Arkadaşımın Evliliği Tehlikede Biz İçinden Çıkamadık

Empatı yapıyorum esımle Benım aramdaboyle bır konu geçse sonucu böyle olmazdı tamam sorgular ınsan ama guvenırde esıne. Ben esıme esımde bana guvenırdı. Konunun bu kadar uzaması saçma. Hemde cok saçma.
Adam bunu bulana kadar hıc mi suphelenmemıs esınden madem. Bırden bu guvenszılık nıye. Yapacak ınsan hep yapar ve elbet bellı olurdu davranışlarından.
Bı anda bu sorgu nıye.
Aslıda madem sen soramıyorsun ben arkadaşına soracağım dıyıp tlf numarasını alsın öyle sıkıstırısn onu belkı ıtiraf eder.
Cok fazla uzamış konu gerçekten.

Niyeyse ben de es kişisinden şüphelendim çünkü böyle birşey olsa madem eşine sorup söylediğine inanmayacaksın, hiç görmemiş gibi davranıp pusuya yatarsın ama bu adam resmen üste çıkma derdinde. Bence Asliyi uyar hem eşi hem aslı dna örneği versin.
Bence adam aldatmış sonra farkedince orada unuttuğunu Aslının görme ihtimaline karşın bu davranışları yapıyor.

benım bu konuda dusundugum sey aslının kocası az degıl
ya kendısıne aıt uste cıkıyor
ya aslıdan ayrılmak ıcın bahane olarak kullanıyor
ya da arkadasların ıhmalı bu evlılıgın aslında saglam olmadıgını anlamasına yardımcı olmus oluyor aslı ıcın

aslı esınden suphelenmelı asıl

ben aslı olsam esım bana boyle ıddaa da bulunsa bu ıs bıtmıstır derdım dna testıne kadar uzanıyor hemde
pes

1) adam şupherinde hakli ve karisi (aslı) onu aldatmissa, adamin er yada geç karisini boşaması lazım..

2) kadinin (aslı) suçu yok, adam yersiz kuruntu yapiyor ve karisi benim degil vs. demesine ragmen ona inanmayip işi DNA ya varana kadar taşıyorsa, bu kez kadinin (aslı) derhal adami boşaması lazım...

Her iki durumunda sonu boşanmaya gitmesi gerektiğine göre, fazla düşünmeyin bi avukat tutun...

Anahtar başkasınaverilmiş, kız kardeşi de sevgilisini çağırmış olabilir. Bunu aile dramına çevirmeye gerek yok ki biz erkeklerden yüz kat daha akıllıyız, o prezervatifi aldatan kadın öyle bir imha eder ki atom mühendisleri evrende parçasını bulamaz. Kocası sıkıştırmaktan zevk aldı demek ki, prezervatifi götürüp test ettirsin madem çok takılmış.

Şey cok garip degil mi ben misal baskasinin evinde sevisecek olsam prezervatifi neden koltugun arkasina atayim? Bu sanki biraz iz birakmak icin yapilmis birilsri gorsunde aralari bozulsun diye

bana eşin aslı'dan şüphelenmesi çok çirkin geldi. ben böyle bir durumda kalsam hazmedemezdim sanırım. ne demek başkasıyla mı kullanacağım düşünmesi bile bu cümleyi kurması bile çirkin ya

karısına güvenmeyip, karısının kardeşinin lafına güvencek adamı ikna mı etmeye çalışıyor aslı?
yediririm o lafları adama.

Aslı'nın eşi çok uyanık, o prezervatifin altından da Aslı'nın eşinin yediği bir nane çıkar kesin. Boşanma lafı açmıyor diye ondan değildir demeyin, adamın amacı şüphe çekmeden mağduru oynayıp karşı tarafa iftira atmak. Çok belli. Aslı yapmadığı bir şey için kendini aklamaya çalışacağına gözünü açıp karşı atağa geçse iyi olur.

X