Arkadaşımın salaklığı

O zaten arkadaşımdan cahil nasıl bir erkek anlamadım erkekler için miğdesiz derlerdi de inanmazdım doğruymuş

5 abi olduğu halde bunu yapıyorsa edit bakalım daha neler yapar da sana neler sorar

Cahil cesareti bı olsa gerek

Ne zaman böyle konular görsem başıma ağrı giriyor resmen sürtünmeyi bilecek kadar akıllı ama hamile kalinmayacagini bilmeyecek kadar cahil daha neler duyacaz ben şahsen adetliyken kendimden tiksinirim
Daha dün iliski sirasinda kanamam oldu ara kanama gibi. Kokusu geldi diye kalktim bitirdim iliskiyi. Bazi şeyler olmaz ya olmamali. Ne bileyim tampon olur adet kabı olur o zaman yaparsin. Ama kan revan içinde ha gayret sürtüneyim ne be
Bu nasil azgınlık...

Ne deseniz haklısınız valla bende aynı şeyleri söyledim nasiyat verdim ikimizde aynı yaştayız ama beyin yaşı olarak o geriden geliyor sanırım

Keşke taşa sürtünseydi

Afedersin şöyle diyim biz eşimle opusuruz falan reglken eşimi özellikle tembihlerim bel altı olmaz ona göre diye geceligin üstünden bile dokunmasini istemem çünkü gerçekten çok berbat bişi

Ne ayıp arkadaşınız bilmiyor mu buraya yazdığınızi?
Niye ayıp olsun ki bana sorarken ayıp bilmedi ben anonim şekilde sordum bu mu ayıp diye düşünürüm ayrıca yazılanları tek tek okuturum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…