1-) aslı yaptı diyelim. Aslı bunu neden kendi evinde yapsın. Aslı yaptiysada yaşadığı ortama nasıl pis bir kondom bıraksın. alkol aldi desek asli elin adamiyla evinde neden alkol alsin. Hadi aslı yaptı diyelim yine asli ertesi gün oraları on kes kontrol etmez mi. Klasik film sahnesinde fotoğraf düşer ya hep, o ihtimal aslının aklına gelip didik didik etmez mi heryeri.
2-) eşi yaptı diyelim. Kendi savjnmasi oek haksız değil niye direk çöpe atmadı adam. Hadi aslının farkettigini varsaydıda atmadi desek neden dna diyor bu adam. Prezervatifte aslının materyali disardan kalma ihtimali onda birken erkekte içerde 10da on. Ki oda o evde yaşıyordu suç delili var mi diye kontrol ederdi ertesi gün bence.
3-)saftirik kız kardeş. Bencede olağan şüpheli bu. Evw çağıracak kadar samimi oldugunn kişiye bunu soramamak saçma. Ben evjme gelen her arkadaşıma gayet rahat sorarim. Bu işin içinde alkol veya uyuşturucu gibi birşey hissediyorum ben. Bu gencler ufaktan party vermişler, birirde o kafayla prezervatifi en yakın yere sallamış.
Hoş bir durum değil ama hemen basarim asarim keserim diyenler evliler mi acaba. Yada eslerine hep yüzde yüz güveniyorlar mı. Te allahim ya. Cozumlenir umarım tez vakitte.