arkadaşımın mutsuz evliliği ve evlilik dışı ilişki talebi

Basimizin altinda yastik miydin?

Hanımlar lütfen rica ediyorum üsluplara dikkat edelim, kadın ve erkek arkadaş olabilir diyenler de olabilir, olmaz diyenlerde olabilir, bu arkadaş olanları iffetsiz, olmayanları da herkese potansiyel sevgili gözüyle bakan biri yapmaz.

hanmadi yenGEnC begenen arkadaşları ve mesaj sahibi TC CEZA KANUNU 125-131 ile tanismis miydiniz? nickler bizi görünmez yapmıyor kizlar Kazen kişisel hakaretten mesaj sahibine ve mesaj begenmenin bir onay oldugunu düşündüğüm icin diger iki arkadasa dava acmak istiyorum. Gerekli islemler icin mesajınızi bekliyorum

Gerekli işlemlerden kastınız üyelerin kişisel bilgileriyse eğer, üyelerin kişisel bilgilerini yalnızca devletin ilgili kurumları yazılı taleple alabilir, bir üyenin bilgisini bir başka üyeye vermiyoruz kişilerin gizliliğini ihlal olduğundan yasalara aykırı çünkü.

Gerekli bilgiden kastim tamda buydu. Elimdeki ekran görüntüleri ile başvurmam gerekiyor daha sonra nick sahipleri zaten ip den bulunuyor galiba. Cok teşekkür ederim

Mavi boncuklu ihbarnameler yollayacagim ben onlara
Ben anlamiyorum bu kadinlari yeminle. Burda konu sahibinin ilk anlatiminda sinemaya tek gitmis oldugu dusunuluyo... megerse grup seklindeymis. Evli bir erkekle bekar bi bayaninda basbasa birsey yapmalari normal olmaz. En azindan Turkiyede ve bir Turk erkegiyle.

Konu sahibi aciklik getirdi olaya basbasa degilmis, tamam gidilebilir bunda birsey yok dedi cogunluk. Buna ragmen bagnaz geri kafali gormeleri anlamsiz ve sacma. Adam evli ve grupla boyle seylere curret ettiyse yanliz gidebilse neler yapardi Allah bilir.

Bunu dile getirmek vs. Her onune gelene mavi moncuk dagitmaksa, daha ne diyebilirizki? Bu Turk erkekleri sonsuz guveni hak ediyolarda bizler mi onlara haksizlik ediyoruzki?

Mevzu kesinlikle geri kafalı-cagdas kadin tartisma degil. Eger bir tartisma olsa iki tarafta "haksizsin salaksin bilmem nesin dogrusu bu" kafasinda olmazdi. Tartisma kültürümüz yok. Ve illa ayrildik madem ki geri kafali yobaz biz olduk oyle ise şöyle diyeyim iyi ki yobazim. Kimseye hakaret etmeden derdimi anlatabiliyorum en azindan. Konu sahibinde konu anlatimi eksikligi harici hata yok . Ama pusuda bekleyenler var. Soyle olayli konu acilsa da hemen bi dikkat cekici yorum yazsak kafasi var. Birde yeni bir model turedi uyelik acip her konuya saldirip banlaninca sesi kesiliyor.

Bak o dogru.. tartisma degil hakaret olusuyor. Ha noldu yani bu arkadas onunuze gelenle yakinlasiyosunuz dedi, mavi boncuk dedi.. oyle mi oluyo bu isler bu kadar basit mi? Gercekten disarda realde bu kadar rahat herkese bu sekilde rahat davranip mavi boncuk dagitsa bu ima edilen kadinlar.. burda neden arkadas olamaz densin? Bu yabanilik yobazlik degilki. Turk erkeginin geneli samimiyeti kaldiramiyor. Ha oyle kadinlar kizlarda var yok degil. Kucuk bir hareketi yesil isik algilayan, ama bu konuda durum cok baska. Konudaki adam bildigin maceraci...bu adamin savunulacak bi tarafi yokki.

Bu konuda konu sahibini arkadasligi icin asla suclamiyorum, kiz nerden bilsin bu herifin sapitacagini. Sadece genel olarak okuduklarim gorduklerim duyduklarimdan ogrendigim sey: bi erkekle kadin arkadas olamiyor. Ististisnalar vardir illa.. ama istisnalar mustesnadir :)

Haklisiniz. Konu sahibinin bir yanlisi yok o kendi nefsi kadar kuvvetli bir nefis beklemis ama bulamamis

Aslında bir erkekle çok rahat arkadaş olabilirim. Ama erkeklerin dostluğuna kesinlikle inanmıyorum. Hiçbir şekilde inanmıyorum.
Sizin yaşadığınız olay bir örnek. Siz güvenmişsiniz dost saymışsınız. 30 yıllık bir dostluk neticede.
Ama arkadaş saydığınız mahlukat yapmış yapacağını. Hem de 30 yıllık arkadaşına.
Bir kez daha erkeklerle dost ilişkisine girmediğim için kendimle gurur duyuyorum...
Genelleme de yapmak istemiyorum. Belki gerçekten karakterli, yıllarını verdiği arkadaşına sulanmayacak bir erkek vardır. Ama ben henüz görmedim. Karşılaşacağıma da inanmıyorum. Bula bula beni bulmaz nasıl olsa...

Erkek degil mi iste diyesim geldi:))

Valla ben sinemaya niye basbasa gittiginize bile takildim.. istersen geri kafali de bana.. cok gereksiz.. sen saf saf yaklasirken o seni nasil kafalarim hesabi yapiyomus demekki.
Aynen katılıyorum eşi de gelebilirdi sinemaya başbaşa sinemaya gitmek kaç yıllık dostunuz da olsa ki bakın kaç yılı dost bile neler yapmış erkekse şayet geneli için söylüyorum içinden kimbilir neler düşündü senden bir adım bekledi siz hiç düşünmediğiniz için yaklaşamadi bizzat kendi arkadaşımın başına geldi evlendiler erkekten dost olmaz mı olur ama çok nadir çıkar öyle iyi bakacak insan evladı hele ki şu devirde

Anlattıklarınızda ben sizi hatalı bulacak tek bir hareket görmedim. Haa tek hatanız hala savcılığa gitmemiş olmak.
İnsan 30 yılda bile birini tanıyamıyor demek ki, insanoğlu istediğini elde edemeyince nasıl çirkinleşiyor değil mi, çok acı. Herkesin mi içinde sakladığı pis bir yüzü var? Acımayın bu şerefsiz herife, verin savcılığa... Yazışmalarda sizi suçlu bulacak değiller herhalde, adam bariz takıntılı, yapışkan, sapıtık biri. Bu tiplerin karşısında ateş olsan cürmüm kadar yer yakarsın, senden mi korkacağım modunda takılmak gerekiyor. Biraz endişe ya da çekingenlik sezince daha çok coşuyorlar.

Erkekten dost olur mu kısmına gelince, dünyada oluyordur elbette de bizim ülkede bana denk gelmedi. Bizim ülke erkeğinin kromozomlarına işlemiş sanırım abazalık. Azıcık iyi anlaşmaya, zaman geçirmeye başlayınca aşk yapma hormonları devreye giriyor.

Basbasa gidilmemis canim. Arkadas grubuyla gitmisler

Ben sizi hatalı görüyorum
Evliyken bile yazışıp konuşmaya gerek yok
O sizin iş arkadaşınız değil ki mecbur olasınız görüşmeye
Arkadaş gurubuyla bile saçma geldi bana
Başka arkadaşınız yok muydu
Sora da başınıza bela almışsınız
Kötü niyetiniz yok evet ama yanlışlarınız var
Gerek yoktu bu kadar uzun arkadaşlık etmeye

Adamın bu son hallerini eşine söyleyin bence eşi de tekrar düşünsün o.adamla devam edip etmemeyi

Şunu demeden de edemeyeceğim ama ne evli bir adamla ne evli bir kadınla yazisan karşı cins arkadaş olmamalı sonu hayırlı olanı görmedim çünkü. Karşı cinsle mesajlaşmak yanında karın varken ondan esirgedigin sohbeti başka bir kadınla yapmak flörtden başka bir şey değildir diye düşünüyorum.

Merhaba,
Bunu için öncelikle savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacaksınız. Savcılıkta bizden kullanıcıların IP ve e-posta adreslerini isteyecek prosedür bu şekildedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…