Arkadaşımın takıntıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Black Light

özgürlük, ama herkes için
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
13.897
51.330
548
26
Merhaba kızlar.
Bir arkadaşım var hemen hemen beraber evlendik. Eşlerimiz yakın arkadaş, onlar aracılığıyla tanıştık zaten.
Arkadaşım 28 yaşında, 1 bucuk aylık bebeği var.
Her neyse.
Geçenlerde eşi bir yere 1 haftalığına gitmek zorunda kaldı, arkadaşım evinde yalnız kalmaya başladı. Eşi de bebek henüz küçük olduğu için yalnız kalmamasını söylemiş ona.
Eşinin ailesi ile doğum sonrası kötü şeyler yaşadıkları için araları bozuk onlardan kimse gelemedi yanına. Kendi ailesinden de kimse gelmedi, eşi kendi annende kal dedi, arkadaşım kabul etmedi bunu. Evimde kalırım dedi. Evide pek güvenilir bir muhitte değil, birde lohusa kadın diye herhalde.
Neyse bir arkadaşımız yanında kalmaya gitti öbür gün kaçtı yanından dayanamıyorum dedi.
Neyse bir kaç gün sonra arkadaşımın isteği ve onun eşi ve benim eşimden dolayı ben gittim kalmaya 2 günlüğüne, yani gitmek istemedim açıkçası. Ama küçük bebek var yardımcı olurum diye gittim.
Neyse gittiğim ilk vakitler bi sıkıntı yoktu, yalnız evi dağınıktı günlerce yıkanmamış bulasıkları vs duruyordu. Bebek küçük diye yapamıyor diye düşündüm. Gerçi daha önce de gitmiştim yine böyleydi. Bu beni ilgilendirmez ama, beni ilgilendiren tarafa geçecem o yüzden ön bilgi vermek istedim

Neyse akşam oldu bende bebeğin kıyafetleri fazla yer kaplıyor odadan alıp yatak odasına götürmek için katliyalım dedim. Hep gerek yok gerek yok diyip duruyordu. Bende sorun değil yaparım dedim.
Neyse kıyafetleri katlarken aldı bebeği başka odaya götürdü, kendisi de tuvalete gidecekmiş, bende o sıra kıyafetleri bebeğin olduğu odaya tam götürecektim ki arkadaşım henüz tuvalete girmeden çıktı geldi yanıma, noldu dedim hiç dedi tedirgindi hemen bebeğin yanına geldi. Açıkçası çok rahatsız oldum, bebeğe napacaktım ki.
Her neyse görmezden geldim. Gece oldu uyuyacağız, ben korkuyorum aynı odada uyuyalım dedim kabul etmedi başka odaya yatmaya gitti. Uyurken de kapıyı üstüne kitledi, benim odamın kapısını da gece gelip tam kapattı, kendi odasının kapısının dibine de bir şey koydu gece tuvalete giderken fark ettim. :/
Neyse öbür gün oldu anlattım bir bir.
Farkındayım dedi devam etti yaptıklarına yine. Hatta arttırdı, bebeği sallıyorduk dk bir sıkı tut sıkı tut dedi. Telefonum çaldı yerden aldım annemle konusuyorm ya kapat su telefonu diyip duruyor böyle kızar gibi, hani bebek elimde diye sanırım sıkıca tutuyordum oysa ki.
Telefonu kapattıktan sonra bana 3 defa tekrar yaptırmış telefonu yerden alma tekrarı bakacak hele bebeğin kafası yere değmiş mi diye. Çok kötü hissettim. Neyse dedim geçiştirdim.
O gece çok yorgundum, bulasıkları yıkayalım kıyafetleri katla sende dedim. Tamam dedi geldik mutfaga, beraber yıkayalım dedi tamam dedim.
Birden ortadan kayboldu bende o sıra bulasık yıkuyodum baktım annesini aramıs ben tek işlerini yapıyorm o sırada. Çok rahatsız oldum. Seslendim kıyafetlerini katlar mısın diye..
Tamam dedi gitti odasına baktım kilit sesi geldi napıyosun dedm uyuyorum dedi
Kendimi enayi gibi hissettim.
Yaptığı hareketler çok rahatsız etti beni, sizce normal mi bu ben mi abartıyorum daha önce de tuhaflıklarına şahit olmuştum ama bu çok başkaydı, ona karşı nasil davranmalıyım? :/

Son düzenleme:
Siz hizmetçiliğe bürünmüşsünüz. Kendisi yapabilme fırsatı varken yapmıyorsa bu enayilik olur. Mesafe koyarsınız artık

2 gün için Kadına yardım etmeye gitmediniz mi? Ev arkadaşı gibi iş bölümü yapmanıza ve yapmadığı iş için tekrar edip "elbiseler kaldı katla" diye diretmeniz bana çok absürt geldi açıkçası... Yapacağımı yaparım o katlamıyorsa katlamaz ben ya yaparım ya bırakırım ama seslenip "kıyafetlerini katlar mısın" demem yani çok değişik geldi bana

Görüşmeyerek kendine iyilik etmiş olursun.

Kız dağ gibi kıyafet vardı ben nasil yapayım sinirlendim, kızamasıdığm için kalk yap dedim.

Aslında oda iyi niyetten, benim eşim titizdir mesela evi hep toplu görmek ister onun eşini düşündüm ve ona topla dedim. Eşi ile bu yüzden hep kavga ederlermiş, kendisi anlatiyor tabi. Sorun ne diye sorunca, temizlik yapmadığım için diyor. E yap diyorum bahane üretiyor. Yani ben yapmadığım da eşim yapıyor diyordu

bence muhatap olmayin cok tuhafmis kapiyi kilitlemek de neymis
Evet onlar bana tuhaf geldi zaten, misafir geldi bende çay koyayım diye kalktım kendisi kalkmadı sırf bebekle misafirler yalnız kalmasın diye. Misafir de 8 yıllık arkadaşıydı.

Evet onlar bana tuhaf geldi zaten, misafir geldi bende çay koyayım diye kalktım kendisi kalkmadı sırf bebekle misafirler yalnız kalmasın diye. Misafir de 8 yıllık arkadaşıydı.
demmeki takintisi var ama siz yapacaginizi yapmissiniz ustelik iki gece kalmissiniz daha fazlasi gerek yok

Yani lohusa kadın siz zaten yardıma gitmişsiniz iki günlüğüne,elinizden geleni yapın kalan kalsın yani..

Yani lohusa kadın siz zaten yardıma gitmişsiniz iki günlüğüne,elinizden geleni yapın kalan kalsın yani..

Yalnız kalmasın diye gittim, bide ben işe bir şey demiyorum ki, takıntıları beni rahatsız etti. Yoksa daha çok yardım etmek isterdim.

Suçlusunuz bence 2. gün o evden çekip gitmediniz diye.

Hadi çekip giden arkadaştan, kendi ailesinin bile gelmemesinden anlamadınız bir tuhaflık olduğunu, ilk gün kendi gözünüzle görmüşsünüz. O dakika bırakıp gitmeliydiniz.

Onun size ihtiyacı yokmuş ki. Tuhaf bir psikolojide tuhaf bir kadın. Ben olsam görüşmem bile.

Beni de bunlar çok rahatsız etti zaten. Diğer arkadaşımla bebeği bi kere yalnız bırakmış, geldiğinde bebek düştü mü diye sormus yok diyince 3 defa yemin ettirmiş. Bende bi daha evine gitmemeye karar verdim

Evet bende farkındayım hatta neden burdayım diye kendime soruyordum, ne diyip gidecem ki dedim sonra.
Eşi gelene kadar kalmak için gitmiştim çünkü. Daha 40 gün önce doğum yapmış kırmak istemedim aslında. Hatta uyardım onu bak böyle yaparsan herkes senden kaçar dedim. Nafile devam etti, hatta daha da fazlalaştırdi. Arkadaşı gelip kalacak diye ben o gün akşama kadar kaldım, kız benim nöbetim var gidecem deyince, 'kendime bi gece daha idare et, sabaha az kaldı' dedm ama sabahı zor ettim korkuyordum açıkçası. :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…