- 15 Haziran 2017
- 197
- 115
- 30
-
- Konu Sahibi Derya ama dertli
Bende söyledim ama kuruntu yapıyor mesela ben 4 yıllık evliyim şuan 3 aylık hamileyim hamile kalmak kolay olsaydı ben 4 yılda 4 defa hamile kalırdımSürtünme yoluyla hamile kalınmaz.
Oda onun tercihi canım pek dinine düşkün değil sanırımAdetliyken nasıl sürtünme yoluyla ilişki yaşanır ya ıyyy hamile falan olmaz rahat olsun
HaklısınOf sürtüne sürtüne bi hal oldunuz. Adetliyken surtunmek nasil oluyor ya iğrenç. O kadar korkuyorsa yapmasin
Arkadaşım hadi dini geçtim kötü olur yani koku vs düşünmek bile istemiyorumOda onun tercihi canım pek dinine düşkün değil sanırım
Regl iken mi?Merhaba arkadaşlar benim çocukluk çok yakın bir arkadaşım var bugun bana sevgilisiyle sürtünerek ilişki yaşadığını anlattı bide adetliymiş adetinin 3 günü sevgilisi dışarı boşalmış şuan korkuyor hamile kalırmıyım diye bana göre imkensız sizce böyle bişey olabilirim adetli ve sürtünme yoluyla ilişki yaşıyor yorumlarınızı bekliyorum
Canım çocukluk arkadaşım kesemiyorsun iletişimi işte cahil ne yapalımArkadaşım bana böyle sacma sapan sorular sorsa iletisimimi keserdim ben, boyle cahil insanlara nasıl katlaniyorsunuz?
Sperm mi Mermi gibi düşünüyorsaAdetliyken surtunuyorsa ped ve kulot vardir tahminen üzerinde.
Disari bosalip kulodu ve pedi asarak regl donemindeki kadini hamile birakacak sperm varsa bence hakkidir.
Hiç bişey yokmuş canım ondan korkuyorAdetliyken surtunuyorsa ped ve kulot vardir tahminen üzerinde.
Disari bosalip kulodu ve pedi asarak regl donemindeki kadini hamile birakacak sperm varsa bence hakkidir.
Haklısın canım bende çok kızdım ama işte onların tercihi demekki miğdeleri genişArkadaşım hadi dini geçtim kötü olur yani koku vs düşünmek bile istemiyorum
Arkadaşınıza diyin ki adetliyken olmaz bide adetsizken sürtünsün.Merhaba arkadaşlar benim çocukluk çok yakın bir arkadaşım var bugun bana sevgilisiyle sürtünerek ilişki yaşadığını anlattı bide adetliymiş adetinin 3 günü sevgilisi dışarı boşalmış şuan korkuyor hamile kalırmıyım diye bana göre imkensız sizce böyle bişey olabilirim adetli ve sürtünme yoluyla ilişki yaşıyor yorumlarınızı bekliyorum