• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın garip davranışları :((

benimde vardı böyle bi arkadaşım lisedeyken.babam pilot annem hostes demişti.ne bileyim inandık.yolda annesi yanındayken karşılaştık yaşlıca bi teyze.hanım hanımcık.meğer babası bakkal anneside ev hanımıymış.ee ne gerek varki yalan söylemeye diye yüzüne vurmuştum.sanki ben yalan söylemişim gibi benimle arkadaşlığını kesmişti :1:

kompleksli canım bu tipler.nedense kendilerini bi kalıba sokmaya çalışıyorlar.görüşme bence.yada yalanlarını ufak ufak yüzüne vur.

Bu kadar kendinizi üzmenize gerek yok..
Hayatınızdaki kişiler sizi aşağıya çekecek gibiyse, sizin hayatınıza kazancı yoksa ilişkinizi ya keseceksiniz ya da sadece selamlaşmaya kadar indireceksiniz. Hepsi bu.

Hepsi bu ama o kadar da kolay değil ksip atmak bir anda..

selam canım. Senın yazdıklarını okuyunca aklıma lisedeki bir sınıf arkadaşım geldi. Anlattıkların bire bir uyuyor. O da sevgilisi varmış gibi telefonda konuşurdu. Hatta bır keresınde emin olmak için o konuşurken özelden çağrı atmıştım ve mesgul cıkmamıştı :D Türlü türlü yalanlar senaryolar anlatırdı. Demek istediğim boyle ınsanlar var malesef hayatta. Tek arkadaşın o olsa bile sen ona muhtaç olma arkadaslık yapma zorunlulugu hıssetme. Arkadaş dediğin senın her zaman arkanda olmalı güven vermeli bir şeyler paylaşmalı. Ama anlattıgı her seyı yalan olan bırınden ne beklenır? Sen ona guvenıp nasıl içini dökersin?? yada cocukca yalan soyleyen bırınden nasıl akıl alacaksın?? Kısaca kendıne cevre edinmeye calıs baska arkadaslıklar kur. Bu kızdan hayır gelmez...

bi an kendi arkadaşım zannettim bu kadar abarttı olmasa da hep bi üstün gözükme çabası hayır yani ne bu saçmalık? aslında bu komplekslerinin sebebi bi kankası var ve hep ondan üstün gözükmeye çalışıyor güzeş bi kız ama kendisi biraz toplu yani o kadar da güzel değil ve kendini ezik hissetmek istemiyor ve işte sonuç..

benimde vardı böyle bi arkadaşım lisedeyken.babam pilot annem hostes demişti.ne bileyim inandık.yolda annesi yanındayken karşılaştık yaşlıca bi teyze.hanım hanımcık.meğer babası bakkal anneside ev hanımıymış.ee ne gerek varki yalan söylemeye diye yüzüne vurmuştum.sanki ben yalan söylemişim gibi benimle arkadaşlığını kesmişti :1:

kompleksli canım bu tipler.nedense kendilerini bi kalıba sokmaya çalışıyorlar.görüşme bence.yada yalanlarını ufak ufak yüzüne vur.

inşallah canım senin arkadaşın da ailesinden utanıyormuş demek o da ayrı bi saçmalık :/ aslında ondan sır çıkmaz ama nedense kendini üstün havalı gösterme çabası var çözemediiğim..

Back