Arkadaşımın salaklığı

Yaa herşeyi herşeyi geçtim teknoloji o kadar gelişti ki insanlar değişti eskiden bu kadar rahat konuşulmaz anlatılması ayıp bilinirdi şimdi internette televizyon da bas bas bağırıyorlar o yüzden sinir oluyorum bu kadar cahillige 25 yaşında 15 değil ki hoş artık 15 Ler bile bu kadar cahil değil

Çığlık çığlığa bagirmak istiyorum. Gercekten bu devirde bunlari bilmeyen, oturup aptal aptal aglayanlar kara cahil.

arkadaşınız cahil diyorsunuz e adamda hiç tiksinmemiş ay kanlı kanlı nasıl yapmışlar yapış yapış .dışarı boşanılmış sperm nasıl arkadaşını rahmine gidip ardından tüplerden geçip sonrasında yumurtalara ulaşabilir ? Çokda şeytmemek gerek .

Ben arkadaşıma diyemezdim reglken surtundum hamilemiyim diye vay anasını yaa ben olsam şüpheli derdim bı dahi adet tarihine kadar o korkuyu yaşasın
Yaa söylemeyi düşündüm ama günahına girmek istemedim o korkuyla bişey yapar kendine belli mi olur biz çok yakın olduğumuz için anlattı normalde anlatmaz böyle şeyler ama çok korkmuş sanırım bide 5 abisi var tek kız

Çığlık çığlığa bagirmak istiyorum. Gercekten bu devirde bunlari bilmeyen, oturup aptal aptal aglayanlar kara cahil.
Ne zaman böyle konular görsem başıma ağrı giriyor resmen sürtünmeyi bilecek kadar akıllı ama hamile kalinmayacagini bilmeyecek kadar cahil daha neler duyacaz ben şahsen adetliyken kendimden tiksinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…