• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

bencede ayseye anlat enıste olacak lavuga da ıkı laf de dua et benım sevgıkım adam gubı adammıs da senı bır guzel dovmemıs aslında cok haketmıssın senı bırdaha etrafımda grmuycem dengesız degrusme kız kıza grusun hayvan ya valla sevgıkıne de bravo ıyı dovmemıs sabırlı adammıs evlen onunla :D

bencede ayseye anlat enıste olacak lavuga da ıkı laf de dua et benım sevgıkım adam gubı adammıs da senı bır guzel dovmemıs aslında cok haketmıssın senı bırdaha etrafımda grmuycem dengesız degrusme kız kıza grusun hayvan ya valla sevgıkıne de bravo ıyı dovmemıs sabırlı adammıs evlen onunla :KK70:

Bence dövmezse evlenmesin :)))) bi de doğu moğu diyo.. ben de doğulu sayılırım aslen, çok alındım :) bizde kadına laf atılmaz, atanı da döver er kişisi :))))))) bi de evli adam ayol, puuuuhhh! İstemem öyle pısırık sevgili ben, koca moca olmaz ondan :)))

Bence dövmezse evlenmesin :)))) bi de doğu moğu diyo.. ben de doğulu sayılırım aslen, çok alındım :) bizde kadına laf atılmaz, atanı da döver er kişisi :))))))) bi de evli adam ayol, puuuuhhh! İstemem öyle pısırık sevgili ben, koca moca olmaz ondan :)))
Aaa ama konu sahibi cok guze alimli,cok para kazanan isi var herkes ona bayiliyor:dondurma:
Daha once site de kadinlar kocalariyla kavga etmiler,sonra ev sahibi adm siirler yollamis,kosedeki pasthaneci bile masallahi var gun de uc cesit kiyafet giyiyor demis:deli:
Guzelligi 7 vilayete nam salmis sevgilisi hangi birini dovsun yumruklarini ve dislerini sikmakta bulmus careyi:bicak:

Buram buram avamlik, sakinlik ayağına çirkeflik.. Gulme ile acıma arasindaydim.. Simdi sadece igrendim..

:)) hayır bi de ciddiye aldık misyon edindik falan sanıyo, yazık... halbuki kendi eğlensin diye açtığı başlıkta resmen başkalarını eğlendirdi.. ama dediğin iğrenme bende de başladı; sanırım çok uzun süre kaldıramıcak bünyem :)))

Buram buram avamlik, sakinlik ayağına çirkeflik.. Gulme ile acıma arasindaydim.. Simdi sadece igrendim..
Ay oyle deme hayranmisz ona he bir de sinirden sac bas yoluyormusuz:KK4:
Oysa ilk defa birkonu da herkes hem fikir.demmeki neymis konu sahibi kendini zeki karsindakileri saf sanmayackmisin.
Senin kilon kadr kitap hatim etmisligimiz var.
Sakin buradaki sacmaliklarini reel de yapma biz powere basinca yok olursun ama reel de adin baska seylere cikar

Aaa ama konu sahibi cok guze alimli,cok para kazanan isi var herkes ona bayiliyor:dondurma:
Daha once site de kadinlar kocalariyla kavga etmiler,sonra ev sahibi adm siirler yollamis,kosedeki pasthaneci bile masallahi var gun de uc cesit kiyafet giyiyor demis:deli:
Guzelligi 7 vilayete nam salmis sevgilisi hangi birini dovsun yumruklarini ve dislerini sikmakta bulmus careyi:bicak:

Haklısın,,, aslında sevgili için duruma çok daha uygun başka bi kelime var zaten de yazmayayım dedim nası olsa herkesin aklına gelmiştir, riske girmeyeyim diye :))))

Ufff aksam spora gidecem,biraz kafe de kitap okurum,kocam gelir oglumuda is cikisi kresten alir,etrafimi kolacan eder ne de olsa dogulu,yumruğunu sıka sıka ıslıklar arasında cıkarız salondan.:KK14:

Gazete de okuyun bence ;) hatta bu akşam sporumuzda hep birlikte şöyle yapalım, kitabı koşu bandının üstünde gazeteyi kafede okuyalım? Kocalar gelince de çantadan çaaat diye bi satranç takımı çıkardık mı tamamdır, ne entel bir koku yayarız, müthişşş... sandaletlerimde topuk yok benim yalnız, (niye sandaletle gidicem bilmiyorum ama),, siz nasıl çözdünüz o işi ?

Hanımlar eşime kızdım neden balkonumuzda çiçek beslemiyosun diye, balkonumuz yok dedi.. ama Fransız balkonumuz var, kaktüstü sukulentti alıcaz bişeyler şimdi; bi de mumun modası geçti diye gaz lambası yakalım dedik, akşam yemeğini camın kenarında yicez.. bi de zeytinburnuna yakınız biz; karar verdik arada bi veliefendiye hipodroma gidicez haftsonları artık... ufkumuz açıldı sayende arkadaşım lou salome lou salome , şükran ;)

Gazete de okuyun bence :KK66: hatta bu akşam sporumuzda hep birlikte şöyle yapalım, kitabı koşu bandının üstünde gazeteyi kafede okuyalım? Kocalar gelince de çantadan çaaat diye bi satranç takımı çıkardık mı tamamdır, ne entel bir koku yayarız, müthişşş... sandaletlerimde topuk yok benim yalnız, (niye sandaletle gidicem bilmiyorum ama),, siz nasıl çözdünüz o işi ?
Ben sahsen sitilettolarimla gitmeye karar verdim o takirti ancak onunla cikar da belki bana da uff yok boyle bisey dusmu ruyami bu der:)

bu konuyla neden bu kadar dalga geçilmiş anlamadım. çok kez doğu illerinde bulundum ortalama güzellikte bakımlı eğitimli bir kadın hep dikkat çeker oralarda. konu sahibini öteki yorumlarindan biliyorum az çok, gunluk hayatinda frapan bir kadın gibi duruyor. bence bu olaylar yaşanmış olabilir, gayet olası

Hanımlar eşime kızdım neden balkonumuzda çiçek beslemiyosun diye, balkonumuz yok dedi.. ama Fransız balkonumuz var, kaktüstü sukulentti alıcaz bişeyler şimdi; bi de mumun modası geçti diye gaz lambası yakalım dedik, akşam yemeğini camın kenarında yicez.. bi de zeytinburnuna yakınız biz; karar verdik arada bi veliefendiye hipodroma gidicez haftsonları artık... ufkumuz açıldı sayende arkadaşım lou salome lou salome , şükran :KK66:
Gaz lambasına çok yaklaşmayın kafa yapabilir:KK8:

bu konuyla neden bu kadar dalga geçilmiş anlamadım. çok kez doğu illerinde bulundum ortalama güzellikte bakımlı eğitimli bir kadın hep dikkat çeker oralarda. konu sahibini öteki yorumlarindan biliyorum az çok, gunluk hayatinda frapan bir kadın gibi duruyor. bence bu olaylar yaşanmış olabilir, gayet olası
Bu konuyla neden bu kadar dalga gecildi cunku avrupa da yasayan lady lou diyarbekir gercegi ile celismesi,her konu da enlerin kralicesi olup digerlerinin hoduk olmasi,sadece diyarbekir degil bu site de kendine yorum yazan bizlerin de ona hayran oldugunu soylemesi,en guzel,en harika,en kulturlu,en modern uyemize surekli evli erkeklerin asiliyor idaasi ki duger kobularina bakabilirisniz dahasi satir aralarin da ben yalanim diye bagiran alt metinlerin olmasi,gereksiz ayrinti ki o gereksiz ayrintar da zarefeti ve kibarligini ovmesi,ev hanimlarini asagilamasi,hayal mi gercekmi uc bilinmeyenli yasam tarzi ve guzelliginin basina actigi dertler.
Ben de iki sene dogu nun bir ucun da yasadim AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ dogu da yasiyor hic te evli erkekler pesime takilma di tam tersi cok saygili insanlar di cunku o saygi tavir ve davranislarla hak edilir.
Oralarin insanlarini da ayrica severim insanligin olmedigi yerlerdir.hic anlatildigi gibi magra adamlari gormedim.

Kızlar işyerimde beraber çalıştığım bir arkadaşım var. İsmi ayşe olsun. İkimiz projeler yapan, gayet mutlu çalışan, iyi para kazanan bir takımız. Onu çok seviyorum. İşe mutlu mutlu geliyorum. Birbirimizin eksigini kapatiyoruz, destek oluyoruz. Tam bir sinerji içindeyiz. Çok güzel ve pozitif bir kadın. Benden 3 yaş büyük. Pek çok yönden çok hayran olduğum ve bana çok yardımcı olan bir kadın.

Tam bir güzel, meslek sahibi, iyi kalpli, sosyal, bakımlı anne modeli.

Gelelim konuya. Ayşenin bir ablası var. Ablasi evli, üç cocuk annesi. Ablasının eşi ahmet abi işyerimize defalarca gelmiş bir adam. Haftasonları beraber kahvaltilara gittik. Hipodroma at yarisi izlemeye gittik. Hepimiz aynı spor salonuna gidiyoruz. Yani ailecek görüşüyorum onlarla. Erkek arkadaşım da onlarla aynı ortamda bir kaç kez bulundu.

Ahmet abi, erkek arkadaşıma gıcık olmuş. Ayşe gülerek anlattı. Dedi ki "güzel kadınların yanındaki erkekleri kıskanır o. Neden sevmedin çocuğu dedik. Bi sebebi yok, kapmış güzel kızı diye uyuz oldum dedi" diye anlattı.

Buraya kadar sorun yok. Sallamadim.

Dün öğleden sonra sevgilimle spora gittik. Kapıdan girdik. Ben görüşürüz diyerek kadın soyunma odasına doğru yürüdüm. Sevgilim geride kalmıştı. O sırada ahmet abi ve 2 arkadaşı erkek soyunma odasindan cikmislar. Beni görmüşler. Erkek arkadaşımı görmemişler. Benim de ayagimda çok ses çıkaran topuklu bi sandalet vardi. O sessizlikte dikkat çekiyordu topuk sesim. Bu 3 adam durmuş, benim geçmemi izlemiş ve ahmet abi içini çekerek şöyle demiş; "üff. Yok böyle bir şey yaaa. Yok böyle bir şey yaa"

Erkek arkadaşım yumruklarini sıkmış. Üçünün üstüne atlayıp yumruklaşmakla susmak arasında gidip gelmiş. Benim ayşeyle olan arkadaşligim vs bir sürü şey düşünmüş. Dellenip içeri girmiş. Bu 3 adam sevgilimi görmemiş.

Ben yukarı çıkıp spor yapmaya başladım..sevgilim az sonra geldi. Benim bu olanlardan haberim yok. Yanimdaki koşu bandı kapaliydi. Gel beraber ileridekinde yapalım dedi. Salon ramazan nedeniyle tenha olmasına rağmen dipdibe spor yapmak gibi bir tutkusu olmasina anlam veremedim önce. Sonra ben yoruldum. Ben duşa ineyim, sen acele etme, cafede kitap okur seni beklerim dedim. Yok ben de birakayim dedi.

Duşumu alıp kafeye çıktım. Bir masaya oturdum. Etraftaki insanlara hiç bakmam normalde. Tanimadigim insanlarla göz teması kurmamaya çalışıyorum, özellikle bu şehirde yaşamaya başladıgimdan beri. Kitabımı açtım, yan masadan bir ses geldi: "lou salome hanım da bizi hiç görmüyor" bir baktım ahmet abiler. Ettikleri laftan haberim olmadığı için hemen pur neşe ellerini sıktım.. hal hatir sorduk..gülüştük. tekrar yerime oturdum. Sevgilim duşunu alıp geldi. Yan masada bunların oturduğunu görünce çıldırdı. Bu 3 adamın da sevgilimi görünce suratı düştü. Mecburen selamlastilar. Ama az evvel bana nazik ve asiri guleryuzlu davranan adamlari bi gorseniz, sevgilimin yuzune zor bakiyorlar. Sevgilim bana "bunlar ne zamandan beri burda" dedi. Benden önce gelmisler dedim. Ben bunlarin... diye küfür etti. Dedim ne oluyor sevgilim. En baştan beri Erkekçe duygularla birbirinizden hoşlanmıyorsunuz, ama biraz abartmiyor musun.

Kalkalim dedik. Ahmet abilere iyi akşamlar dedik. Benim.tabii biseyden haberim olmadığı için gayet normal davranıyorum.

Arabada giderken sevgilime neden böyle çıldırdın dedim. Öfkeyle sağa çekip anlatti. Inanamadim. Iyi ki ustlerine atlayip dovmemissin dedim. Kendini tutabilmene cok sevindim, bundan sonra bu adamla aynı ortamda bulunmicam asla dedim. "Çıkışta seni gormek icin beklediler. Yoksa sporlarini bitirmis gideceklerdi. Seni gorunce cafeye ciktilar Bu adamları dövmedigim için umarım günün birinde pişman olmam" dedi.

Şimdi işteyim. Ayşeye anlatmadim. Napayim sizce kizlar. Ayşe ve ablası asla bilmesin di mi. Beni sürekli cagiriyorlar evlerine ya da disarida yemek yemeye. Napicam ben?
niye bilmeyeceklermis boyle bi adamin ne oldugunu onlara da anlat haberleir olsun.

Back