Arkadaşımın garip davranışları :((

benimde vardı böyle bi arkadaşım lisedeyken.babam pilot annem hostes demişti.ne bileyim inandık.yolda annesi yanındayken karşılaştık yaşlıca bi teyze.hanım hanımcık.meğer babası bakkal anneside ev hanımıymış.ee ne gerek varki yalan söylemeye diye yüzüne vurmuştum.sanki ben yalan söylemişim gibi benimle arkadaşlığını kesmişti

kompleksli canım bu tipler.nedense kendilerini bi kalıba sokmaya çalışıyorlar.görüşme bence.yada yalanlarını ufak ufak yüzüne vur.

Bu kadar kendinizi üzmenize gerek yok..
Hayatınızdaki kişiler sizi aşağıya çekecek gibiyse, sizin hayatınıza kazancı yoksa ilişkinizi ya keseceksiniz ya da sadece selamlaşmaya kadar indireceksiniz. Hepsi bu.

Hepsi bu ama o kadar da kolay değil ksip atmak bir anda..

bi an kendi arkadaşım zannettim bu kadar abarttı olmasa da hep bi üstün gözükme çabası hayır yani ne bu saçmalık? aslında bu komplekslerinin sebebi bi kankası var ve hep ondan üstün gözükmeye çalışıyor güzeş bi kız ama kendisi biraz toplu yani o kadar da güzel değil ve kendini ezik hissetmek istemiyor ve işte sonuç..

inşallah canım senin arkadaşın da ailesinden utanıyormuş demek o da ayrı bi saçmalık :/ aslında ondan sır çıkmaz ama nedense kendini üstün havalı gösterme çabası var çözemediiğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…