- 15 Haziran 2017
- 197
- 115
- 30
-
- Konu Sahibi Derya ama dertli
Ayy ne ayıbı canım onun yaptığı ayıp evlerimiz çok yakın birazdan gidip teli kafasına atıcam yaptığından utansın bir dahada bu tür salaklıklar yapmasın herşeyin zamanı var sonuçta çocuk değilNiye ayıp olsun ki bana sorarken ayıp bilmedi ben anonim şekilde sordum bu mu ayıp diye düşünürüm ayrıca yazılanları tek tek okuturum
Afedersin şöyle diyim biz eşimle opusuruz falan reglkeneşimi özellikle tembihlerim bel altı olmaz ona göre diye geceligin üstünden bile dokunmasini istemem çünkü
Aynen bende de öyleAfedersin şöyle diyim biz eşimle opusuruz falan reglkeneşimi özellikle tembihlerim bel altı olmaz ona göre diye geceligin üstünden bile dokunmasini istemem çünkü gerçekten çok berbat bişi
Kan iceride kalsa hijyenik olur, tampon adet kabı gibi. Ama ped, kan disarida, bazen pijamadan bile koku geliyor. Biz bundan bile huylanirken millet kan revan içinde ha gayret sürtüşmüş. O anın azgınlığı ile (azginlik diyorum çünkü sehvet, arzu hafif kalir) diyelim ki umursamadilar. Orgazm olduktan Sonra hic mi igrenmez insan? Herkesin her yeri kan icinde kalmiştir ayAfedersin şöyle diyim biz eşimle opusuruz falan reglkeneşimi özellikle tembihlerim bel altı olmaz ona göre diye geceligin üstünden bile dokunmasini istemem çünkü gerçekten çok berbat bişi
Yanlış anlamissiniz arkadaşına salak diyor. Lütfen yanlış anlamış olunNiye ayıp olsun ki bana sorarken ayıp bilmedi ben anonim şekilde sordum bu mu ayıp diye düşünürüm ayrıca yazılanları tek tek okuturum
Yaaa pufffffKan iceride kalsa hijyenik olur, tampon adet kabı gibi. Ama ped, kan disarida, bazen pijamadan bile koku geliyor. Biz bundan bile huylanirken millet kan revan içinde ha gayret sürtüşmüş. O anın azgınlığı ile (azginlik diyorum çünkü sehvet, arzu hafif kalir) diyelim ki umursamadilar. Orgazm olduktan Sonra hic mi igrenmez insan? Herkesin her yeri kan icinde kalmiştir ay
3 aya doğar hem deMerhaba arkadaşlar benim çocukluk çok yakın bir arkadaşım var bugun bana sevgilisiyle sürtünerek ilişki yaşadığını anlattı bide adetliymiş adetinin 3 günü sevgilisi dışarı boşalmış şuan korkuyor hamile kalırmıyım diye bana göre imkensız sizce böyle bişey olabilirim adetli ve sürtünme yoluyla ilişki yaşıyor yorumlarınızı bekliyorum
Ya cnm boşver kendini germe bu kadar geçen ben twiter da bir video gördüm yaşlı teyze baston sürtüyordu bu cahillik bitmez sıkma tatlı canınıKan iceride kalsa hijyenik olur, tampon adet kabı gibi. Ama ped, kan disarida, bazen pijamadan bile koku geliyor. Biz bundan bile huylanirken millet kan revan içinde ha gayret sürtüşmüş. O anın azgınlığı ile (azginlik diyorum çünkü sehvet, arzu hafif kalir) diyelim ki umursamadilar. Orgazm olduktan Sonra hic mi igrenmez insan? Herkesin her yeri kan icinde kalmiştir ay
Yazarken kusmuş bence
Çok haklısın canım ne desem bende bilemedim sadece güldümKan iceride kalsa hijyenik olur, tampon adet kabı gibi. Ama ped, kan disarida, bazen pijamadan bile koku geliyor. Biz bundan bile huylanirken millet kan revan içinde ha gayret sürtüşmüş. O anın azgınlığı ile (azginlik diyorum çünkü sehvet, arzu hafif kalir) diyelim ki umursamadilar. Orgazm olduktan Sonra hic mi igrenmez insan? Herkesin her yeri kan icinde kalmiştir ay
Hee pardon canım bende soru için anladımYanlış anlamissiniz arkadaşına salak diyor. Lütfen yanlış anlamış olun
Düz duvara tırmanıcakReglken ciplak mi surtunuyor?
31 yasindayim daha neler gorecegim bakalim.
Arkadasiniz kusura bakmayin da bu azginlikla bugun olmasa da yarin hamile kalır.
Reglken ciplak surtunmek nedir yahu
Yok soru iyi oldu arkadasi bir güzel okusun da bıraksın bu saçma şeyleriHee pardon canım bende soru için anladım
Baston hijyenik değil ama yasli bir kadinin da cinsel ihtiyaçlarının olmasi normal. Sanirim o videoyu ben de görmüştüm. Biri gizlice cekiyordu, kadının haberi yoktu.Ya cnm boşver kendini germe bu kadar geçen ben twiter da bir video gördüm yaşlı teyze baston sürtüyordu bu cahillik bitmez sıkma tatlı canını
Birakmaz da okursa eğer "KORUN ARKADASİM KORUN " Bu yazıyı da okur inşallahYok soru iyi oldu arkadasi bir güzel okusun da bıraksın bu saçma şeyleri
Aynen o video gizli çekilmiş elbette ihtiyacı olabilir ama cahilliği bitiremezsin senin için dedim canını sıktın sinirlendin diyeBaston hijyenik değil ama yasli bir kadinin da cinsel ihtiyaçlarının olmasi normal. Sanirim o videoyu ben de görmüştüm. Biri gizlice cekiyordu, kadının haberi yoktu.
Arkadaşın Meryem Ana değilse kalmaz.Merhaba arkadaşlar benim çocukluk çok yakın bir arkadaşım var bugun bana sevgilisiyle sürtünerek ilişki yaşadığını anlattı bide adetliymiş adetinin 3 günü sevgilisi dışarı boşalmış şuan korkuyor hamile kalırmıyım diye bana göre imkensız sizce böyle bişey olabilirim adetli ve sürtünme yoluyla ilişki yaşıyor yorumlarınızı bekliyorum
5 abi koruyamamış o nasıl korunacak cnmBirakmaz da okursa eğer "KORUN ARKADASİM KORUN " Bu yazıyı da okur inşallah
Ay keske sıkmasam valla can kalmadiAynen o video gizli çekilmiş elbette ihtiyacı olabilir ama cahilliği bitiremezsin senin için dedim canını sıktın sinirlendin diye
Canına yazık boşver anlatmak istesen bu kafaya anlatamazsın da cnmAy keske sıkmasam valla can kalmadi
Abilerinden korktuğu o kadar çok belli ki, bu kadar olur...Yaa söylemeyi düşündüm ama günahına girmek istemedim o korkuyla bişey yapar kendine belli mi olur biz çok yakın olduğumuz için anlattı normalde anlatmaz böyle şeyler ama çok korkmuş sanırım bide 5 abisi vartek kız