- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
-
- Konu Sahibi iyotsuztuz
Niye evlenemesinler onu anlamadim
Kaynınız arkadaşınızı ailesi ile tanıştırıyor, bir şekilde ona umut vermiş oluyor. Arkasından 13 yaşında çocuk bile evlenmeyecekler zaten diye konuşuyor, bu arkadaşınızın mı aptallığı oluyor? Vicdan? Söylemiş mi kaynınız böyle böyle durum var diye biz evlenemeyiz diye. Bir de neden evlenemiyor bu insanlar?
Ikisi de evlenmeyeceklerini biliyorlar. Evlenmeyi de dusunmuyorlarmis Oyle bi planlari yokmus. Direk konusmadim duyumum bu ama.
hatayı baştan yapmışsınız. begendilerse onlar zaten baslarlardı,
zorunuz ne aklına sokmuşsunuz? ne bu merak? daha kendi ilişkinizin bile sonu ne olacak belli degil...
ayrıca kp.nin bu kadınla veya baska bir gelinle sizi asla ferrari vb kelimelerle kıyaslamaması gerekir,
onun yüzüne soyleyemiyorsanız nisanlınıza soyleyin uyarsın babasını,
bu konuda da asla taviz vermeyin, size "kaliteli" demeye calısıyor olsalar dahi gulumsemeyin cunku yapılan şey terbiyesizlik.
diger konularda da karşmamanızı tavsiye ederim,
arkadasınız ne yapıp yapmayacagını sizi gorerek de karar verebilir sanırım,
yarın ayrılırlar kötü siz olursunuz, hic karısmayın.
şu anlattıklarınızdaki kisiler arasında tek aklına kullanan kisi nisanlınız gozukuyor şu an.
Ben aklima tukureyim ki zaten.
ikisi de birbirinin aynisi, ikisinin de hic sevgilisi olmadi, tanidigim kadariyla arkadasim da sorun yasamaz iyi olur sandim.
Hatta hayal bile kurmustum cift olarak takilacagiz oley diye de durum su an hiiiic o degil.
Gercekten dusunemedim bu noktaya gelinecegini. Bana gelince de nisanlimla vs sorunum yok. Kismetse 4 ay sonra dugunum var. Bize bir sey olacagini sanmiyorum. Yani bizde olmasi gerektigi gibi her sey.
yıldırım nikahı yapıp sıranızı alırlarsa o zaman yanın derdinize.
baska biri olsa koymaz da, samimi arkadasınız ise kazık atılmıs gibi hissedersiniz...
madem bir hata yaptınız, arkadasınızı uyarmak icin dahi konusmayın.
baska biriyle bu durumda olsa belki konusurdunuz... ama su durumda aynı eve girip cıktıgınız icin kıskanıyor der, sevgilisine sikayet eder, o nisanlınıza laf soyler derken iş büyür.
sakın ama sakın karışmayın.
aklınızda bulunsun, eltiler arası cekismeye en samimi arkadasınızı katıp düsman kazanma ihtimaliniz uzerine bir dostu da kaybederek daha da yaralayıcı olmasına izin vermeyin bir daha.
ayrıca sizin sırlarınızı bilen birinin karsı tarafla sıkı fıkı olması... onun işi bozulursa nerden hırsını alacagı belli olmaz, her zaman temkinli olun.
NEDN EVLENEMEYECEKLER BUNUDA MERAK ETTİM AYRICA..