• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın mutsuz evliliği ve evlilik dışı ilişki talebi

Bu ülkede çok az erkek bu kadın erkek arkadaşlığını kaldırabilir , kültürümüz uymuyor , toplumsal kodlarımız uymuyor.Böyle diyince de geri kafalı oluruz ama ben böyle düşünüyorum.En son Esra Erol'un programında gördük stüdyo şefinin başına gelenleri.Üstelik orda aldatan iki kişi de evliydi.Erkeklerin çoğu sapık.Bekar kadın , sevgilisi de yok , seks yapmak isteyip yapamıyor bari benle yapsın düşüncesi var bir çoğunda.Bir de "evli erkek abazanlığı" diye bişey hakikaten varmış.Bekarların bile gözü bu kadar aç değildir.Allah hayırlısını versin.
yazdıklarına aynen kelimesi kelimesine katılıyorum.ve eklemek istiyorum.erkeklerin yüzde doksanının çocuğu olduktan sonra gözü hepten dönüyor.

Merhaba,
Bunu için öncelikle savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacaksınız. Savcılıkta bizden kullanıcıların IP ve e-posta adreslerini isteyecek prosedür bu şekildedir.

Çok teşekkür ederim. Gerekli işlemlere cuma başlayacağım

hanmadi hanmadi @yenGEnC begenen arkadaşları ve mesaj sahibi TC CEZA KANUNU 125-131 ile tanismis miydiniz? :KK54: nickler bizi görünmez yapmıyor kizlar:KK48: @Kazen kişisel hakaretten mesaj sahibine ve mesaj begenmenin bir onay oldugunu düşündüğüm icin diger iki arkadasa dava acmak istiyorum. Gerekli islemler icin mesajınızi bekliyorum
Bu mesajı şuan görüyorum, hayrola?

Çok teşekkür ederim. Gerekli işlemlere cuma başlayacağım
Gidiceginizi sanmamda gidersenizde Bosuna yormayin kendinizi bir msji begendi diye karsi tarafa hakaret sayipta suclayacak savci cikmaz ancak ve ancak bellki mesaji yazan kisi ki sosyal mecrada cok daha agirlarindan mahkemeye tasinmislardan sonuc cikmiyor ama zamanim var yorucam kendimi diyorsaniz o ayri

Oldu beyefendini. Baska istegi arzusu varmiymis karisi orda hamle o senle gonul eglendircek s.....z hic bekleme ver savciliga

Arkadaşlar, yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Yorumlarınızdan ve sonra sakin kafa ile düşününce kendimde bulduğum tek hata konuştuğumuz konu sinema muhabbetinden dert dinlemeye geçtiğinde dinlemeye devam etmem olduğunu düşündüm. Yani ben evlilikten anlamam deyip kestirip atmam gerekirdi sanırım, ama işte ben saf saf derdini dinleyeyim dedikçe adam da ilgim var sandı herhalde bilemiyorum. Gerçi herhalde şimdiye kadar kendini dinleyen kimse olmamış ki, derdini dinletebildiği tüm kadınlara aynı taleple gitmiş (karısının dediğine göre).

Karısı da sanırım hamile hamile bu durumda olduğu için tehditle vs şahit bulmaya çalıştı. Sonuçta karnında artık güvenemeyeceği bir adamın çocuğunu taşımanın da kolay olacağını sanmıyorum.

Ben o dönemde mahkemede uğraşacak durumda olmadığım için de ikisi de yüz bulup bana sardılar. Avukatım böyle düşünüyor.

Diğer kadınlardan birine ulaşmış avukatım. O direkt savcılık deyince onun üstüne gitmemişler. Benim de dosyam tamamlandı zaten, artık bana da bulaşmazlar diye düşünüyorum.

Neyse bu da böyle bana ders oldu. Hala kadın ile erkeğin arkadaş olabileceğini düşünüyorum ama konunun nerede değiştiğine bundan sonra daha çok dikkat edeceğim.

Zaman ayırıp okuyan, yorum yapan herkese teşekkür ederim..

Hiç bir erkeğe güvenmeyerek ne kadar haklı olduğumu bir kere daha anladım.bunların hayattaki tek derdi uçkurları.

Arkadaşlar, yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Yorumlarınızdan ve sonra sakin kafa ile düşününce kendimde bulduğum tek hata konuştuğumuz konu sinema muhabbetinden dert dinlemeye geçtiğinde dinlemeye devam etmem olduğunu düşündüm. Yani ben evlilikten anlamam deyip kestirip atmam gerekirdi sanırım, ama işte ben saf saf derdini dinleyeyim dedikçe adam da ilgim var sandı herhalde bilemiyorum. Gerçi herhalde şimdiye kadar kendini dinleyen kimse olmamış ki, derdini dinletebildiği tüm kadınlara aynı taleple gitmiş (karısının dediğine göre).

Karısı da sanırım hamile hamile bu durumda olduğu için tehditle vs şahit bulmaya çalıştı. Sonuçta karnında artık güvenemeyeceği bir adamın çocuğunu taşımanın da kolay olacağını sanmıyorum.

Ben o dönemde mahkemede uğraşacak durumda olmadığım için de ikisi de yüz bulup bana sardılar. Avukatım böyle düşünüyor.

Diğer kadınlardan birine ulaşmış avukatım. O direkt savcılık deyince onun üstüne gitmemişler. Benim de dosyam tamamlandı zaten, artık bana da bulaşmazlar diye düşünüyorum.

Neyse bu da böyle bana ders oldu. Hala kadın ile erkeğin arkadaş olabileceğini düşünüyorum ama konunun nerede değiştiğine bundan sonra daha çok dikkat edeceğim.

Zaman ayırıp okuyan, yorum yapan herkese teşekkür ederim..

Sunu eklemek istiyorum.. evli erkeklerin cogu karsidakine yaziyosa evliligimde mutsuzum olarak konuya giriyor. Bunu bizzat yasadim:) guluyorum suan ama o an elim ayagim bosalmisti.

Bi is yerinde karsima cikan kisi ilk gordugum biriydi babamida taniyomus olaya ordan giriyo yanliz. Ben konusurum erkek diye beni mi yiycek yani? Ee bole dusundugumuz icin basimiza ne geliyosa geliyo. Bizim erkekler kaldiramiyo azicik normal muhabbeti.

Derken daha ilk konusmada karisini anlatmaya basladi yok problemlerim var bla bla. Yani bundan bi 10-15 yil once oluyoki daha cahildim yani. Adama orda banane senin karinla probleminden, ne demek istiyosun filan demistim. Bunu normal bi sekilde demiyorum ama :) yok yanlis anladin bla bla.. he kesin oledir. Is giris cikis zamanlarimi bile degistirmistim karsilasmamak icin. O is yerinden zaten cikacaktim ama dayanamayip daha erken cikmistim.

Bizler istedigimiz kadar iyi niyetli olalim karsi tarafta her zaman bu anlayis yok.

Mevzu kesinlikle geri kafalı-cagdas kadin tartisma degil. Eger bir tartisma olsa iki tarafta "haksizsin salaksin bilmem nesin dogrusu bu" kafasinda olmazdi. Tartisma kültürümüz yok. Ve illa ayrildik madem ki geri kafali yobaz biz olduk oyle ise şöyle diyeyim iyi ki yobazim. Kimseye hakaret etmeden derdimi anlatabiliyorum en azindan. Konu sahibinde konu anlatimi eksikligi harici hata yok . Ama pusuda bekleyenler var. Soyle olayli konu acilsa da hemen bi dikkat cekici yorum yazsak kafasi var. Birde yeni bir model turedi uyelik acip her konuya saldirip banlaninca sesi kesiliyor.

Inanın bunun yobazlikla alakası yok diyen insanlar olmuş sanırım ama olmamış. Dediginiz gibi ne yobazlikla ne çağdaşlıkla alakası yok.
Olay tamamen türk erkekleri bence. Biz oluyor da onlar pek arkadaş olamıyor. Bu arada konu çağdaş olmaksa ülkenin çoğundan daha açık görüşlü biriyim ama bizi bu ülkede yaşananlar bu hale getirdi kimseye güven yok bende sayılı kişiler dışında.

Inanın bunun yobazlikla alakası yok diyen insanlar olmuş sanırım ama olmamış. Dediginiz gibi ne yobazlikla ne çağdaşlıkla alakası yok.
Olay tamamen türk erkekleri bence. Biz oluyor da onlar pek arkadaş olamıyor. Bu arada konu çağdaş olmaksa ülkenin çoğundan daha açık görüşlü biriyim ama bizi bu ülkede yaşananlar bu hale getirdi kimseye güven yok bende sayılı kişiler dışında.
Sadece yobaz denmediki onune gelenle yakinlasmak ve mavi boncuk dagitmak denildi. Bide arabistan dendi. Yobaz olmadigimizi ya da onumuze gelenle yakinlasmadigimizi nasil anlatalimki?

Gidiceginizi sanmamda gidersenizde Bosuna yormayin kendinizi bir msji begendi diye karsi tarafa hakaret sayipta suclayacak savci cikmaz ancak ve ancak bellki mesaji yazan kisi ki sosyal mecrada cok daha agirlarindan mahkemeye tasinmislardan sonuc cikmiyor ama zamanim var yorucam kendimi diyorsaniz o ayri

Hakaret suçu nedir nasıl olur neler hakarettir , neler uzlastirma ile halledilir bilgim var. Ve malesef Turkiyede boyle bir bakis acisi var"ondan birsey cikmaz". En son bu esime hakaret eden minibus soforu icin söylenmişti. Hemde polisler soyledi. Sikayeti almadilar bundan is cikmaz dava düşer dediler. 2 yildir minibus soforu hapiste. En yakin arkadasima "sürtuk" diye hakaret eden bir vatandas 6 ay hapis yatti. Velhasil kelam oluyor. Ha begenenlere olmuyordur belki. Ama ben yinede sansimi denerim. Adalet icin verilen ugrasi hic bir zaman boşa olarak gormedim görmem. Bu memlekette nefes alan herkes kurallarina uyacak. Gruplastiran herkes karsi gruba saygisizlik etme hakkini kendinde bulmayacak

Bu arada gideceginizi sanmam vok ustten bir yorum olmamis mi? Ne kadar taniyorsunuz beni? :)

Gruplastirma heveslisi arkadaşlar var evet. Ama bunun grupla alakasi yok bence de . Saldirgan üsluplu kisiler hep vardi var olacak. Mevzu güven. Toplum kültürü bu arkadaşlık tarzını kaldiramiyor erkekler her kadini tekelinde olarak dusunuveriyor.

ufak sinek mide bulandırır.
sağda solda konuşuyorlar diyorsunuz, suçsuz da olsanız insanlar yargılamaya bayılır.
çoktan savcılığa vermiştim ben.
beklemeyin, bir şans vermişsiniz zaten ama son olandan sonra sessiz kalmanız hata olur

Sadece yobaz denmediki onune gelenle yakinlasmak ve mavi boncuk dagitmak denildi. Bide arabistan dendi. Yobaz olmadigimizi ya da onumuze gelenle yakinlasmadigimizi nasil anlatalimki?

Arabistani görmedim. Allahim insallah beni alintilayip demişlerdir de gozumden kacmistir. Birde ırkçılık girdi tam olur :)

Hakaret suçu nedir nasıl olur neler hakarettir , neler uzlastirma ile halledilir bilgim var. Ve malesef Turkiyede boyle bir bakis acisi var"ondan birsey cikmaz". En son bu esime hakaret eden minibus soforu icin söylenmişti. Hemde polisler soyledi. Sikayeti almadilar bundan is cikmaz dava düşer dediler. 2 yildir minibus soforu hapiste. En yakin arkadasima "sürtuk" diye hakaret eden bir vatandas 6 ay hapis yatti. Velhasil kelam oluyor. Ha begenenlere olmuyordur belki. Ama ben yinede sansimi denerim. Adalet icin verilen ugrasi hic bir zaman boşa olarak gormedim görmem. Bu memlekette nefes alan herkes kurallarina uyacak. Gruplastiran herkes karsi gruba saygisizlik etme hakkini kendinde bulmayacak
Yorumum begenenlere istinaden olduguna gore ben derdimi anlatmisim gerisi sizin bileceginiz is ayrica bir paragrafi bu kadar uzatip isi adalet ugrasilmayacak konu degildire baglayip alttan verilen msjlar falan sakin bir bitki cayi alip ayaklari uzatin ltfen sicak hamilelik gerek yok strese
Sonuc alirsaniz etiketleyin beni merak ederim

Back