Arkadaşımın Evliliği Tehlikede Biz İçinden Çıkamadık

Bir şey diyeceğim birden aklıma geldi okurken ama belki üçü birlikte yapmıştır bir şeyler :olamaz:
Yani aklım almıyor kedilere bakmak için girdiğim eve 2 arkadaş götürüyorsun bide sevişme zamanlarımı var o odada...?
Tabi ki kardeşi ben yaptım diyemez ablası kızmasa bile eniştesinin yüzüne nasıl bakabilir o saatten sonra. Masum da olabilir tabi ki ama bilemedim.

İşte bu sebeple her ne sebeple olursa olsun evimde ben yokken kimseyi istemem.
Düşünsenize siz birine anahtar veriyorsunuz o evinizde başkalarını ağırlıyor,sonra sağdan soldan prezervatif çıkıyor.
Aslının yerinde olsam bende eşimden şüphelenirdim yani ne malum onun aldatmadığı?
O ayrı bi konuda, başka insanların 1-2 saatliğine gittiğin eve nasıl bunu yaparsın hiç mi tutamıyorsun kendini nasıl rahat ediyorlar ya iğrenç

Bizim evin anahtarıda biz gidince ofiste oluyor. Yani benim eşim bulsa hiç benden şüphelenmez anahtarı kime verdiyse ondan şüphe duyar.
Anahtar kimsede olmasa insan şüphelenir ancak.
Aslının kardeşide evi fuhuş yuvasına çevirmiş. İnsan nasıl ablasının evinde yatağında böyle bi şeye müsade eder hayret.
Aslının kardeşinin sevgilisi var bence prezervatif onlara ait. Tabi böyle diyemeyeceği için oda başkasını suçluyor.

Eşim benden şüphe duysa kesin bosanirim diyenler ciddi mi merak ediyorum Yani eşim dünyada en çok güvendiğim insan olmasina rağmen evde kullanılmış prezervatif bulsam benim içimde de acabalara oluşur normal birşey değil ki bu! Bende oyumu kizkardesten yana kullanıyorum hazır boş ev varken sevgilisiyle alkol alıp takilmislardir Ayık kafayla kimsenin ortada öyle bi delil bırakacağıni sanmıyorum:kusmuk:Aslı kizkardesini sıkıştırsın iyice..

Kız kardeş veya arkadaşları bırakmıştır. Alkol aldılarsa unutma ihtimalleri yüksek

Eşi buluyor o başka odayı temizlerken. Aslı' da söylemiş ama ben salak mıyım getirip sana sorayım ,ben yapmış olsam çaktırmadan atarım çöpe demiş ki mantıklı bence de .
Eee Aslı salak mıymış, o yapsa işi biter bitmez aynı mahalledeki de değil 10 mahalle ötedeki çöp konteynırına atardı, aldatan kadını yakalamak kolaymıymış, Aslı kız kardeşinden o kızın telefonunu alsın, açıkça kocası yanındayken sorsun, siz ne b.klar yediniz elalemin evinde elimde kanıt var konuş yoksa yakarım çıranızı desin, Aslı’nın kız kardeşi de yüzyılın şeyiymiş, emanet evde hayırdır oda mı kiralıyor ne kadar pis ahlaksız işler bunlar ya, Aslı’nın kız kardeşi suçlu. Onun temizlemesi lazım, ama beceriksizin teki bu işi Aslı’nın halletmesi gerekiyor.

Yahu bu prezervatif üzerinde marka mi yazıyor da kendi kullandıkları marka olmadığını anlamis. Ayrıca kullanılmış prezervatif kenarda kalsa ceset gibi koku yayar nasıl bunca zaman anlamadilar? Son olarak eve gizli saklı girip sevişen biri varsa sağda solda prezervatif mi bırakır Allah aşkına ya. Bu işte bit yeniği var ama ne. Belki aralarinin bozulmasıni isteyen biri komplo kurdu bilmiyorum.

İnanılmaz yorumlar okudum hayretler içerisindeyim. Aslı'nın konuyu buraya açmamakta haklı olduğunu anladım üzülerek. Ne Aslı olduğum kaldı ne yalancı olduğum ne sahte olduğum gerçekten pes. Bari zahmet edip profilimi inceleyip eski mesajlarıma falan baksaydınız, hoş yeni üyeyim tamam ama en azından yine de az biraz fikir sahibi olabilirdiniz.

Gelelim konumuza: Yorum yapan herkese teşekkür ederim lakin konumuz Aslı'nın pasaklılığı vs değil. Benim sizden yardım istediğim konu bu olayı nasıl çözebildiğimizdi. Aslı da kocası da meslekleri gereği sabah çıkıp eve geç gelen insanlar. Sadece haftada birgün izinliler. İş yerleri uzak olduğu için sabahın körü çıkıyorlar ve gecenin bir vakti geliyorlar. Mesleklerini alanen yazmak istemiyorum haklarında bilgi vermek istemediğim için ama öyle sabah 9-akşam 5 bir hayat düzenleri yok. Kaldıki olay misafir odasında geçiyor, o odayı çok nadir kullanıyorlar. Evde misafir ağırlamıyor onlar, sadece kız kardeş kaldı bu zamana kadar benim bildiğim. Bilmediğim misafirler var mıdır bilmiyorum o kadar da ayrıntısını bilemem tabi ama eşlerimizle ilgili konuşurken Aslı'nın anlattıklarını söylüyorum sadece. Zamanında misafir odasında gözden kaybolan bir şeyin aylar sonra bulunması normal. Diğer seçeneğe gelelim, diyelim ki Aslı ve kocası çok pasaklı insanlar. Bu onların seçimi. Benim sizden yardım istediğim konu kondom olayının çözübilme ihtimalinin olup olmaması, yani pasaklılıkları onlara kalsa çok sevinirim.

Kız kardeşe gelelim: Kız kardeş benim tanıdığım kadarıyla öyle alem yapacak kötülük yapacak bir kız değil. Bir gece sadece birkaç kız arkadaşıyla kalmış, ertesi gün de bu bahsettiğim kız ve erkek gelmiş. Kardeş içerde bir şeyler hazırlarken bunlar yanına gelmemiş 1 saat kadar. Olayı anlattığında kendimi kül kedisi gibi hissettim hatta hiç yardım etmedikleri ve yanıma gekmedikleri için falan demiş.

Gelelim Aslı'ya: Böyle bir şey yaptı diyelim bunu anlatacak biri. Aslı kimseye sesini yükseltmeyen, kavga etmeyen, herkese yardıma koşan, merhametli, yalandan küfürden hiç haz etmeyen yapıda biri. Buraya arkadaşlık ilişkimizi dökecek değilim ama varsa da inanın bizle paylaşırdı o kadar eminim ondan.

Gelelim Kocaya: Koca Aslı'nın arkadaşlarını sevmeyen, genellikle görüşmesini istemeyen biri. Engel olmuyor ama sözle söylüyor misal ben onu hiç sevmiyorum şöyle sinsi bir kız görüşme o kızla diyen biri. Ben kocayı sadece Aslının kız kardeşinin ve kuzeninin yanında gördüm onun dışında ortak görüştükleri kişiler yok mesela. Koca zaten sürekli evden işe işten modunda. Dışarı çıkarlarsa izin günleri denk gelirse birlikte çıkıyorlar. Sosyal bir tip değil.

Hayal ürünü değil üzgünüm, sahte değilim üzgünüm. Bir fikriniz yoksa ya da yardımcı olmaktan çok yermek için burdaysanız lütfen enerjinizi başka konuda harcayın.

Bu yazımı baş kısma da ekleyeceğim, hatta öyle pişman eden insanlar varki konu kapansa sanırım daha mutlu olacağım.

Böyle bir konuda elbette Aslı'yı eleştirebilirsiniz, elbette kocayı ve kızkardeşi de eleştirebilirsiniz ama lütfen kelime ve konu seçimlerinizde saygılı olmaya özen gösterebilir misiniz? Ben belki bu konuyu Aslı'ya okutacaktım ama ne kız kardeşinin ahlaksızlığı ne Aslı'nın pasaklılığı kaldı. Yardım edeyim derken anca yerilmesine sebep oldum kızın. Yardım olayım çare olayım derken şurayı okusa iyice depresyona girecek kız.

İyi niyetle yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Bazı şeyleri Aslı ile buluştuğumuzda söyleyeceğim
.

Aslı yapmış olsa niye misafir odasinda yapsın?
Ya gelen misafir ailenin huzurunu bozmak için oraya koydu, yada kiz kardeşinin sakladığı birsey var. Arkadasima soramam demesi bana pek inandirici gelmedi. Belkide haberi vardi ama utandığı için onca zaman ablasina söyleyemedi...

Ha bu arada kız kerdeşin söylediğine göre o kızla erkek kalmamış, sadece 1-2 saat oturup gitmişler.

Elbette eleştiri seçimize karışacak değilim ama ahlaksız demek yerine böyle eleştirirseniz daha mutlu olurum. Bu da kız kardeşten şüphe duyan bir mesaj ama yine de kelime seçimlerinde dikkatli olmuş. Yorum sahibi teşekkür ederim size.

Ben öyle bir durum da olsam kız kardeşin arkadaşlarını kendim bulup eşimin önüne getiririm. Soramıyormuş kardeşi ne demek ?
O kadar ince düşünceliyse ne diye habersiz eve ortam yapmış ?
Arkadaşları da ne pislikmiş tanımadıkları evde hem seks yapıyorlar hem prezervatif bırakıyorlar ? Eğer arkadaşları yapsaydı gerçekten Aslı’nın kız kardeşi sorardı çekinmezdi,sonuçta ablasının uğradığı ağır bir hakaret var ?
Ceplerinde prezervatifle gezdiklerine göre Aslı’nın kız kardeşinin arkadaşları değil , asıl yapan kız kardeşidir ...sonra temizlerim diye düşünüp unutmuş demekki ..

İki ihtimal var malesef
1- eşi boşanmak istiyor ve bilerek yapıyor
2- kardeşinin arkadaşları o malum bir saat içinde bunu yaptılar ama asla kabul etmezler her halükarda asliya uzuldum , Allah eşine akıl fikir versin

Ben öyle bir durum da olsam kız kardeşin arkadaşlarını kendim bulup eşimin önüne getiririm. Soramıyormuş kardeşi ne demek ?
O kadar ince düşünceliyse ne diye habersiz eve ortam yapmış ?
Arkadaşları da ne pislikmiş tanımadıkları evde hem seks yapıyorlar hem prezervatif bırakıyorlar ? Eğer arkadaşları yapsaydı gerçekten Aslı’nın kız kardeşi sorardı çekinmezdi,sonuçta ablasının uğradığı ağır bir hakaret var ?
Ceplerinde prezervatifle gezdiklerine göre Aslı’nın kız kardeşinin arkadaşları değil , asıl yapan kız kardeşidir ...sonra temizlerim diye düşünüp unutmuş demekki ..
Bana da kiz kardesin isi gibi geldi ama gunah almak istemedim.

İnanılmaz yorumlar okudum hayretler içerisindeyim. Aslı'nın konuyu buraya açmamakta haklı olduğunu anladım üzülerek. Ne Aslı olduğum kaldı ne yalancı olduğum ne sahte olduğum gerçekten pes. Bari zahmet edip profilimi inceleyip eski mesajlarıma falan baksaydınız, hoş yeni üyeyim tamam ama en azından yine de az biraz fikir sahibi olabilirdiniz.

Gelelim konumuza: Yorum yapan herkese teşekkür ederim lakin konumuz Aslı'nın pasaklılığı vs değil. Benim sizden yardım istediğim konu bu olayı nasıl çözebildiğimizdi. Aslı da kocası da meslekleri gereği sabah çıkıp eve geç gelen insanlar. Sadece haftada birgün izinliler. İş yerleri uzak olduğu için sabahın körü çıkıyorlar ve gecenin bir vakti geliyorlar. Mesleklerini alanen yazmak istemiyorum haklarında bilgi vermek istemediğim için ama öyle sabah 9-akşam 5 bir hayat düzenleri yok. Kaldıki olay misafir odasında geçiyor, o odayı çok nadir kullanıyorlar. Evde misafir ağırlamıyor onlar, sadece kız kardeş kaldı bu zamana kadar benim bildiğim. Bilmediğim misafirler var mıdır bilmiyorum o kadar da ayrıntısını bilemem tabi ama eşlerimizle ilgili konuşurken Aslı'nın anlattıklarını söylüyorum sadece. Zamanında misafir odasında gözden kaybolan bir şeyin aylar sonra bulunması normal. Diğer seçeneğe gelelim, diyelim ki Aslı ve kocası çok pasaklı insanlar. Bu onların seçimi. Benim sizden yardım istediğim konu kondom olayının çözübilme ihtimalinin olup olmaması, yani pasaklılıkları onlara kalsa çok sevinirim.

Kız kardeşe gelelim: Kız kardeş benim tanıdığım kadarıyla öyle alem yapacak kötülük yapacak bir kız değil. Bir gece sadece birkaç kız arkadaşıyla kalmış, ertesi gün de bu bahsettiğim kız ve erkek gelmiş. Kardeş içerde bir şeyler hazırlarken bunlar yanına gelmemiş 1 saat kadar. Olayı anlattığında kendimi kül kedisi gibi hissettim hatta hiç yardım etmedikleri ve yanıma gekmedikleri için falan demiş.

Gelelim Aslı'ya: Böyle bir şey yaptı diyelim bunu anlatacak biri. Aslı kimseye sesini yükseltmeyen, kavga etmeyen, herkese yardıma koşan, merhametli, yalandan küfürden hiç haz etmeyen yapıda biri. Buraya arkadaşlık ilişkimizi dökecek değilim ama varsa da inanın bizle paylaşırdı o kadar eminim ondan.

Gelelim Kocaya: Koca Aslı'nın arkadaşlarını sevmeyen, genellikle görüşmesini istemeyen biri. Engel olmuyor ama sözle söylüyor misal ben onu hiç sevmiyorum şöyle sinsi bir kız görüşme o kızla diyen biri. Ben kocayı sadece Aslının kız kardeşinin ve kuzeninin yanında gördüm onun dışında ortak görüştükleri kişiler yok mesela. Koca zaten sürekli evden işe işten modunda. Dışarı çıkarlarsa izin günleri denk gelirse birlikte çıkıyorlar. Sosyal bir tip değil.

Hayal ürünü değil üzgünüm, sahte değilim üzgünüm. Bir fikriniz yoksa ya da yardımcı olmaktan çok yermek için burdaysanız lütfen enerjinizi başka konuda harcayın.

Bu yazımı baş kısma da ekleyeceğim, hatta öyle pişman eden insanlar varki konu kapansa sanırım daha mutlu olacağım.

Böyle bir konuda elbette Aslı'yı eleştirebilirsiniz, elbette kocayı ve kızkardeşi de eleştirebilirsiniz ama lütfen kelime ve konu seçimlerinizde saygılı olmaya özen gösterebilir misiniz? Ben belki bu konuyu Aslı'ya okutacaktım ama ne kız kardeşinin ahlaksızlığı ne Aslı'nın pasaklılığı kaldı. Yardım edeyim derken anca yerilmesine sebep oldum kızın. Yardım olayım çare olayım derken şurayı okusa iyice depresyona girecek kız.

İyi niyetle yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Bazı şeyleri Aslı ile buluştuğumuzda söyleyeceğim
.

Şimdi bu mesajınıza göre 3'ü de yapmamış ne Aslı ne eşi ne kız kardeş. E kim yapabilir bunu başka? Biri eve girip sevişti mi yani, komplo kurulacak olsa bile böyle bir şey komplo olarak kolay kolay akla gelmez. Herkes kız kardeşten şüphelenmiş ama kocanın inatla yapıcı olmak istemeyişi, karısına güvenmek yerine hemen onu aldatacağına ihtimal vererek kesinlikle zıt gitmesi bana bu konu hakkında bir fikri olduğu ihtimalini düşündürtüyor. Benim kocam test yaptırmaya bile razı olsa en azından o testi yaptırırım yahu, her an aklımda eşimin doğruyu söylüyor olabileceği ihtimali de olur aldattığı ihtimalinin olduğu kadar. Aslı'nın eşi inatla bütün çıkış yollarını kapatıyor. Aslı'nın eşinde kesinlikle bir şeyler var, aldatmamış olsa bile başka bir şeyler. Evli değilim ama evli olsaydım ve eşim inatla bana inanmayarak aldattığım mesajı üzerinde dursaydı ben boşardım onu. Bana güvenmeyen adamla işim olmaz, neden yapmadığım bir şey için kendimi ona aklamaya çalışayım ki? Ömür boyu böyle iğrenç bir itham altında ezilecek miyim? Gururumla boşanmış bir kadın olarak yaşarım daha iyi.

Son düzenleme:
X