Arkadaşımın Evliliği Tehlikede Biz İçinden Çıkamadık

Yapmadigim bir seyi ispat etmeye calismam, Çok istiyorsa karşıdaki yaptığımı ispat etsin.

Aslı'ya söyle kocası onu her an başkasıyla yatıp kalkabilecek bir kadın olarak görüyor. Cok üzücü.

ya yine de şöyle düşünelim
siz bulsanız evde eşinize bu ne deseniz
benim değil dese % 100 ikna olur musunuz?
ben olmam sanırım. eşimin daha önce sabıkası da yok ama yine de içimde şüphe kalır gibi ya.

Yıllarca aynı yastığa bas koyduğun adam güven sorunu yaşıyorsa bu kadar ya haklıdır ya da psikolojik hasta .
Haklı değilse kadında rest çeksin .
Olsa söylerdi bana mutlaka. Bence de en mantıklısı rest çekmesi. Eş biraz huysuz aslında. Asosyal ,çok arkadaşı yok , aslı bizle eşi nöbetteyken görüşür sadece, onun haricinde pek görüşemeyiz . Aslı da tam tersi sosyal bi tiptir .

Asli neden hemen dna testi yaptir istersen diyor? Neden yapmadigi birseyi ispatlamak icin boyle seyler soyluyor?

ben olmam sanırım. eşimin daha önce sabıkası da yok ama yine de içimde şüphe kalır gibi ya.
Eşime guvenırdım ben şahsen.
Yazın evde gençler kalmış.
Bırde bırılerı kötülük yapmak ıstemısde olabılır. Sırf araları bozulsun boşansınlar dıye de olabılır.

Ben de şüphelenirim ama gizli takip ederim ssanırım, hatta bulsam ona söylemem eve kamera yerleştiririm.

Eşime guvenırdım ben şahsen.
Yazın evde gençler kalmış.
Bırde bırılerı kötülük yapmak ıstemısde olabılır. Sırf araları bozulsun boşansınlar dıye de olabılır.
Evet bu da aklımıza geldi ama eve çok misafir almaz onlar. Biz 3 kişi çok yakınız bi biz gidiyoruz bi de kız kardeş ve arkadaşları onun haricinde çok girip çıkan yok eve yani

Ke
Aynı marka değilmiş , onlar hep aynı markayı kullanıyormuş .
Aynı marka değilse demek ki her ikisiyle de alakası yok, eve misafir gelenlerden birilerine ait, niye bu kadar uzatıyor ki adam bu konuyu, kızkardeşten bir cevap çıkmasa bile belki evlerine gelen bambaşka bir misafirin cebinden düştü kimbilir?

Ben dna olayi baska anladim ya. Prezervatifin kullanilmis oldugunu bastan yazmadiginiz icin. Buraya konu actiginizdan Asli'nin haberi var mi?

Ke

Aynı marka değilse demek ki her ikisiyle de alakası yok, eve misafir gelenlerden birilerine ait, niye bu kadar uzatıyor ki adam bu konuyu, kızkardeşten bir cevap çıkmasa bile belki evlerine gelen bambaşka bir misafirin cebinden düştü kimbilir?
Kullanılmış prezervatif

4 yıldır esını tanıyamadıysa pessss.
En güzeli Aslı DNA ya versın onu çıkan sonucuda yüzüne fırlatıp boşanma davasınıda açsın. Sımdıden evi terkesttsın. Güzel bı cvp vermıs olur.
Hayır anlayamadığım konu kardesı nıye arkadaşına soramıyor. Ayrı bı oda da 1 saat yalnız kalmasını bılıyor.
4 yıllık evliler, çocuk yok henüz.

Başak burcu olmamdan kaynaklı sanırım algıda seçicilik olsa gerek kızkardeşe anahtarı vereli aylar oldu di mi o koltukların altı hiç mi temizlenmedi? Yeni bir olay olabilir.paket açılmamış olsa evliliklerini kıskanan birinin oraya atması muhtemel derdim.gerçi kullanılmış atması da olası böyle bir kıskançlık durumunda.karışık bir durum cidden

X