- Konu Sahibi moonlight_mj4ewr
-
arkadaşınız pek sağlam ayakkabı gibi gözükmüyor
başkalarıyla arkadşlk kurmanızı tavsiye ederim
sana bir mesaj atacağım en iyi ben anlarım sanırım seni
konuşmayı deneyin bunu ypmaktaki amacını anlamaya çalışın
hayatındaki tek yakın arkadaşın o olduğu için onu hayatında tutman mı gerekiyor?
sen yanlışların farkında olarak yazdın ve ne yapman gerektiğini de gayet iyi biliyorsun..
yakın olan arkadaşlığını normal bir arkadaşlık seviyesine indirgemelisin..
ayrıca tek yakın arkadaşının o olması senin başkalarıyla yakın arkadaşlık kurmanı engellemiş, ondan başka da çok sayıda yakın arkadaşın olması mümkün..
seni anlayan tek kişi o olamaz,
yeri gelecek hayatında çok yakın sandığın ama asla yakın olmayan kişileri silmen gerekecek yoksa her zaman üzülen sen olursun..
o arkadaşından uzaklaşırken etrafında senin gibi olan, senin gibi düşünüp senin gibi yaşayan birileri mutlaka vardır onlarla yakın ilişkiler kurmanı tavsiye ediyorum..
yakın arkadaşın olduğunu düşündüğün için onun yanlışlarını gözardı edemezsin..
yanlış arkadaş seni ipe götürür.
yanlış bildiğin kişiyi yanlışı yaptığu yerde bırakıp yoluna devam etmelisin..
hayatında başarılar..
benimde bu tarz bi arkadşm vrdı yapmadğı şeyleri ypmş gitmediği yerleri gitmiş gibi gösterirdi. kendini olduğundan farklı biri gibi göstermye çalışıyorlar. bu ciddi bir psikolojik sorundur bana göre.
Arkadasıniz asırı kompleksli biri, yalancı olması da cabası.
Fakat siz hala bu insanı yorum yazanlara karsı savunmusunuz. Seviyorum, cok kafa vs..
O zaman bizim fikrimizi almayın çünkü kimse böyle bir arkadaşı olsun istemez. Güven duymaz bir defa herseyden önce.
O halde arkadasınızın yalancı ve kompleksli olduğunu kabul edin ve bağrınıza basın. Dikkat edin de size herhangi bir konuda kazık atmasın.
Niyetinin iyi oldugu belli ama sen bu arkadasinı tedavi edemezsin çünkü bu kızın sorunu basit değil. Senin gücün yetmez. Ancak bir uzmandan terapi alması lazım.
Benim de bu tarz arkadasım vardı. Torpulemek için senelerce uğraşmıştım sonra bana öyle bir kazık attı ki. Seni okurken birebir örtüştüğü için açıkcası icim urperdi. Yanlış anlama beni ama uzman diyorum başka birşey demiyorum.
Bu arada derya ablam mesaj sayim yetmiyo 100 mesaj atmis olmam lazimmis Ö.mesaj atmak icin.. Mesajini aldim. Bi sekilde cevap vericem pcye gecince:)o kadar da yazdim cevabi yav..
sorun değil canım arkadaşının kompleksi var kesinlikle uzak dur hayatında boşluk değil üstünden yük kalkmış olacak güven bana :)
dikkat et de seni etiketlemesin sen de haklısın kolay değil uzaklaşmak ben de baya zorlandım ama buluşmak isterse bahane et ve uzak dur hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?