- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
- Konu Sahibi lou salome
-
Benim asıl anlamadigim neden hala kimse banlanmadi
Ay etiketlemeyi bilmeyen arkadasim biz is birligi icin de sosoyal birbrrmizin aciini kapatan belese calisan bir ekibizValla sen aklıma geldin,yoruma etiketleyecektim ama bu mutsuz,şişko ve cahil halimle onu da başaramadım ya
Siz hep "kalın" zevkleri olan birileriyle mi beraber oldunuz.
Wuuu cok modern bende aksama at yarisi filan varni ona bakacagim kocam yok olsaydi o da robdisambirini giyer yanim da purosunu tuttururduUfff aksam spora gidecem,biraz kafe de kitap okurum,kocam gelir oglumuda is cikisi kresten alir,etrafimi kolacan eder ne de olsa dogulu,yumruğunu sıka sıka ıslıklar arasında cıkarız salondan.
Bizim balkondaki cicekleri entellektuel evsahibimiz diger balkondan hortumla sulamistir,balkon ıslak olur oturamayiz.Acaba adam bana askıntımı bak hic siir yazmadı ama hep ciceklerimizi sular....Wuuu cok modern bende aksama at yarisi filan varni ona bakacagim kocam yok olsaydi o da robdisambirini giyer yanim da purosunu tuttururdu
Sonra da belki balkon da oturup ayran iceriz cicek bocek ambinasi icin debiz de moderniz valla bak
Oooo ev sahibi sana kesin asik.Bizim balkondaki cicekleri entellektuel evsahibimiz diger balkondan hortumla sulamistir,balkon ıslak olur oturamayiz.Acaba adam bana askıntımı bak hic siir yazmadı ama hep ciceklerimizi sular....
Allah ne muradın varsa versin,yavaş yavaş,emin adımlarla kültürlü,modern olmaya yaklaşıyorum gibi bir his var içimde...Ay etiketlemeyi bilmeyen arkadasim biz is birligi icin de sosoyal birbrrmizin aciini kapatan belese calisan bir ekibiz
Bak ismin basinaipeqbojuqu oluyor boyle yap ismin basina @ koy sonra bosluk birakmadan nicki yaz
Yok hic goz goze gelmeyiz sanmam yani yabancilarla göz temasi kurmam,o yuzden kim hayran kim asık secemiyorum yavrum beeee gibi sozleri duyarim ama asla bakmam....Oooo ev sahibi sana kesin asik.
Balkonu hortumla sulama fantazisi var:)
Esin goruruse yumruklarini sikar kavga etek icin dislerini sikar aman tovbelerr olsun:)
Sesli güldüm:))
Ne kadar genel kültür artırıcı konular açıyorum :))
Siz kitabinizi alip balkona nazikce ottun esiniz fark eder zaten ev sahibinizin hortum elin de burnunj karistirarak uff be su kitap sayfasini ceviren nazik parmagina kurban sozleriniYok hic goz goze gelmeyiz sanmam yani yabancilarla göz temasi kurmam,o yuzden kim hayran kim asık secemiyorum yavrum beeee gibi sozleri duyarim ama asla bakmam....
Ben olsam şunu şunu yazardım dediğin bir konu açtın,ne yapacağını biliyosan ne gerek vardı sizce ne yapayım demeye
Sevgilisinin dogulu oldugunu yazmisti baska konu daAman bırak ya... Böyle frapan giyinen, gösterişli ve ilgi çeken ve bundan memnun bir kadın olacak, bu olayı kafaya takacak.
Sevgilisi ilk söylediğinde aman boşver canım diyeceğine iyi ki dövmemişsin diyor. Yok artık. Ayrıca dövmesine de gerek yok, hayırdır beyler dese yeterdi. Sevgilisi anlatınca hemen nayır nasla bir daha onlarla görüşmicem demesi de ayrı komik.
Sevgili yabancı ama kesin. Dua etsin suratını dağıtmadım filan demiyor, umarım dövmediğime pişman olmam diyor. Enteresan tiplemeler vallahi.
Yorumlarin hepsini henüz okuyamadim. Ters şeylerin çoğunu görmedim daha. Yavaş yavaş yazarım okudukça
Yaa olgunum tabii..
Yani şurda benim konumun altında sinirlenip kendi saçini başini yolma raddesine gelen kadınları görmek beni gulduruyor.
Ben kendimden eminim. Bir konu açtım ve hata bende degil. Bunun altına gelip de ağzına geleni sayıp, yalan söylüyorsun diyip, gerçek hayattaki ezikliklerini benden çıkarmaya çalışanlara ne diyebilirim ki. Sadece gulerim
Hani mahallenin şişman dedikoducu teyzeleri olur ya. Bitmeyen bir öfkeleri vardir. Gözleri hep birilerinin üstündedir. Bunlar da aynen öyle. Ve benim olduğum yerden çok mutsuz ve sorunlu görünüyorlar. Insan kocalariyla mi mutsuzlar, kendilerini mi sevmiyorlar, dertleri ne diye düşünüyor.
Celebrity olmak için acmisim bu konuyu. Bak sen. Celebritylige çok daha başka bir platformda doydum ben. Artık yazmıyorum bile pek.
Ben olsam bu konuya ne yazardım? Enisteden uzak dur. Ayşeye söyleme yazardim sanırım. Bu kadar.
Ne başkasını ve açtığı konuyu bu kadar dert edinir hafiye gibi takip ederdim, kaçta siteye girmis de okumuş yazılanları diye, ne bişey.
Linç edin. Hobi olarak yine linç edin. Ama sizi bu kadar hircin yapan ne bi düşünün. Hayatınızda bişi eksik ki saldirgansiniz.
Haa bi de herkes her gece sevisse ve aşık olsa, dunya daha güzel bir yer olurdu.
Sesli güldüm:))
Ne kadar genel kültür artırıcı konular açıyorum :))
Eeee o zaman ne fikir soruyorsun...
Az bile yazmış o zaman kızlar...
Ikiyle carptim denilen her sözü...
Kendin çal kendin oyna o zaman !
Allah muhafazaValla bu site de cok farkli karakterler tanidim kizlar dua edin de konu sahibi abarti degil de tamamrn fake olsun dusnsenize bogle birnin gercek hayattta oldugunu tovbeler olsun
Ne cektin be sen diyerek milletin moralini yerle bir eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?