucam iste.

Bu arada evlenmeyecekler evlenemezler gibi bir durumdan bahsetmiyorum arkadaslar sanirim yanlis anlasiliyorum.

Simdi evlenemezler.

Diger kaynim askerden gelecek, evlenecek olan kaynim parasini biriktirecekse biriktirecek ondan sonra.

Oluru bu yani.

Issiz gucsuz degil. Haftanin 6 gunu calisiyor ikisi de. Sadece pazar gunleri beraberler. Onda da nisanlimin ailesinin evindeler iste. Uzak oturuyorlar birbirlerinden. nisanlimin ailesiyle beraber oturdugu ev ve benim evim birbirine yakin, komsuyuz. Arkadasim ayri bir yerde oturuyor. Bildigin 3 vasitali mesafe yani. O kadar yol tepip zahmet ediyor arkasindan is cevriliyor gibi hissediyorum uyarmak istiyorum ama kotu olucam iste.
Tamam ben yanlış anlamışım sanki her gün gidiyor gibi okumuşum. Yahu zaten ikiside haftanın bir günü boşmuş çıkıp gezseler yaa.. Ne işleri var evde. Başta müstakbel kayınvalide kayınpeder birde.. İlginç kızmış valla. Yok arkadaşım karışma sen suçlu olursun.

Gelen memnun giden memnun boşverin
arkadaşında şimdiden işi ciddiye almış
size elti muamelesi yapıyor bu yüzden sizle görüşmüyor
kp söylediği lafta çok anlamsız
5 aydır değil 5 yıldır gelini olsam şaka da olsa böyle laf kaldıramam
kaç yaşında adam sonuçta az çok lafını bilmesi lazım

Tamam ben yanlış anlamışım sanki her gün gidiyor gibi okumuşum. Yahu zaten ikiside haftanın bir günü boşmuş çıkıp gezseler yaa.. Ne işleri var evde. Başta müstakbel kayınvalide kayınpeder birde.. İlginç kızmış valla. Yok arkadaşım karışma sen suçlu olursun.

Ikisi de evcimen insanlar. Ama bu derece oldugunu dusunmemistim.
ben nisanlimla ayni yerde calisiyorum. Dedigim gibi komsuyuz da. her gun, her aksam beraberiz. Aksamlari evde de oluyoruz ama bizim evde, annem bizimle oturmuyor erken yatiyor. basbasa oluyoruz. Ama annem erken yatmayacaksa disari cikiyoruz mesela. Haftanin birer gununu ailelere ayiriyoruz kalan bes gun bizim. O yuzden daha da anlamiyorum ne yaptigini, belki de onun yaptigi dogrudur.

Karışmayın sakın ne işiniz olur ki sizin oyle
Keşke hiç tanıştırmasaydınız baştan
Bundan sonrasına hiçbir şey yapmayın

Bu sayede en yakın arkadaşının sana kolayca kazık atabileceğini öğrenmiş oldun.

Çizginden şaşma. Seviyeni mesafeni koru. Çok muhabbet tez ayrılık getirir, bu kadar hızın sonu iyi gelmez.

Sakın karışma bence. Bırak arkadaşın ne yapıyorsa kendi katlansın. Sonuçta sen nişanlısın ve belli ki o aileye gelin gideceksin. Aranı onlarla kötü tutma derim. Arkadaşlıklar malesef bu devirde çok sağlam olmuyor. Sevgili bulunca arkadaş direk satış durumuna geliyor. O yüzden boşver arkadaşını. O seni çoktan boşvermiş zaten.:KK66:

X