arkadaşımın mutsuz evliliği ve evlilik dışı ilişki talebi

Şimdi ki erkekler sorumluluk almaktan kaçan elindekinin kıymetini bilmeyen ama biri cebimde olsun diye bakan cinsten oldular.
Adam eşine nasıl olsa cebimde diyor başka arayışlar içinde
kadın da başkalarını suçlama peşinde
bence bir daha rahatsız ederse yine engelleyin ve savcılığa verin bir şey söylemeden.

En büyük sayilar 1 den başlar. Ve istisna her daim kaideyi bozar.
ya arkadaş her erkekle sevgililik için yakınlaşıyonuz her erkek arkadaşınıza mavi boncuk veriyonuz kendiniz hormonlarınıza hakim olamıyosunuz burda bik bik arkadaş olamaz diyorsunuz olamaz sizin gibiler kanınız herkese kaynıyor çünkü

İnat ettim okudum valla hatayi savcilik sikayetini geri cekerek yapmissiniz kendi cocugunu dusunmeyip donunun pesinde dusen adami dusunmek size kalmamisti bence

Arayn arkadasiniz degil esi olabilir israrla iliski varmis gibi yazmakta kanit maksatli olabilir bak aldatmis gibi gibi goruntuler almak mahkeme sureci vs dikkatli olun derim hatta vakit kaybetmeden suc duyurusunda bulunup avukata danisin uzaklastirma karari cikartin tehlikeli asiri takintili birsey yapmasindan korkuyorum deyin adam normal degil karisida degil zaten derdim basimdan asmis diyorsunuz e bunlarli ugrasacaksiniz
Sonra ister karisi bosasin ister ister isten atsinlar herkes kendi davranisindan sorumlu basina gelenide ceker

Evet karı koca arsız tiplermiş gerçekten. Arkadaşım demeyin bu adama terbiyesiz gerçekten.. bunca yıl birbirinizi hiç taniyamamişsiniz.

Ayrica Sizi eleştirmek için söylemiyorum kesinlikle ama benim eşim kız arkadaşıyla sinemaya gitse hoşuma gitmezdi. İlla görüşmek istiyorlarsa bir yerlerde hep beraber oturup birşeyler icebiliriz..

Savcılığa gitmekle tehdit ettin, hala devam ediyor.
Neden gitmiyorsun?
Yuz kizartici suc isledigi kabul edilirse anca memuriyeti yanar. Bunun da seninle ilgisi yok, resmi ve tarafsız olarak inceleyen kurum adamı suçlu bulduysa, bu durum memuriyetine engelse bunun sorumlusu sen değilsin.
Kaldı ki bu dünyada memuriyetten başka işler de var. Meslekten atılırsa açlıktan tahta yemez yani, basının çaresine bakar.
Bence son bir kez savcılığa vermekle tehdit et, baktın hala devam ediyor ciddi ciddi git ve şikayet dilekçeni ver.

Evli üstelik birde eşi hamileyken farklı arayışlara giren insana da bu yapılırdı zaten alkışlıyorum sizi
Sakin ha sakin uzak durun anladigim kadarıyla kişiliğinize önem veren birisisin
Sakin çizgini bozma ve mümkün olabildiğince bu insanlardan uzak dur
Hayatına hiç girmemiş olmamış gibi de devam et
Keşke her kadın senin gibi davransa canım ya
Birde ben şunu anlamıyorum kadin hamile kalınca erkek neden kudurur ne oluyo yani azgın tekeler

Sizinle iletisime gecmeye cslistiginda basin engeli gecin bir sure sonra pes edecektir. O kadar olaydan sonra noue muhattap oluyorsunuz ki. Kari koca ikisi de sorunlu tipler belliki yoklarmis gibi davranin cvp verip malzeme vermeyin

Yıllarca arkadaş ol ama adamın kaypak saçma sapan bir kişilik olduğunu yeni anlamanın huzursuzluğu bile yeter
Allah sabır versin gerçekten çok can sıkıcı

Gecelik arabesk laf kotamı doldurdum, teşekkürler
Size denk gelmemesi veya sizin hiç görmemeniz bir şeylerin gerçekleşmediği anlamına gelmez
Bu da benden size ders olsun.

"Tum buyuk sayılar 1 den baslar "arabesk mi? Himm peki.

Bu tiynette biri nasıl oldu da 30 yıl boyunca sana bir kere bile yürümedi de eşi hamile kalınca yürüdü ben anlamadım...
Bizim Turk erkekleriyle zor bence :))) cunku cinsellige aclar her kadini nerdeyse potansiyel goruyolar.

Cevap veririm hic zor degil ama cezaya degmezsiniz. MuneMune hesabı doğrulanmış üye. görsün yeterli. Polemik yok hicbirsey ýok ama boyle bir mesaj aliyoruz

Cok ayip! Nerden biliyosun bunu yazdigin kisinin herkese yurudugunu? Mavi boncuk verdigini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…