Arkadaşımın Evliliği Tehlikede Biz İçinden Çıkamadık

Kim olursa olsun hadi boyle atraksiyona girdi diyelim hem kondomu hem pakedini orada unutmaz. Uyusturucu, alkol etkisinde belki.

Ya esi kendisi koydu, boşanmak için bahanesi bu olabilirdi. Şimdi demese bile yakında bosanicam diyebilir. Bu erkek milletinden herşeyi beklerim.

Ya da aslının kardeşi birşeyler saklıyor.

Kullanılmış kondom koltuğun arasında, markası belli ve dna testi yapılacak materyaller üzerinde. Nasıl yapmışlar yani kullanıp içindeki meniyi koltuğa dökmüş, sonra kullanılmış kondomu paketine geri mi koymuş, bu saçma uğraşılara girene kadar çöpe atıvereymiş? Ayrıca arkadaşınız o pis kokuyu almamış? Ne kadar pis insanlar ki koltuğunda neredeyse bir yıldır böyle pis bir şey olduğunun farkına varmıyor.

Ergen hikayesi tam ya. "Onlar başka marka kullanıyormuş" mesajınıza kadar cevap vermeyeyim dedim de onu okuyunca duramadım artık. Hiç mi kullanılmış kondom görmediniz hayatınızda? Dayanaklı atın bari. Wattpad e filan yazın, anca oradaki diğer ergenler yer bu komediyi.

Ekleme: Benden size tavsiye, haftasonu eğlencesi arıyorsanız kendinize bi sinemaya filan gidin.

Merhabalar. Çok yakın bir dostum var. Her sırrımızı bildiğimiz. Eşiyle temizlik yaparlarken eşi kullanılmış prezervatif buluyor evde ve arkadaşımın onu aldattığından şüpheleniyor lakin adı Aslı olsun, Aslının bu durumla ilgili hiçbir alkası da yok fikri de. Yaz tatilinde ev anahtarını kedilerine bakması için kız kardeşine veriyor. O da bir-iki gün kendi arkadaşlarını da ağırlıyor evde. Kız kardeşine konuyla ilgisi bilgisi varsa söylemesini asla kızmayacağını söylüyor. Kız kardeşi hiçbir alakası olmadığını sadece bir erkek bir de kız arkadaşının 1 saat yanlarına gelmediklerini söylüyor. Kızkardeş o arkadaşına soracak ama böyle bir şeyi nasıl soracağını bilmediği ve utandığı için hala soramıyor. Aslı'nın eşi Aslı'dan hala şüpheleniyor ve telefonunun konum ayarlarını açıp sürekli takip ediyor. Dna testi yaptırmayı da teklif ediyor Aslı ama eşi bunun ortaya çıkarmayacağını söylüyor. Kızkardeşten gelecek bilgiye göre şekillenecek her şey ama o da halen soramadı. Sizce bu durum başka nasıl ortaya çıkarılabilir? Açıkçası biz kızkardeşten kesin bilgi gelse bile Aslı'nın eşinin kolay kolay inanmayacağını düşünüyoruz. İşin içinden çıkamadık. Ben konuyu kadınlar kulubune mi yazsak dedim ama Aslı bir yararı olacağını düşünmediği için yazmadı ben de ondan habersiz yazıyorum şimdi. Bazen insanın hiç düşünmediği şeyler burada yazılınca aklına geliyor insanın çünkü.
Zor bir durum . Ilişkileri deki güven faktörü çok önemli. Ben evde böyle bir şey bulsam ve eşime sorsam, eşimin cevabına güvenirim kesinlikle ama elbette ki dikkat etmeye de devam ederim . Insanoğlu hataya meyyal zira. Ama eşi bu kadar kesin bir şekilde aldatildigina inanıyorsa demek ki ya o güven bağı hiç oluşmamış ya da daha önce başka sebeplerden kırılmış. Madem her şekilde şüpheleri devam edecek bu adamın arkadaşın resti çeksin. Bana güvenmeyen adamla benim ne isim olur desin.

Her konuda yazıyorum "herkesi evinize almayın" diye..keşke kardeşini, eve yabancıları alma diye uyarsaydı..

Bu kadar sabit fikirli bir adam ne dense kabul etmez arkadaşınız ayrılacak..

Görünen o ki evliliklerine devam etseler dahi, adamın bu olay yüzünden kini bitecek gibi görünmüyor.

Merhabalar. Çok yakın bir dostum var. Her sırrımızı bildiğimiz. Eşiyle temizlik yaparlarken eşi kullanılmış prezervatif buluyor evde ve arkadaşımın onu aldattığından şüpheleniyor lakin adı Aslı olsun, Aslının bu durumla ilgili hiçbir alkası da yok fikri de. Yaz tatilinde ev anahtarını kedilerine bakması için kız kardeşine veriyor. O da bir-iki gün kendi arkadaşlarını da ağırlıyor evde. Kız kardeşine konuyla ilgisi bilgisi varsa söylemesini asla kızmayacağını söylüyor. Kız kardeşi hiçbir alakası olmadığını sadece bir erkek bir de kız arkadaşının 1 saat yanlarına gelmediklerini söylüyor. Kızkardeş o arkadaşına soracak ama böyle bir şeyi nasıl soracağını bilmediği ve utandığı için hala soramıyor. Aslı'nın eşi Aslı'dan hala şüpheleniyor ve telefonunun konum ayarlarını açıp sürekli takip ediyor. Dna testi yaptırmayı da teklif ediyor Aslı ama eşi bunun ortaya çıkarmayacağını söylüyor. Kızkardeşten gelecek bilgiye göre şekillenecek her şey ama o da halen soramadı. Sizce bu durum başka nasıl ortaya çıkarılabilir? Açıkçası biz kızkardeşten kesin bilgi gelse bile Aslı'nın eşinin kolay kolay inanmayacağını düşünüyoruz. İşin içinden çıkamadık. Ben konuyu kadınlar kulubune mi yazsak dedim ama Aslı bir yararı olacağını düşünmediği için yazmadı ben de ondan habersiz yazıyorum şimdi. Bazen insanın hiç düşünmediği şeyler burada yazılınca aklına geliyor insanın çünkü.
Yaz tatilinden bu yana evde temizlik yapılmamış mı? Göz önünde bir yerde olsa zaten arkadaşınız da görürdü. Aralara kuytulara düşmüş bir şeyi ark. eşi hemen nasıl gördü kendisi görememişken? Eşinin söylediği mazeret çok saçma kendisi yapsa atardı da arkadaşınız kendi evinde bu işi yapsa neden atmamış olsun suç aletini? Konu bana çok saçma geldi.

Bu ne kadan saçma ve komik bir tartışma allaseniz? Eve gelen misafir bile cebinden düşürmüş olabilir, hala garipseyenler olabilir, ama anne babanız dahil herkesin bir seks hayatı var ve kim cebinde, çantasında ne taşıyor bilinmez. Eve giren hırsızın portakal soyup yediği bir dünyadayız, insan neden hemen karısından şüphelenir? Bu nasıl malca bir düşünce şeklidir? Aslı nasıl bu ithamlara karşılık hala o evde kalabiliyor, nasıl o kondomu herifin boğazından aşağı itip ağzına terlikle çarpıp kapıyı çıkıp gitmeyebiliyor?

Dipnot: Naneyi kız kardeş yemiş, henüz yalanlar ve yalancı şahitler silsilesini organize edemediği için "daha soramadım" ayağına yatıyor. Başkasının yediği naneden sen neden utanasın ki, madem ablanın evine getireceğin kadar yakın arkadaşınsa "kız bana bak bir nane yediysen söyle, çünkü paketini düşürmüş olabilirsin" demek zor değil.

Aslı, o kız kardeşten aradığınız cevap çıkmaz, baskılara dayanamayıp bir cevap verse bile çareyi yanlış yerde arıyorsun. Sıkıntı senin kocada anacım.
+1
Bence de kız kardeşin halt yemesi gibi geldi.

Bence asli hemen boşansın yani bunme bicim iftira. Olacak sey degil. Belki kendilerinin, sevistikten sonra yere attikar ve fark etmediler unuttular ne var yani bunda? Belki kiz kardesi biriyle birliktedir ve soyleyemiyordur. Bence bu esinin tuzagi bile olabilir yani bosanmak icin yer ariyor olabilir.

Kullanılmış kondom koltuğun arasında, markası belli ve dna testi yapılacak materyaller üzerinde. Nasıl yapmışlar yani kullanıp içindeki meniyi koltuğa dökmüş, sonra kullanılmış kondomu paketine geri mi koymuş, bu saçma uğraşılara girene kadar çöpe atıvereymiş? Ayrıca arkadaşınız o pis kokuyu almamış? Ne kadar pis insanlar ki koltuğunda neredeyse bir yıldır böyle pis bir şey olduğunun farkına varmıyor.

Ergen hikayesi tam ya. "Onlar başka marka kullanıyormuş" mesajınıza kadar cevap vermeyeyim dedim de onu okuyunca duramadım artık. Hiç mi kullanılmış kondom görmediniz hayatınızda? Dayanaklı atın bari. Wattpad e filan yazın, anca oradaki diğer ergenler yer bu komediyi.

Ekleme: Benden size tavsiye, haftasonu eğlencesi arıyorsanız kendinize bi sinemaya filan gidin.
kesinlikle aynen ben de sizin gibi inanmıyorum konu sahibine.
hatta benim aklıma gelen konu sahibi hanım aslı’nın ta kendisi ve yedigi naneyi kocasına nasıl yutturabilirim diye bize beyin fırtınası yaptırıyor.
akla uygun bir öneri bulursa direk kocasına anlatıp kendini aklayacak.

Burada ahkam kesenleri aynı durumun %1i ile karşılaşınca eşlerine uyguladıkları ikna metodları ile tekrar görmek isteriz.
Konu sahibi aslı kardeşinin arkadaşı ile muhatap olacak ve gerekirse yuzlestirecek ortada kotu bir durum var ve ben olsam ben de suphelenirdim.

Ya Allah aşkına kedi bakmaya gelmiş de prezervatif düşürmüş bıkmadınız uydurmaktan ya. :KK70:
Diyememiş mi kardeşimin arkadaşları gelmişti diye kardeşi arkadaşıyla konuşsa ne olacak ki arayıp ablanın kocasına benim prezervatifti abi kusura bakma mı diyecek
Neresinden tutsam elimde kalıyor konu
Az daha hayal gücü

Bu insanlar evliliklerini ne üzerine kuruyorlar ya? Böyle birsey bizde yasansa vay ergenler nerelerde sevilştiler acaba deriz,kardeşe de bir güzel çatarız olur olmaz insanı eve doldurmuşsun diye..

Kimseye anahtar vermemek gerekiyor.

X