Arkadasimla elti olduk, garip seyler oldu.

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.342
Aslinda bildiginiz siradan elti konusu bu da. baska bir sey degil.

5 aydir nisanliyim. En yakin arkadasimla da kaynim nisanimda beraber kosturdular. Birbirlerini o zaman begenmemisler. Sonradan ikisini ben birbirinin aklina soktum gibi bir sey oldu. Sevgili oldular. Benim nisanlim istemedi bu durumu ama ses de cikarmadi. 2 sene evlenemeyecekleri kesin evleneceklerine ciksinlar karsima dedi.

Arkadasim daha iki haftalik iliskisi varken kv ve kpimle tanisti. Bu arada da benimle uzaklasti biraz. Sanirim nisanlim iliskilerini biraz yoksaydigi icin. Baska bir sey yok cunku. bayagi uzaklastik ama... hicbir seyini anlatmaz oldu. Konusmuyoruz bile.

Arkadasim su an her hafta nisanlimin ailesinin evine gidiyor. Yemege yardim ediyor, temizligine yardim ediyor vs vs. Lackalastilar. Onlarin tercihi beni ilgilendirmez. Bende bu durum yok. Yani o evde misafirim. Temizlikleri yemekleri vs ilgilendirmez beni. Anca masaya tabak tasirim baska bir sey yapmam.

Kpim cok sakaci adamdir. Gercekten severim. kiyaslamali sakalar yapmaya basladi. Sen pahalisin o ucuza getirdi. Bana ferrari ona haci murat diye lakaplar falan takiyor. Kvm naif kadindir bir kiyasa girmedi ama gecen hafta onlarin evinin onunden gecerken alisverise gidecegim anne gelir misin dedim, arkadasim onlardaymis bilmiyodum kizi evde tek birakip benimle alisverise gelmisler. Cagirmamislar bile. Gorumcem var 13 yasinda, o bile "slim abla arada soz yok nisan yok neden gelip duruyor x abla, isteseler bile evlenemicekler nasil olsa" dedi. Muhtemelen evde konusuldu bu konu. Ben de herkese yaptiginiz ayip kizin yuzune bir sey dediginiz yok arkasindan muhabbetinize bakin Diyip konuyu kapattim.

Simdi bu durum bana igrenc geliyor. Arkadasimi uyarsam muhtemelen sevgilisine anlatacak, olay olacak. Nisanlim karisma kendi aptalligi agir olsun biraz diyor. Ama arkadasima da uzuluyorum. Ne yapabilirim?

Ben de uzaktan kuzenimle elti sayilirim. Onun kocasinin kardesi benim sevgilim ciddi sevgilim yani sozlu. Ben de sevgilimle birlikte yasamaya baslayinca kuzenim bana cephe aldi. Sevgilimin annesi beni berguzar korele benzetir kuzenime de sen pek biseye benzemiyosun diyo acik acik. Benim boyum posum yerindeymis o tifilmis falan boyle seyler soyleyip kuzeni bana dusman etti yani kisaca. Bence kp de sorun var nisanlin da istemeyince tuz biber olmus. Kiz ister istemez seni kendisiyle kiyasliyodur.

En mantıklısı karışmamak. karışırsanız arada kalırsınız. Arkadaşınız çocuk değil ya neyin doğru neyin yanlış olduğunu bırakın kendi anlasın. Karışayım falan derseniz bir sürü laf söz. sonra bir bakmışsınız o evlenmiş siz ayrılmışsınız.

Kaynınız arkadaşınızı ailesi ile tanıştırıyor, bir şekilde ona umut vermiş oluyor. Arkasından 13 yaşında çocuk bile evlenmeyecekler zaten diye konuşuyor, bu arkadaşınızın mı aptallığı oluyor? Vicdan? Söylemiş mi kaynınız böyle böyle durum var diye biz evlenemeyiz diye. Bir de neden evlenemiyor bu insanlar?

Niye evlenemesinler onu anlamadim

Arkadasim kardesini yeni evlendirdi.
Kaynim da nisanlim aileden ayrildigi ve diger kaynim da askere gittigi icin maddi olarak iki aile de evlenmeye musait degil. Ikisi de ayri ayri ailelerinin evlerini gecindiriyor.

Niye evlenemezler ??
13 yaşındaki bi kız bunu nasıl söyleyebiliyor ?
Annesi
-Sen karışma bakayım ! diyemiyor mu ?

Bu arada sakın ama sakınnnn KARIŞMA !

Ikisi de evlenmeyeceklerini biliyorlar. Evlenmeyi de dusunmuyorlarmis Oyle bi planlari yokmus. Direk konusmadim duyumum bu ama.

hatayı baştan yapmışsınız. begendilerse onlar zaten baslarlardı,
zorunuz ne aklına sokmuşsunuz? ne bu merak? daha kendi ilişkinizin bile sonu ne olacak belli degil...

ayrıca kp.nin bu kadınla veya baska bir gelinle sizi asla ferrari vb kelimelerle kıyaslamaması gerekir,
onun yüzüne soyleyemiyorsanız nisanlınıza soyleyin uyarsın babasını,
bu konuda da asla taviz vermeyin, size "kaliteli" demeye calısıyor olsalar dahi gulumsemeyin cunku yapılan şey terbiyesizlik.

diger konularda da karşmamanızı tavsiye ederim,
arkadasınız ne yapıp yapmayacagını sizi gorerek de karar verebilir sanırım,
yarın ayrılırlar kötü siz olursunuz, hic karısmayın.

şu anlattıgınız kisiler arasında aklını kullanan tek kisi nisanlınız gozukuyor şu an.

Ben aklima tukureyim ki zaten.
ikisi de birbirinin aynisi, ikisinin de hic sevgilisi olmadi, tanidigim kadariyla arkadasim da sorun yasamaz iyi olur sandim.

Hatta hayal bile kurmustum cift olarak takilacagiz oley diye de durum su an hiiiic o degil.

Gercekten dusunemedim bu noktaya gelinecegini. Bana gelince de nisanlimla vs sorunum yok. Kismetse 4 ay sonra dugunum var. Bize bir sey olacagini sanmiyorum. Yani bizde olmasi gerektigi gibi her sey.

yıldırım nikahı yapıp sıranızı alırlarsa o zaman yanın derdinize.
baska biri olsa koymaz da, samimi arkadasınız ise kazık atılmıs gibi hissedersiniz...

madem bir hata yaptınız, arkadasınızı uyarmak icin dahi konusmayın.
baska biriyle bu durumda olsa belki konusurdunuz... ama su durumda aynı eve girip cıktıgınız icin kıskanıyor der, sevgilisine sikayet eder, o nisanlınıza laf soyler derken iş büyür.
sakın ama sakın karışmayın.

aklınızda bulunsun, eltiler arası cekismeye en samimi arkadasınızı katıp düsman kazanma ihtimaliniz uzerine bir dostu da kaybederek daha da yaralayıcı olmasına izin vermeyin bir daha.
ayrıca sizin sırlarınızı bilen birinin karsı tarafla sıkı fıkı olması... onun işi bozulursa nerden hırsını alacagı belli olmaz, her zaman temkinli olun.

HİÇ KARIŞMA BENCE.. SONRADAN SENİN BAŞINA KABAGI PATLATIRLAR.. ZATEN OLACAKSA OLUR SENİN DEMENLE DEĞİL YA..
SEN UYARIRSIN O GİDER KAYNINA SÖYLER BELKİDE SENİ YALANCI ÇIKARIP HEMEN YÜZÜK TAKAR KISKANAN ÇOMAK SOKMAYA ÇALIŞAN OLURSUN.

Nisanlim gibi konustunuz. :)
O da yildirim nikahi falan yapmasalar bari diyor. Ailesini benden iyi taniyor tabi, bilezik yapmazlar, esya almazlar anca eve gelin gelir onu da istemezler heralde diyor.

Oyle aman aman bir sirrim yok. Ama dikkatli olacagim uyariniz icin tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…