- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
-
- Konu Sahibi Derya ama dertli
Amin inşallah Allah razı olsun canımBende 4 yılın sonunda hamile kaldım canım umudunu kaybetme darısı senin başına olsun inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim gönlüne göre versin
O zaten arkadaşımdan cahil nasıl bir erkek anlamadım erkekler için miğdesiz derlerdi de inanmazdım doğruymuşarkadaşınız cahil diyorsunuz e adamda hiç tiksinmemiş ay kanlı kanlı nasıl yapmışlar yapış yapış .dışarı boşanılmış sperm nasıl arkadaşını rahmine gidip ardından tüplerden geçip sonrasında yumurtalara ulaşabilir ? Çokda şeytmemek gerek .
5 abi olduğu halde bunu yapıyorsa edit bakalım daha neler yapar da sana neler sorarYaa söylemeyi düşündüm ama günahına girmek istemedim o korkuyla bişey yapar kendine belli mi olur biz çok yakın olduğumuz için anlattı normalde anlatmaz böyle şeyler ama çok korkmuş sanırım bide 5 abisi vartek kız
Bekareti kaybetmeden sevişmenin yolunu biliyorlar.Çığlık çığlığa bagirmak istiyorum. Gercekten bu devirde bunlari bilmeyen, oturup aptal aptal aglayanlar kara cahil.
Cahil cesareti bı olsa gerekYaa söylemeyi düşündüm ama günahına girmek istemedim o korkuyla bişey yapar kendine belli mi olur biz çok yakın olduğumuz için anlattı normalde anlatmaz böyle şeyler ama çok korkmuş sanırım bide 5 abisi vartek kız
Sorarsa buraya yazarım5 abi olduğu halde bunu yapıyorsa edit bakalım daha neler yapar da sana neler sorar
Daha dün iliski sirasinda kanamam oldu ara kanama gibi. Kokusu geldi diye kalktim bitirdim iliskiyi. Bazi şeyler olmaz ya olmamali. Ne bileyim tampon olur adet kabı olur o zaman yaparsin. Ama kan revan içinde ha gayret sürtüneyim ne beNe zaman böyle konular görsem başıma ağrı giriyor resmen sürtünmeyi bilecek kadar akıllı ama hamile kalinmayacagini bilmeyecek kadar cahil daha neler duyacaz ben şahsen adetliyken kendimden tiksinirim
Hayrına bu kıza sürtüngenliği olan bi alet al sana birdaha sormazSorarsa buraya yazarımmakara yaparız ayy çok güldüm bugun ona bukadar salak olduğunu nasıl anlamadım kaç yıldır bilmiyorum
Ne deseniz haklısınız valla bende aynı şeyleri söyledim nasiyat verdim ikimizde aynı yaştayız ama beyin yaşı olarak o geriden geliyor sanırımDaha dün iliski sirasinda kanamam oldu ara kanama gibi. Kokusu geldi diye kalktim bitirdim iliskiyi. Bazi şeyler olmaz ya olmamali. Ne bileyim tampon olur adet kabı olur o zaman yaparsin. Ama kan revan içinde ha gayret sürtüneyim ne be
Bu nasil azgınlık...
Ne ayıp arkadaşınız bilmiyor mu buraya yazdığınızi?Sorarsa buraya yazarımmakara yaparız ayy çok güldüm bugun ona bukadar salak olduğunu nasıl anlamadım kaç yıldır bilmiyorum
Keşke taşa sürtünseydiDaha dün iliski sirasinda kanamam oldu ara kanama gibi. Kokusu geldi diye kalktim bitirdim iliskiyi. Bazi şeyler olmaz ya olmamali. Ne bileyim tampon olur adet kabı olur o zaman yaparsin. Ama kan revan içinde ha gayret sürtüneyim ne be
Bu nasil azgınlık...
Hayrına bu kıza sürtüngenliği olan bi alet al sana birdaha sormaz
Kus kus bizde az önce kustuk daha temizlemedikMüsadenizle şuraya bir yere kusacağım
Bu kaygi beni cok üzüyor. Ama hijyen bilseler, sağlıklı olanı seçseler keske.Bekareti kaybetmeden sevişmenin yolunu biliyorlar.
Afedersin şöyle diyim biz eşimle opusuruz falan reglkenDaha dün iliski sirasinda kanamam oldu ara kanama gibi. Kokusu geldi diye kalktim bitirdim iliskiyi. Bazi şeyler olmaz ya olmamali. Ne bileyim tampon olur adet kabı olur o zaman yaparsin. Ama kan revan içinde ha gayret sürtüneyim ne be
Bu nasil azgınlık...
Hayrına bu kıza sürtüngenliği olan bi alet al sana birdaha sormaz
biliyor kendisi dedi zaten yorumlarıda okutucamNe ayıp arkadaşınız bilmiyor mu buraya yazdığınızi?
Niye ayıp olsun ki bana sorarken ayıp bilmedi ben anonim şekilde sordum bu mu ayıp diye düşünürüm ayrıca yazılanları tek tek okuturumNe ayıp arkadaşınız bilmiyor mu buraya yazdığınızi?
Yazarken kusmuş benceKısa ve net bir şekilde mideniz bulanmış.