Arkadasimla elti olduk, garip seyler oldu.

arkadaşınla kaynın neden evlenemicek oraya takıldım ben:)

Bence artık çık devreden hiç karışma aksi bir şey olursa sen suçlu ilan edilirsin bundan emin ol

arkadaşın kendini yarandırmaya çalışıyorken komik hallere düşüyormuş

2 haftalık ilişkide her dk soluğu orada almak ,yemek yapmak temizlik yapmak nedir

sakın ama sakın uyarma yanlış anlar ortalığı karıştırır sen kötü olursun

ne demişler kendi düşen ağlamaz.

Ayyy, bence hiç karışma, yarın kimin nolcağı hiiiiç belli olmaz, canım

dertsiz başınıza dert açmış gibisiniz... nişan işleri , yeni bir aileye alışmak bence süreçlerin en zoru.... siz bir de kendi yolunuza kendiniz taşlar serpmişsiniz....

bence aranıza önce siz hemen mesafe koymalısınız..yok saymalı , karışmamalı ve karıştırmamalısınız ki yeni kurulacak olan yuvanıza zarar gelmesin...zaten resmiyet yokmuş onlar da ne hali varsa görsünler...

hakkınızda hayırlısı olsun..

Bırak ne hali warsa görsün bişey dersin sen suçlumolursun böyle can arkadaşlar buna benzer durumlarda hemen harcarlar seni sen nekdr güzel mesafeli hanım hanımcık görüşüyorsun nişanlının ailesiyle uzak dur onlar wersin kararı

Bence kaynınızla konuşun.Kızı umutlanmış gördüm sonradan üzülmesin usulüyle anlat konuş filan deyin.

Bence de karışmayın..Sira zaten sizinle arasına mesafe koymuş bu demek oluyor ki karışırsanız başınıza daha ne dertler açılır. Eşinizin ailesiyle de aranız iyiymiş durduk yere bunu da bozmayın derim ben :)

Konuyu okuyordum tam bunlari yazacaktim ki siz yazmissiniz

Maddiyat.
ikisi de yasadigi yani ailesinin oldugu evi gecindirmeye mecbur. Ek olarak arkadasim kardesinin dugun borcunu oduyor.

Nişanlınız neden geçindirmeye mecbur değil de kardeşi mecbur anlamadım.
Nişanlınızın "nasılsa evlenemeyecekler lafını tuhaf buldum.
Bu tarz şeylerin 13 yaşındaki kızın ağzında olması da hiç hoş değil.

Bence hiç karışma arkadaşım , çünkü o senınle bu olay esnasında gelısmelerden neler oldugundan hıc bahsetmemıs.Senı dahıl etmek ıstememıs.Sende dahıl olma derım.
Bılıyorum ıcın ıcını yer ama belkı olaylar duydugun gıbı degıldır.
Sen o evın mısafırı degılsın ayrıca buna belkı tepkı gosterebılırsın ama kızısın...
Bu ılla ısle olacak sey degıl,, alışverıse gıderken kv bıle cagırman cok hoşş..
Eşini dinle mutlulular senın olsun :)

Bence hiç bir şekilde karışmayın.
Arkadaşınızın aklı fikri var sonuçta daha arada resmiyet yokken erkek evine gelip temizliktir yemektir yapması tuhaf.
Ben evli olduğum halde yapmıyorum.
O onun tercihi.
Ayrıca size düşmez. Zaten aranız açılmış kıskançlıktan yaptığınızı düşünür.En yakınken çamaşırlarınız çarşı pazara çıkar sonra hiç gerek yok.
Mesafe candır.

belki kızın yüzüne de sen ferrarisin sizden için murat diyorlardır, bence kızı geçinde gelin olacağınız aileye bakılırsa siz kendi evlilik kararınız için biraz daha düşünün derim

Neden nişanlınız ailesini gecindirmeye mecbur değil de kaynınız mecbur? Bu ne bencillik? Kayınperde çok seviyeli espriler yapıyor Ferrari, Murat134 falan. Kıza da o hiç iş yapmıyor sen birtanesin diyordur. Bu tipler böyledir.

bende bişey merak ettim.. böyle riyakar bir aileye nasıl gelin olarak gidiyorsun acaba? sonuçta o kızın yerinde sende olabilirdin..aile çok önemli bence çünkü evleneceğin eşin terbiyesini onlar vermiş herşeyi onlarda görmüş sonuçta..yani mantıken senin adınada üzücü bir durum bence.. haksızmıyım ama? hani kıza açıkça yavrum bu iş olmaz demeyip arkadan iş çeviriyorlarsa ben şüphe ederim acacba benim için ne düşünüyorlar diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…