- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- Konu Sahibi iyotsuztuz
arkadaşınla kaynın neden evlenemicek oraya takıldım ben:)Aslinda bildiginiz siradan elti konusu bu da. baska bir sey degil.
5 aydir nisanliyim. En yakin arkadasimla da kaynim nisanimda beraber kosturdular. Birbirlerini o zaman begenmemisler. Sonradan ikisini ben birbirinin aklina soktum gibi bir sey oldu. Sevgili oldular. Benim nisanlim istemedi bu durumu ama ses de cikarmadi. 2 sene evlenemeyecekleri kesin evleneceklerine ciksinlar karsima dedi.
Arkadasim daha iki haftalik iliskisi varken kv ve kpimle tanisti. Bu arada da benimle uzaklasti biraz. Sanirim nisanlim iliskilerini biraz yoksaydigi icin. Baska bir sey yok cunku. bayagi uzaklastik ama... hicbir seyini anlatmaz oldu. Konusmuyoruz bile.
Arkadasim su an her hafta nisanlimin ailesinin evine gidiyor. Yemege yardim ediyor, temizligine yardim ediyor vs vs. Lackalastilar. Onlarin tercihi beni ilgilendirmez. Bende bu durum yok. Yani o evde misafirim. Temizlikleri yemekleri vs ilgilendirmez beni. Anca masaya tabak tasirim baska bir sey yapmam.
Kpim cok sakaci adamdir. Gercekten severim. kiyaslamali sakalar yapmaya basladi. Sen pahalisin o ucuza getirdi. Bana ferrari ona haci murat diye lakaplar falan takiyor. Kvm naif kadindir bir kiyasa girmedi ama gecen hafta onlarin evinin onunden gecerken alisverise gidecegim anne gelir misin dedim, arkadasim onlardaymis bilmiyodum kizi evde tek birakip benimle alisverise gelmisler. Cagirmamislar bile. Gorumcem var 13 yasinda, o bile "slim abla arada soz yok nisan yok neden gelip duruyor x abla, isteseler bile evlenemicekler nasil olsa" dedi. Muhtemelen evde konusuldu bu konu. Ben de herkese yaptiginiz ayip kizin yuzune bir sey dediginiz yok arkasindan muhabbetinize bakin Diyip konuyu kapattim.
Simdi bu durum bana igrenc geliyor. Arkadasimi uyarsam muhtemelen sevgilisine anlatacak, olay olacak. Nisanlim karisma kendi aptalligi agir olsun biraz diyor. Ama arkadasima da uzuluyorum. Ne yapabilirim?