- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- Konu Sahibi Derya ama dertli
Burda 2 senedir nasıl hamile kalınır diye denemediğim yöntem kalmamış biri olarak zoruma gidiyor ayol gelsinler gelsinlerDur dur mevzuya girme şimdi gelirler bakire linççiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda 2 senedir nasıl hamile kalınır diye denemediğim yöntem kalmamış biri olarak zoruma gidiyor ayol gelsinler gelsinlerDur dur mevzuya girme şimdi gelirler bakire linççiler
Bunlar sürtüngen canım her türlü sürtünme itinayla yapılır sjsjsVe ekleyelim hemen mutlaka korunsun
Bana inanmıyor değilde bir çok kişiden duyması lazım sanırım içinin rahatlaması içinSize inanmıyor da bize mi inanacak?
Geliyorlar mı gelsinler haydarı alıp geliyorumBurda 2 senedir nasıl hamile kalınır diye denemediğim yöntem kalmamış biri olarak zoruma gidiyor ayol gelsinler gelsinler
Hamile kaldınız mı pekiBurda 2 senedir nasıl hamile kalınır diye denemediğim yöntem kalmamış biri olarak zoruma gidiyor ayol gelsinler gelsinler
Altıma işicem ya sus susBunlar sürtüngen canım her türlü sürtünme itinayla yapılır sjsjs
Yaa herşeyi herşeyi geçtim teknoloji o kadar gelişti ki insanlar değişti eskiden bu kadar rahat konuşulmaz anlatılması ayıp bilinirdi şimdi internette televizyon da bas bas bağırıyorlar o yüzden sinir oluyorum bu kadar cahillige 25 yaşında 15 değil ki hoş artık 15 Ler bile bu kadar cahil değilArkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar siz hiç fen bilgisi dersi almadiniz mi?
Lisede sağlık bilgisi yok muydu?
Sınıfın başarısız öğrencileri bile konu cinsellik oldugu için kulaklarini gozlerini 4 açıp dinliyor ogreniyorlardi.
Ay bu kadar mi cahilsiniz ya yeter!
Okula gitmedigim yaslarda öpüşerek hamile kalınıyor, bebek de popodan çıkıyor sanıyordum.
Aynı bilgi seviyesine yetişkin yaşlarda sahip olmanız inanılmaz...
Reglken surtunmeyi deneyin bakalım bir de.Burda 2 senedir nasıl hamile kalınır diye denemediğim yöntem kalmamış biri olarak zoruma gidiyor ayol gelsinler gelsinler
Yok malesefHamile kaldınız mı peki
Tüh cahillen arkadaş olma dedikleri bu olsa gerek.Yorumları atıcam zaten ama napim çok komik 25 yaşında adetliyken sürtünme yoluyla hamile kalınmıcağını bilmicek kadar cahil olamaz ona gülüyorum kendisi salya sümük ağlıyor şuan
Bende 4 yılın sonunda hamile kaldım canım umudunu kaybetme darısı senin başına olsun inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim gönlüne göre versinYok malesef
Çığlık çığlığa bagirmak istiyorum. Gercekten bu devirde bunlari bilmeyen, oturup aptal aptal aglayanlar kara cahil.Yaa herşeyi herşeyi geçtim teknoloji o kadar gelişti ki insanlar değişti eskiden bu kadar rahat konuşulmaz anlatılması ayıp bilinirdi şimdi internette televizyon da bas bas bağırıyorlar o yüzden sinir oluyorum bu kadar cahillige 25 yaşında 15 değil ki hoş artık 15 Ler bile bu kadar cahil değil
Emoji koydum, yeter.Tamam abla kusmuk resmi de koy hep beraber kusalım
Çok düşüncelisin abla saolEmoji koydum, yeter.
Yaa söylemeyi düşündüm ama günahına girmek istemedim o korkuyla bişey yapar kendine belli mi olur biz çok yakın olduğumuz için anlattı normalde anlatmaz böyle şeyler ama çok korkmuş sanırım bide 5 abisi var tek kızBen arkadaşıma diyemezdim reglken surtundum hamilemiyim diye vay anasını yaa ben olsam şüpheli derdim bı dahi adet tarihine kadar o korkuyu yaşasın
Ne zaman böyle konular görsem başıma ağrı giriyor resmen sürtünmeyi bilecek kadar akıllı ama hamile kalinmayacagini bilmeyecek kadar cahil daha neler duyacaz ben şahsen adetliyken kendimden tiksinirimÇığlık çığlığa bagirmak istiyorum. Gercekten bu devirde bunlari bilmeyen, oturup aptal aptal aglayanlar kara cahil.