Arkadasimla elti olduk, garip seyler oldu.

Aslinda bildiginiz siradan elti konusu bu da. baska bir sey degil.

5 aydir nisanliyim. En yakin arkadasimla da kaynim nisanimda beraber kosturdular. Birbirlerini o zaman begenmemisler. Sonradan ikisini ben birbirinin aklina soktum gibi bir sey oldu. Sevgili oldular. Benim nisanlim istemedi bu durumu ama ses de cikarmadi. 2 sene evlenemeyecekleri kesin evleneceklerine ciksinlar karsima dedi.

Arkadasim daha iki haftalik iliskisi varken kv ve kpimle tanisti. Bu arada da benimle uzaklasti biraz. Sanirim nisanlim iliskilerini biraz yoksaydigi icin. Baska bir sey yok cunku. bayagi uzaklastik ama... hicbir seyini anlatmaz oldu. Konusmuyoruz bile.

Arkadasim su an her hafta nisanlimin ailesinin evine gidiyor. Yemege yardim ediyor, temizligine yardim ediyor vs vs. Lackalastilar. Onlarin tercihi beni ilgilendirmez. Bende bu durum yok. Yani o evde misafirim. Temizlikleri yemekleri vs ilgilendirmez beni. Anca masaya tabak tasirim baska bir sey yapmam.

Kpim cok sakaci adamdir. Gercekten severim. kiyaslamali sakalar yapmaya basladi. Sen pahalisin o ucuza getirdi. Bana ferrari ona haci murat diye lakaplar falan takiyor. Kvm naif kadindir bir kiyasa girmedi ama gecen hafta onlarin evinin onunden gecerken alisverise gidecegim anne gelir misin dedim, arkadasim onlardaymis bilmiyodum kizi evde tek birakip benimle alisverise gelmisler. Cagirmamislar bile. Gorumcem var 13 yasinda, o bile "slim abla arada soz yok nisan yok neden gelip duruyor x abla, isteseler bile evlenemicekler nasil olsa" dedi. Muhtemelen evde konusuldu bu konu. Ben de herkese yaptiginiz ayip kizin yuzune bir sey dediginiz yok arkasindan muhabbetinize bakin Diyip konuyu kapattim.

Simdi bu durum bana igrenc geliyor. Arkadasimi uyarsam muhtemelen sevgilisine anlatacak, olay olacak. Nisanlim karisma kendi aptalligi agir olsun biraz diyor. Ama arkadasima da uzuluyorum. Ne yapabilirim?
arkadaşınla kaynın neden evlenemicek oraya takıldım ben:)

5 aydir nisanliyim. En yakin arkadasimla da kaynim nisanimda beraber kosturdular. Birbirlerini o zaman begenmemisler. Sonradan ikisini ben birbirinin aklina soktum gibi bir sey oldu. Sevgili oldular. Benim nisanlim istemedi bu durumu ama ses de cikarmadi. 2 sene evlenemeyecekleri kesin evleneceklerine ciksinlar karsima dedi.

Arkadasim daha iki haftalik iliskisi varken kv ve kpimle tanisti. Bu arada da benimle uzaklasti biraz. Sanirim nisanlim iliskilerini biraz yoksaydigi icin. Baska bir sey yok cunku. bayagi uzaklastik ama... hicbir seyini anlatmaz oldu. Konusmuyoruz bile.

Arkadasim su an her hafta nisanlimin ailesinin evine gidiyor. Yemege yardim ediyor, temizligine yardim ediyor vs vs. Lackalastilar. Onlarin tercihi beni ilgilendirmez. Bende bu durum yok. Yani o evde misafirim. Temizlikleri yemekleri vs ilgilendirmez beni. Anca masaya tabak tasirim baska bir sey yapmam.

Kpim cok sakaci adamdir. Gercekten severim. kiyaslamali sakalar yapmaya basladi. Sen pahalisin o ucuza getirdi. Bana ferrari ona haci murat diye lakaplar falan takiyor. Kvm naif kadindir bir kiyasa girmedi ama gecen hafta onlarin evinin onunden gecerken alisverise gidecegim anne gelir misin dedim, arkadasim onlardaymis bilmiyodum kizi evde tek birakip benimle alisverise gelmisler. Cagirmamislar bile. Gorumcem var 13 yasinda, o bile "slim abla arada soz yok nisan yok neden gelip duruyor x abla, isteseler bile evlenemicekler nasil olsa" dedi. Muhtemelen evde konusuldu bu konu. Ben de herkese yaptiginiz ayip kizin yuzune bir sey dediginiz yok arkasindan muhabbetinize bakin Diyip konuyu kapattim.

Simdi bu durum bana igrenc geliyor. Arkadasimi uyarsam muhtemelen sevgilisine anlatacak, olay olacak. Nisanlim karisma kendi aptalligi agir olsun biraz diyor. Ama arkadasima da uzuluyorum. Ne yapabilirim?
Bence artık çık devreden hiç karışma aksi bir şey olursa sen suçlu ilan edilirsin :KK43: bundan emin ol

arkadaşın kendini yarandırmaya çalışıyorken komik hallere düşüyormuş

2 haftalık ilişkide her dk soluğu orada almak ,yemek yapmak temizlik yapmak nedir:KK57:

sakın ama sakın uyarma yanlış anlar ortalığı karıştırır sen kötü olursun

ne demişler kendi düşen ağlamaz.

Ayyy, bence hiç karışma, yarın kimin nolcağı hiiiiç belli olmaz, canım

dertsiz başınıza dert açmış gibisiniz... nişan işleri , yeni bir aileye alışmak bence süreçlerin en zoru.... siz bir de kendi yolunuza kendiniz taşlar serpmişsiniz....

bence aranıza önce siz hemen mesafe koymalısınız..yok saymalı , karışmamalı ve karıştırmamalısınız ki yeni kurulacak olan yuvanıza zarar gelmesin...zaten resmiyet yokmuş onlar da ne hali varsa görsünler...

hakkınızda hayırlısı olsun..:KK25::KK25::KK25:

Bırak ne hali warsa görsün bişey dersin sen suçlumolursun böyle can arkadaşlar buna benzer durumlarda hemen harcarlar seni sen nekdr güzel mesafeli hanım hanımcık görüşüyorsun nişanlının ailesiyle uzak dur onlar wersin kararı :KK66:

Bence kaynınızla konuşun.Kızı umutlanmış gördüm sonradan üzülmesin usulüyle anlat konuş filan deyin.

Bence de karışmayın..Sira zaten sizinle arasına mesafe koymuş bu demek oluyor ki karışırsanız başınıza daha ne dertler açılır. Eşinizin ailesiyle de aranız iyiymiş durduk yere bunu da bozmayın derim ben :)

yıldırım nikahı yapıp sıranızı alırlarsa o zaman yanın derdinize.
baska biri olsa koymaz da, samimi arkadasınız ise kazık atılmıs gibi hissedersiniz...

madem bir hata yaptınız, arkadasınızı uyarmak icin dahi konusmayın.
baska biriyle bu durumda olsa belki konusurdunuz... ama su durumda aynı eve girip cıktıgınız icin kıskanıyor der, sevgilisine sikayet eder, o nisanlınıza laf soyler derken iş büyür.
sakın ama sakın karışmayın.

aklınızda bulunsun, eltiler arası cekismeye en samimi arkadasınızı katıp düsman kazanma ihtimaliniz uzerine bir dostu da kaybederek daha da yaralayıcı olmasına izin vermeyin bir daha.
ayrıca sizin sırlarınızı bilen birinin karsı tarafla sıkı fıkı olması... onun işi bozulursa nerden hırsını alacagı belli olmaz, her zaman temkinli olun.
Konuyu okuyordum tam bunlari yazacaktim ki siz yazmissiniz:KK9:

Maddiyat.
ikisi de yasadigi yani ailesinin oldugu evi gecindirmeye mecbur. Ek olarak arkadasim kardesinin dugun borcunu oduyor.

Nişanlınız neden geçindirmeye mecbur değil de kardeşi mecbur anlamadım.
Nişanlınızın "nasılsa evlenemeyecekler lafını tuhaf buldum.
Bu tarz şeylerin 13 yaşındaki kızın ağzında olması da hiç hoş değil.

Bence hiç karışma arkadaşım , çünkü o senınle bu olay esnasında gelısmelerden neler oldugundan hıc bahsetmemıs.Senı dahıl etmek ıstememıs.Sende dahıl olma derım.
Bılıyorum ıcın ıcını yer ama belkı olaylar duydugun gıbı degıldır.
Sen o evın mısafırı degılsın ayrıca buna belkı tepkı gosterebılırsın ama kızısın...
Bu ılla ısle olacak sey degıl,, alışverıse gıderken kv bıle cagırman cok hoşş..
Eşini dinle mutlulular senın olsun :)

Bence hiç bir şekilde karışmayın.
Arkadaşınızın aklı fikri var sonuçta daha arada resmiyet yokken erkek evine gelip temizliktir yemektir yapması tuhaf.
Ben evli olduğum halde yapmıyorum.
O onun tercihi.
Ayrıca size düşmez. Zaten aranız açılmış kıskançlıktan yaptığınızı düşünür.En yakınken çamaşırlarınız çarşı pazara çıkar sonra hiç gerek yok.
Mesafe candır.

belki kızın yüzüne de sen ferrarisin sizden için murat diyorlardır, bence kızı geçinde gelin olacağınız aileye bakılırsa siz kendi evlilik kararınız için biraz daha düşünün derim

Neden nişanlınız ailesini gecindirmeye mecbur değil de kaynınız mecbur? Bu ne bencillik? Kayınperde çok seviyeli espriler yapıyor Ferrari, Murat134 falan. Kıza da o hiç iş yapmıyor sen birtanesin diyordur. Bu tipler böyledir.

bende bişey merak ettim.. böyle riyakar bir aileye nasıl gelin olarak gidiyorsun acaba? sonuçta o kızın yerinde sende olabilirdin..aile çok önemli bence çünkü evleneceğin eşin terbiyesini onlar vermiş herşeyi onlarda görmüş sonuçta..yani mantıken senin adınada üzücü bir durum bence.. haksızmıyım ama? hani kıza açıkça yavrum bu iş olmaz demeyip arkadan iş çeviriyorlarsa ben şüphe ederim acacba benim için ne düşünüyorlar diye?

X