Arkadaşımın Evliliği Tehlikede Biz İçinden Çıkamadık

O kız kardeşe de yazıklar olsun.. ablasının emanet ettiği eve nasıl milleti getiriyo.. şimdi çık işin içinden.. gelsin eniştesine o açıklama yapsın.

Hoş enişte de az değil.. belki onları çekemeyen biri getirdi attı.. insan nasıl eşine bu yakıştırmayı yapar.. üstelik öyle bi halt yese ortaya mı bırakacak suç aletini..

Çok zor bi durum..

1-) aslı yaptı diyelim. Aslı bunu neden kendi evinde yapsın. Aslı yaptiysada yaşadığı ortama nasıl pis bir kondom bıraksın. alkol aldi desek asli elin adamiyla evinde neden alkol alsin. Hadi aslı yaptı diyelim yine asli ertesi gün oraları on kes kontrol etmez mi. Klasik film sahnesinde fotoğraf düşer ya hep, o ihtimal aslının aklına gelip didik didik etmez mi heryeri.
2-) eşi yaptı diyelim. Kendi savjnmasi oek haksız değil niye direk çöpe atmadı adam. Hadi aslının farkettigini varsaydıda atmadi desek neden dna diyor bu adam. Prezervatifte aslının materyali disardan kalma ihtimali onda birken erkekte içerde 10da on. Ki oda o evde yaşıyordu suç delili var mi diye kontrol ederdi ertesi gün bence.
3-)saftirik kız kardeş. Bencede olağan şüpheli bu. Evw çağıracak kadar samimi oldugunn kişiye bunu soramamak saçma. Ben evjme gelen her arkadaşıma gayet rahat sorarim. Bu işin içinde alkol veya uyuşturucu gibi birşey hissediyorum ben. Bu gencler ufaktan party vermişler, birirde o kafayla prezervatifi en yakın yere sallamış.
Hoş bir durum değil ama hemen basarim asarim keserim diyenler evliler mi acaba. Yada eslerine hep yüzde yüz güveniyorlar mı. Te allahim ya. Cozumlenir umarım tez vakitte.

Şimdi konuya en baştan baslicam.

1.cisi evde kedi besliyorlar ve tatile gidiyorlar. Giderken de kardeşe kediye baksın diye anahtar veriliyor ve kardeş de evde alem yapıyor !!!! ÇOK YANLIŞ.

2.cisi kocası buluyor ve karısını onu aldatmakla itham ediyor kesinlikle güvenmiyor * ben olsam bende güvenmem.çünkü sanki suçu kardeşe atıyor gibi görünüyor.

3.cusu Asli kendini ispat etme çabasında iken yuvası dağıtmak üzereyken kiz kardeş arkadaşlarına *sözde utandığı için hala soramiyor.

Asli ya bi tavsiyem var. Kardeşi kesinlikle asli için iyi şeyler düşünmüyor.

Bu evlilik biter canım. Sen yorma kendini. Bi kere şüpheye düştü koca. Yapacak birsey yok artık.

Ha sunu soyliyim ben asla ama asla evimin anahtarını kardeşime vermem. Heleki evde alem yapacak karakterde ise. Terbiyesizlik çünkü bence arkadaşlarını cagirmasi. Asla kabul edebileceğim bi konu değil.

Asli bu saatten sonra ne yaparsa yapsın potansiyel olarak aldatmis durumda çünkü. Ayrıca eş te bi sorun var.

Kocam evde kullanılmış prezervatif bulacak ve ben kardeşim yüzünden evliligimi bitirme derecesine geleceğim...

Oturmuyor kafama nedense.

Yani kanepenin tam neresinde bilmiyorum ama en az ayda bir o kanepe çekilip kaldırılıp temizlenir.. çünkü çocuk aralarına bile bişey atıyorlar bazen
.biz küçük top toka falan buluyoruz o kanepeyi kaldırıp içine bakılan yerin yan tahtalarinda.

Bu kadar basit olmamalı.
Belki bilerek birileri yerleştirdi?
Kız kardeş yada arkadaşlarına ait olabilir.
Bir sürü ihtimal var.

Ya cok zor bir durum adamin yerinde olsam bende suphelenirdim
Hemen telefona casus programlar dinlemeler filan yuklerdim
Takip bile ederdim esimi
Ama benim basima geldigini dusunuyorum
Esimin bana inanmasi zor ama bu kadar mi guvenmiyor derdim ve ayrilabilirdim

Yaa cahilliğime verin ama o perezervatif kullanılmışsa evin bi yerlerinde de baska şeyler olmalı. Yani kurumuş fln çok afedersiniz. O yüzden aklıma şu geldi eve bi çocuk gelip açmış olabilir mi paketleri

Yaa cahilliğime verin ama o perezervatif kullanılmışsa evin bi yerlerinde de baska şeyler olmalı. Yani kurumuş fln çok afedersiniz. O yüzden aklıma şu geldi eve bi çocuk gelip açmış olabilir mi paketleri
Bende direk nereye bulasti acaba
Gelen genc koltuga ciplak ne kadar temas etti:olamaz:
Ayyyy dusunemiyorum bile

Kocası Aslıdan bir süredir şüpheleniyormuş ve prezervatif buldum ayağına yemlemiş bence. Prezervatifi bırakan kendisi. Tek amacı Aslının tepkisini ölçüp aldatma durumu var mı anlamak.

Diğer taraftan Aslı da tekin pabuç değil bence... Gizliden çevirdiği bir iş var gibi geldi bana.

Sen cidden Aslının arkadaşıysan bu olaya çok karışma derim. Bu ilişki bitecek gibi, olaya çok dahil olmazsan senin içi iyi olur...

1-) aslı yaptı diyelim. Aslı bunu neden kendi evinde yapsın. Aslı yaptiysada yaşadığı ortama nasıl pis bir kondom bıraksın. alkol aldi desek asli elin adamiyla evinde neden alkol alsin. Hadi aslı yaptı diyelim yine asli ertesi gün oraları on kes kontrol etmez mi. Klasik film sahnesinde fotoğraf düşer ya hep, o ihtimal aslının aklına gelip didik didik etmez mi heryeri.
2-) eşi yaptı diyelim. Kendi savjnmasi oek haksız değil niye direk çöpe atmadı adam. Hadi aslının farkettigini varsaydıda atmadi desek neden dna diyor bu adam. Prezervatifte aslının materyali disardan kalma ihtimali onda birken erkekte içerde 10da on. Ki oda o evde yaşıyordu suç delili var mi diye kontrol ederdi ertesi gün bence.
3-)saftirik kız kardeş. Bencede olağan şüpheli bu. Evw çağıracak kadar samimi oldugunn kişiye bunu soramamak saçma. Ben evjme gelen her arkadaşıma gayet rahat sorarim. Bu işin içinde alkol veya uyuşturucu gibi birşey hissediyorum ben. Bu gencler ufaktan party vermişler, birirde o kafayla prezervatifi en yakın yere sallamış.
Hoş bir durum değil ama hemen basarim asarim keserim diyenler evliler mi acaba. Yada eslerine hep yüzde yüz güveniyorlar mı. Te allahim ya. Cozumlenir umarım tez vakitte.

Yazdıklarınızı okurken gözümün önünde bu filimdeki olaylar gerçek bir hikayeye dayanmaktadır cümlesi belirdi harikasınız :-)

Aslıya gelince kediyi eşine verip kapının yolunu göstersin güven herşeydir :işsiz:

Dna testi falan olay iyice türk filmine dönmüş
Erkeğin kullandıgı bişeyin kadıja kalması ne kötü hele ki eşine .
Bırak ispat etmeyi adamı terk etmesi lazım
Şayet adam böyle biseye gerçekten inanıyorsa zaten o çoktan terk ederdi

Kocası Aslıdan bir süredir şüpheleniyormuş ve prezervatif buldum ayağına yemlemiş bence. Prezervatifi bırakan kendisi. Tek amacı Aslının tepkisini ölçüp aldatma durumu var mı anlamak.

Diğer taraftan Aslı da tekin pabuç değil bence... Gizliden çevirdiği bir iş var gibi geldi bana.

Sen cidden Aslının arkadaşıysan bu olaya çok karışma derim. Bu ilişki bitecek gibi, olaya çok dahil olmazsan senin içi iyi olur...
Farklı ve güzel bir bakış açısı. sonu ne olacak merak ediyorum.

Yazdıklarınızı okurken gözümün önünde bu filimdeki olaylar gerçek bir hikayeye dayanmaktadır cümlesi belirdi harikasınız :-)

Aslıya gelince kediyi eşine verip kapının yolunu göstersin güven herşeydir :işsiz:
Canım şu an sherlock holmes okuyorum. Dedektiflik öyküleri. Tam moda girdim olayı anlamak için. Ondan böyle guzel birşey çıktı. Sonunu çok merak ediyorum güzel bir öykü çıkar bu olaydan sanki.

Canım şu an sherlock holmes okuyorum. Dedektiflik öyküleri. Tam moda girdim olayı anlamak için. Ondan böyle guzel birşey çıktı. Sonunu çok merak ediyorum güzel bir öykü çıkar bu olaydan sanki.[/QUOTE]

Tam benim ilgi alanım o yüzden yazına bayıldım canım :KK66:

X