arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Şimdi bi dk, ben yeterince sevişmediğimi düşünüyorum,nasıl yapacam ki 2.çocuğu bu durumda, ah benim acınası hayatım ve çirkinliğim
En azından sende bir tane çocuk var,okadar faaliyet olmuş yani,bende o da yok,düşün ne durumdayım off...

Son düzenleme:
Bakin kizlar bura da bile konjda gectigimiz dalgayi kendine hayranlik olarak algilayan uye eminim ahmet eniste hikayesi de tamamen onun abartmasi hepimiz ahmet enisteyiz
O kiyafet elestirisi de kim bilir asli neydi de biz eoyle anlatti.
Kadinlar kocasini kiskaniyor un gercegi neydi de biz ekiskabiyorlar diye saalladi.
Alin bize de beni aratsiriyosunuz vaktiniz bos vs diyor saka gibi
Insanin kendini koydugu yer deki gelinen son nokta daha da asla inanmam actigi konulardaki ego sorunlari artik eminim ki isin assli baska konu sahibinin algizi cok cok baska

Nickinize uygun davranın ve adam olun da gelin.

Ama bebeğim az önce benim algımı sorgulayan sen şu an algisizlik içindesin, ben adam olan kız değilim ki, olacak demişim bak gelecek zaman kipi, haddim değil şu an adam.oldum demek daha yaşım 31, hayatta pişe pişe olacaz insallah

İşte daha olamamissin. Olacam demissin ama olamamissin. Ol öyle gel.
Allaam daha ne yazdığından habersiz..

Valla, yemin ederim ben işsiz olduğum için burdayım sizin gibi işim olsa ne işim olurdu ki burda.

Yalnız ben astroloji için açardım KK yı. Nerden yorum yazdım ve neden acaba ?
Sürekli gmail den bildirim geliyor. Eeee ne yapayım zaten işsizim

Ay tarzin en az 50 gösteriyor da..
Sizin tarziniz da ergen 13-14
Hic oyle tek basina ayakta duran aklibasin da kadin havaniz yok.
Bira zgelsitirn kendinizi ev den cikin disari da guzek bir hayat var.
Hayat sevgilinden olusmjtor mesela on dan once siz bir bireysiz .kendinizi sevin beceremiyorsan da sevmeye calis.
Su ergenligi bir atlat gel actigin konularini oku biz teyyzelerine hak veririsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…