Arkadaşımın salaklığı

Niye ayıp olsun ki bana sorarken ayıp bilmedi ben anonim şekilde sordum bu mu ayıp diye düşünürüm ayrıca yazılanları tek tek okuturum
Ayy ne ayıbı canım onun yaptığı ayıp evlerimiz çok yakın birazdan gidip teli kafasına atıcam yaptığından utansın bir dahada bu tür salaklıklar yapmasın herşeyin zamanı var sonuçta çocuk değil

Afedersin şöyle diyim biz eşimle opusuruz falan reglken eşimi özellikle tembihlerim bel altı olmaz ona göre diye geceligin üstünden bile dokunmasini istemem çünkü

Afedersin şöyle diyim biz eşimle opusuruz falan reglken eşimi özellikle tembihlerim bel altı olmaz ona göre diye geceligin üstünden bile dokunmasini istemem çünkü gerçekten çok berbat bişi
Aynen bende de öyle

Afedersin şöyle diyim biz eşimle opusuruz falan reglken eşimi özellikle tembihlerim bel altı olmaz ona göre diye geceligin üstünden bile dokunmasini istemem çünkü gerçekten çok berbat bişi
Kan iceride kalsa hijyenik olur, tampon adet kabı gibi. Ama ped, kan disarida, bazen pijamadan bile koku geliyor. Biz bundan bile huylanirken millet kan revan içinde ha gayret sürtüşmüş. O anın azgınlığı ile (azginlik diyorum çünkü sehvet, arzu hafif kalir) diyelim ki umursamadilar. Orgazm olduktan Sonra hic mi igrenmez insan? Herkesin her yeri kan icinde kalmiştir ay

Yaaa pufffff

3 aya doğar hem de sürtüne sürtüne alev alıcaklar bi gün. bu cehaletle bilmedikleri şeylere kalkışmasınlar

Ya cnm boşver kendini germe bu kadar geçen ben twiter da bir video gördüm yaşlı teyze baston sürtüyordu bu cahillik bitmez sıkma tatlı canını

Yazarken kusmuş bence
Çok haklısın canım ne desem bende bilemedim sadece güldüm

Ya cnm boşver kendini germe bu kadar geçen ben twiter da bir video gördüm yaşlı teyze baston sürtüyordu bu cahillik bitmez sıkma tatlı canını
Baston hijyenik değil ama yasli bir kadinin da cinsel ihtiyaçlarının olmasi normal. Sanirim o videoyu ben de görmüştüm. Biri gizlice cekiyordu, kadının haberi yoktu.

Baston hijyenik değil ama yasli bir kadinin da cinsel ihtiyaçlarının olmasi normal. Sanirim o videoyu ben de görmüştüm. Biri gizlice cekiyordu, kadının haberi yoktu.
Aynen o video gizli çekilmiş elbette ihtiyacı olabilir ama cahilliği bitiremezsin senin için dedim canını sıktın sinirlendin diye

Arkadaşın Meryem Ana değilse kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…