Arkadaşımın Evliliği Tehlikede Biz İçinden Çıkamadık

Bu ne kadan saçma ve komik bir tartışma allaseniz? Eve gelen misafir bile cebinden düşürmüş olabilir, hala garipseyenler olabilir, ama anne babanız dahil herkesin bir seks hayatı var ve kim cebinde, çantasında ne taşıyor bilinmez. Eve giren hırsızın portakal soyup yediği bir dünyadayız, insan neden hemen karısından şüphelenir? Bu nasıl malca bir düşünce şeklidir? Aslı nasıl bu ithamlara karşılık hala o evde kalabiliyor, nasıl o kondomu herifin boğazından aşağı itip ağzına terlikle çarpıp kapıyı çıkıp gitmeyebiliyor?

Dipnot: Naneyi kız kardeş yemiş, henüz yalanlar ve yalancı şahitler silsilesini organize edemediği için "daha soramadım" ayağına yatıyor. Başkasının yediği naneden sen neden utanasın ki, madem ablanın evine getireceğin kadar yakın arkadaşınsa "kız bana bak bir nane yediysen söyle, çünkü paketini düşürmüş olabilirsin" demek zor değil.

Aslı, o kız kardeşten aradığınız cevap çıkmaz, baskılara dayanamayıp bir cevap verse bile çareyi yanlış yerde arıyorsun. Sıkıntı senin kocada anacım.
+1 banada oyle geldi konuyu okur okumaz,bence aylar oncesininde isi degil bu illaki ablasina gelip gidiyor yani cikar kokusu yakinda alsin ifadesini uzerine dusun bu kizkardesin bence..

Kesin kızkardeşi veya onun arkadaşlarının işidir ama böyle hemen eşinden şüphelenen bir adamla da evli kalabilmek ne derece doğru? Eşine güvensiz mi bu kadar? Cevap evet gibi ve evliliklerinin temel taşı sarsılmış zaten .

Merhabalar. Çok yakın bir dostum var. Her sırrımızı bildiğimiz. Eşiyle temizlik yaparlarken eşi kullanılmış prezervatif buluyor evde ve arkadaşımın onu aldattığından şüpheleniyor lakin adı Aslı olsun, Aslının bu durumla ilgili hiçbir alkası da yok fikri de. Yaz tatilinde ev anahtarını kedilerine bakması için kız kardeşine veriyor. O da bir-iki gün kendi arkadaşlarını da ağırlıyor evde. Kız kardeşine konuyla ilgisi bilgisi varsa söylemesini asla kızmayacağını söylüyor. Kız kardeşi hiçbir alakası olmadığını sadece bir erkek bir de kız arkadaşının 1 saat yanlarına gelmediklerini söylüyor. Kızkardeş o arkadaşına soracak ama böyle bir şeyi nasıl soracağını bilmediği ve utandığı için hala soramıyor. Aslı'nın eşi Aslı'dan hala şüpheleniyor ve telefonunun konum ayarlarını açıp sürekli takip ediyor. Dna testi yaptırmayı da teklif ediyor Aslı ama eşi bunun ortaya çıkarmayacağını söylüyor. Kızkardeşten gelecek bilgiye göre şekillenecek her şey ama o da halen soramadı. Sizce bu durum başka nasıl ortaya çıkarılabilir? Açıkçası biz kızkardeşten kesin bilgi gelse bile Aslı'nın eşinin kolay kolay inanmayacağını düşünüyoruz. İşin içinden çıkamadık. Ben konuyu kadınlar kulubune mi yazsak dedim ama Aslı bir yararı olacağını düşünmediği için yazmadı ben de ondan habersiz yazıyorum şimdi. Bazen insanın hiç düşünmediği şeyler burada yazılınca aklına geliyor insanın çünkü.

Eşi buluyor o başka odayı temizlerken. Aslı' da söylemiş ama ben salak mıyım getirip sana sorayım ,ben yapmış olsam çaktırmadan atarım çöpe demiş ki mantıklı bence de .

Aslı nın kocasına aitse peki??
Suç bastırmak adına , kendini koruma potansiyeli vardır adamın mutlaka..
Çok istiyorsa inceletsin bence kim kullanmış bulunur Aslı’yla kullanılmış bişeyse illa ki iz vardır Aslı’dan

Yorumlarınız için teşekkürler. Pazartesi görüştüğümüzde bu şüpheleri de dile getireceğim .

Biz de bu ihtimali uzak buluyoruz o yüzden iyice çıkamadık işin içinden :/
Ya da söyleseler bile enişte sırf eşini korumak için kardeşinin arkadaşlarına yalan söylettiğini bile düşünebilir.eş kişisi güvensiz eşine telefonunu bile takip etmeye başlamış ki daha ortada belli bir durum yokken.

Ya da söyleseler bile enişte sırf eşini korumak için kardeşinin arkadaşlarına yalan söylettiğini bile düşünebilir.eş kişisi güvensiz eşine telefonunu bile takip etmeye başlamış ki daha ortada belli bir durum yokken.
Bunu ben de söyledim. Ses kaydı alırız dediler de bence ona bile inanmaz.

Olsa söylerdi bana mutlaka. Bence de en mantıklısı rest çekmesi. Eş biraz huysuz aslında. Asosyal ,çok arkadaşı yok , aslı bizle eşi nöbetteyken görüşür sadece, onun haricinde pek görüşemeyiz . Aslı da tam tersi sosyal bi tiptir .
Aslı'nın sosyaliğini kıskanıyor belki de sosyal bir kadın olduğu için bu şekilde düşünüyor .

ya yine de şöyle düşünelim
siz bulsanız evde eşinize bu ne deseniz
benim değil dese % 100 ikna olur musunuz?
ben olmam sanırım. eşimin daha önce sabıkası da yok ama yine de içimde şüphe kalır gibi ya.
Doğru galiba burda cinsiyet ayrimciligi yapıyorum istemeden ama çok acı değil mi ya ne bileyim çocuğunun annesi belki başka adamları eve atmakla suclaniyorsunuz dusunsenize ne kadar ağır :KK64:

Merhabalar. Çok yakın bir dostum var. Her sırrımızı bildiğimiz. Eşiyle temizlik yaparlarken eşi kullanılmış prezervatif buluyor evde ve arkadaşımın onu aldattığından şüpheleniyor lakin adı Aslı olsun, Aslının bu durumla ilgili hiçbir alkası da yok fikri de. Yaz tatilinde ev anahtarını kedilerine bakması için kız kardeşine veriyor. O da bir-iki gün kendi arkadaşlarını da ağırlıyor evde. Kız kardeşine konuyla ilgisi bilgisi varsa söylemesini asla kızmayacağını söylüyor. Kız kardeşi hiçbir alakası olmadığını sadece bir erkek bir de kız arkadaşının 1 saat yanlarına gelmediklerini söylüyor. Kızkardeş o arkadaşına soracak ama böyle bir şeyi nasıl soracağını bilmediği ve utandığı için hala soramıyor. Aslı'nın eşi Aslı'dan hala şüpheleniyor ve telefonunun konum ayarlarını açıp sürekli takip ediyor. Dna testi yaptırmayı da teklif ediyor Aslı ama eşi bunun ortaya çıkarmayacağını söylüyor. Kızkardeşten gelecek bilgiye göre şekillenecek her şey ama o da halen soramadı. Sizce bu durum başka nasıl ortaya çıkarılabilir? Açıkçası biz kızkardeşten kesin bilgi gelse bile Aslı'nın eşinin kolay kolay inanmayacağını düşünüyoruz. İşin içinden çıkamadık. Ben konuyu kadınlar kulubune mi yazsak dedim ama Aslı bir yararı olacağını düşünmediği için yazmadı ben de ondan habersiz yazıyorum şimdi. Bazen insanın hiç düşünmediği şeyler burada yazılınca aklına geliyor insanın çünkü.
Ben aslı olsam adamın agzını kırardım
Hem ne belli adamın nanesi olmadığı.
Temizliğe vs gelen var mı eve

Yaşadığım yerde bir bayan evine eşinin iş arkadaşını almış ,beyin fırtınası yaparlarken de kocaya basilmislardi.Orda bile açıklayabiliriz,biz sana dogum gunun icin sürpriz yapacaktik demişlerdi.Yani ben de suphelenirdim sanirim

X