arkadaşımın mutsuz evliliği ve evlilik dışı ilişki talebi

Karşı taraf suçlu , o su götürmez , ona bişey demiyorum çok haklısın.Bu ses çıkarmaman , önce savcılığa vermeye karar verip vazgeçmen onları da güçlendirmiş.Bu iyiniyet sana zarar verir hale gelmişse eğer vazgeçmelisin.Bunu demek istiyorum.Ki bu aşırı iyiniyetin de o adamın seni tekrar tekrar aramasına ve burda senden şüphe edilmesine yol açtı.Demek ki ölçülü olmak gerekiyor.Bu benim düşüncem.Sen yine de iyiniyetli ol istediğin kadar.

Çirkeflik yapmana da gerek yoktu ki , elindeki delillerle savcılığa gitmen yeterliydi.Ben de çirkeflik yapamam zaten ama hakkını ve kendini savunmak çirkeflik değil.

Erkek degil mi iste diyesim geldi:))

Valla ben sinemaya niye basbasa gittiginize bile takildim.. istersen geri kafali de bana.. cok gereksiz.. sen saf saf yaklasirken o seni nasil kafalarim hesabi yapiyomus demekki.
Aynen hiç normal değil millet elitlikten ölecek

Bir nokta var eşi sizin birlikte sinemaya gittiğinizi Ya da yazıştığınızı sizden mi öğrendi Yoksa hep biliyor Ve içten içe rahatsız mı oluyordu ?Neden sizden istedi bu yardımı yazışmalarınızı vs ?Ya da yardım isteyecek kadar yakın hissediyorsa size neden eşi de dahil olmuyordu programlara (belki de ben kaçırdım burayı :)

Toplumumuz haremlik selamlık yaşamaya pek meraklı. Demek ki karşı cims gördükleri zaman akıllarına sadece o kişiyle seks yapmak geliyor. Bir sürü arkadaşım var, hiç problem yaşamadık çünkü biz birbirimiz cinsiyetsiz olarak görüyoruz. Konu sahibinin arkadaşı, yaşadığı depresyon nedeniyle, kendisini çok iyi tanıdığı için güvenli bir liman olarak görmüş bence. Yaptığı şeyden pişmanlık duyacak mutlaka, aklı başıma geldiğinde. Olan konu sahibine oldu herkese daha da temkinli yaklaşacak.

30 yillik arkadas da olsa belli bir yastan sonra hele ki karsi taraf evliyse belli bir mesafe konmali.
Yaninda karisi yokken sinemada ne isiniz var?
Adam evli artik?

Belki karisi kiskanir istemez sorun cikar evliliklerinde falan filan.

Bunlari dusunmek lazim
Ergen zamanlarimiza benzemez evlendikten sonraki yasamlar.

Neyse

Adam zaten s..sizmis
Hicbir sekilde muhatap olmayin.
Hicbir sekilde iletisime gecmeyin

Ben bu sebepten eşi partneri olan insanların karşı cinsten biriyle ikili randevulara falan çıkmasını uzun uzun yazışmalarını tehlikeli buluyorum. Sen kendini bildiğin sürece hiçbir tehtide boyun eğme. Bunlarla uğraşmaya gücün kalmadiysa numaranı degistirebilirsin.

adam zaten uzun dönem tanıdığım, eşi ile de onlar evlenmeden önce tanıştım. bir iki ortamda ikisi birlikte bir şeyler yaptığımız oldu. sadece bu tarz filmleri kadın sevmediği için bize katılmıyordu, bunu kendisi de söylemişti. İçten içe rahatsızlığı var mıydı, bilemiyorum.

ben arkadaş bu amaçla yaklaştığında hemen engelledim. eşi daha sonra beni aradı ve kocası ile yüzleştiğini dava açmak için şahit aradığını söyledi. ben de işlerim yoğundu, bir de böyle bir şeyde araya girmek istemediğim için olmaz dedim. diğer kadınlarla irtibata geçti mi bilmiyorum. bir çok kadın olduğunu bana karısı kendi söyledi. sonrasında da bunların karakterinden, benim dönemin yoğunluğu yüzünden hakkımı arayacak durumda olmamamdan vs bu noktalara geldi.

Konu sahibinin 30 yildir arkadasligi varmis ya, onu demek istedim

ben 33 yaşımdayım, ben 3 yaşımdayken istanbul'a geldik. arkadaşımla aynı mahallede oturuyorduk. bildiğin kız erkek karışık oyun oynardık. aynı dönemden bir kaç arkadaşım daha var. onlar da bu sinemaya gittiğimiz grupta. bazen ben de bu filmlere o dönemde görüştüğüm biri varsa götürmüşlüğü olmuştur. Ekipte eşini hayatta bırakmayan eşler de var. Eşinden şüphesi olsa bu kadın da bırakmayabilirdi. Zaten gruptaki tek bekar kadın da ben değilim. Neyse bu da bir hayat dersi oldu...

zaten basbasa gitmediginizi soyleyince garipsemedim olayi. Yani arkadas grubuyla gayette gidilebilir. Ilk yorumum uzerine yorumlar gelince aciklamak zorunda kaldim

Numarasını engelleyin hepsinin
Ve tek bir mesaj daha gelirse yarım bıraktığım savcılık işini bitireceğim deyin

Bu tiynette biri nasıl oldu da 30 yıl boyunca sana bir kere bile yürümedi de eşi hamile kalınca yürüdü ben anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…