- 15 Haziran 2017
- 197
- 115
- 30
-
- Konu Sahibi Derya ama dertli
Arkadaşınıza diyin ki adetliyken olmaz bide adetsizken sürtünsün.
Kısa ve net bir şekilde mideniz bulanmış.
Bilmiyorlar ki gazozun kapağı açıldı mı asiti kaçarSevişin kardeşim adam gibi her yerleriniz meydanda et ete değiyor ama bakireyim bilmem ne!!!
Adet kokusu buraya kadar geldi
Ve ekleyelim hemen mutlaka korunsunArkadaşınıza diyin ki adetliyken olmaz bide adetsizken sürtünsün.
Gülme söyle arkadaşına
Tamam abla kusmuk resmi de koy hep beraber kusalımKısa ve net bir şekilde mideniz bulanmış.
Reglken ciplak mi surtunuyor?Hiç bişey yokmuş canım ondan korkuyor
Yorumları atıcam zatenGülme söyle arkadaşına
Çok çok haklısınReglken ciplak mi surtunuyor?
31 yasindayim daha neler gorecegim bakalim.
Arkadasiniz kusura bakmayin da bu azginlikla bugun olmasa da yarin hamile kalır.
Reglken ciplak surtunmek nedir yahu
Dur dur mevzuya girme şimdi gelirler bakire linççilerSonra konu açarlar üst üste hamilemiyim hamileyse nasıl çocuk düşurürüm vs vs vs
Birak aglasin. Kesin hamilesin deYorumları atıcam zatenama napim çok komik 25 yaşında adetliyken sürtünme yoluyla hamile kalınmıcağını bilmicek kadar cahil olamaz ona gülüyorum kendisi salya sümük ağlıyor şuan
Onu bilmeyecek kadar cahil evet ama adetliyken surtunulmeyecegini bilmeyecek kadar daha da cahil nasıl bı azginlik töbeyşınYorumları atıcam zatenama napim çok komik 25 yaşında adetliyken sürtünme yoluyla hamile kalınmıcağını bilmicek kadar cahil olamaz ona gülüyorum kendisi salya sümük ağlıyor şuan
Size inanmıyor da bize mi inanacak?Bende söyledim ama kuruntu yapıyor mesela ben 4 yıllık evliyim şuan 3 aylık hamileyim hamile kalmak kolay olsaydı ben 4 yılda 4 defa hamile kalırdım