• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

64 sayfayı okuyamadım . Konu sahibiyle bayağı dalga geçilmiş. Özet geçebilecek birisi bar mı acaba?:KK16:
Ozetle konu sahibinin bir ays ediye arkadasi var guzel hos tam evlenilecek kiz mis.:KK45:
Aysenin bir tane enistesi var ahmet abi olur kendileri.
Bu ahmet abi konu sahibnin sevgilisine kil olmus ayse de guzel kizlari kiskanir enistem demis.kapmis guzel kizi demis enistesi:skandal:
Konu sahibi sevgilisyle spor salonuna gitmis ayaginda topuklu sandaletiule soyunma odasina giderken kose de bekleyen ahmet abi ve iki arkadasi uff yok boyle bir sey ufff demisler bunu duyan sevgili yumrugunu sikmis :KK62:
Spor yapilmis konu sahibi cafeye inmis kitap okumaya o sirada ahmet abi ve saz ekibi de oradaymis tokalasilmis selamlasilmis gulusulmus:KK25:
Sonra sevgili gelmis ahmet abi ve saz ekibi bundan rahatsiz olmuslar:KK67:
Yolda giderken sevgili lou bir daha ahmet abiyle gorusmeni istemiyorum yumruklasmakla dislerimi sikmak arasin da gidip geldim demis:KK61:
Konu sahibi de ay nalsam diyor bize:KK37:
Biz de guzellik basa bela her konu da evli birileri sana asik oluyor metin ol bacii dedik:KK9:

Ozetle konu sahibinin bir ays ediye arkadasi var guzel hos tam evlenilecek kiz mis.:KK45:
Aysenin bir tane enistesi var ahmet abi olur kendileri.
Bu ahmet abi konu sahibnin sevgilisine kil olmus ayse de guzel kizlari kiskanir enistem demis.kapmis guzel kizi demis enistesi:skandal:
Konu sahibi sevgilisyle spor salonuna gitmis ayaginda topuklu sandaletiule soyunma odasina giderken kose de bekleyen ahmet abi ve iki arkadasi uff yok boyle bir sey ufff demisler bunu duyan sevgili yumrugunu sikmis :KK62:
Spor yapilmis konu sahibi cafeye inmis kitap okumaya o sirada ahmet abi ve saz ekibi de oradaymis tokalasilmis selamlasilmis gulusulmus:KK25:
Sonra sevgili gelmis ahmet abi ve saz ekibi bundan rahatsiz olmuslar:KK67:
Yolda giderken sevgili lou bir daha ahmet abiyle gorusmeni istemiyorum yumruklasmakla dislerimi sikmak arasin da gidip geldim demis:KK61:
Konu sahibi de ay nalsam diyor bize:KK37:
Biz de guzellik basa bela her konu da evli birileri sana asik oluyor metin ol bacii dedik:KK9:
"Saz ekibi" :-)
Ay ilahi çok hoşsunuz, bir sürü de emoji koymuşsunuz :KK48:
Teşekkür ederim :KK49:

Yaneeee gdoğu anadoluda

Spor salonu kızlı erkekli spor sonra da ben meyve suyumu içeyim kitap okuyayım sen röpdöşambırını gel hayatım

O sırada 3 ayılar köşede belirir

Valla bana gdoğu değil de aşkı memnu gibi geldi daha çok :halay:sözlükten biri bizi kekliyor sanki
Vallahi tutamadım kendimi :KK48:
Ya Cherry sen ne kadar tatlı bi kadınsın öyle:KK200:
En son yehhuuuuuuu yazarak banlanmıştın, aklıma geldikçe gülüyorum, döndüğünden beri bi hoşgeldin diyemedim kusura bakma :KK48:
:KK200:

Ay oyle deme hayranmisz ona he bir de sinirden sac bas yoluyormusuz:KK4:
Oysa ilk defa birkonu da herkes hem fikir.demmeki neymis konu sahibi kendini zeki karsindakileri saf sanmayackmisin.
Senin kilon kadr kitap hatim etmisligimiz var.
Sakin buradaki sacmaliklarini reel de yapma biz powere basinca yok olursun ama reel de adin baska seylere cikar
Hayran mı, henüz okumadım ne yazdığını ama şaşırmadım ;)

Ah feriştah ah hepsi senin suçun :KK45:

Yorumlarin hepsini henüz okuyamadim. Ters şeylerin çoğunu görmedim daha. Yavaş yavaş yazarım okudukça

Yaa olgunum tabii..
Yani şurda benim konumun altında sinirlenip kendi saçini başini yolma raddesine gelen kadınları görmek beni gulduruyor.

Ben kendimden eminim. Bir konu açtım ve hata bende degil. Bunun altına gelip de ağzına geleni sayıp, yalan söylüyorsun diyip, gerçek hayattaki ezikliklerini benden çıkarmaya çalışanlara ne diyebilirim ki. Sadece gulerim

Hani mahallenin şişman dedikoducu teyzeleri olur ya. Bitmeyen bir öfkeleri vardir. Gözleri hep birilerinin üstündedir. Bunlar da aynen öyle. Ve benim olduğum yerden çok mutsuz ve sorunlu görünüyorlar. Insan kocalariyla mi mutsuzlar, kendilerini mi sevmiyorlar, dertleri ne diye düşünüyor.

Celebrity olmak için acmisim bu konuyu. Bak sen. Celebritylige çok daha başka bir platformda doydum ben. Artık yazmıyorum bile pek.

Ben olsam bu konuya ne yazardım? Enisteden uzak dur. Ayşeye söyleme yazardim sanırım. Bu kadar.

Ne başkasını ve açtığı konuyu bu kadar dert edinir hafiye gibi takip ederdim, kaçta siteye girmis de okumuş yazılanları diye, ne bişey.

Linç edin. Hobi olarak yine linç edin. Ama sizi bu kadar hircin yapan ne bi düşünün. Hayatınızda bişi eksik ki saldirgansiniz.

Haa bi de herkes her gece sevisse ve aşık olsa, dunya daha güzel bir yer olurdu.

Mutsuzluktan ölsem size ve uydurma hayatınıza benzemek asla istemezdim, bu kadar kasmayın kimse sizin gibi olmak istemiyor ama aman ;)

Haddinden fazla tıkırdayarak dikkat çeken topuklu sandaletlerim yazmışın:)) böyle betimleme yapmış Sonra gelmiş burda şöyle varoşsunuz böyle sıkıcısınız diyor. Bir demet tiyatroda feriştah vardı gözümün önüne o geliyor bu üyeyi okudukça:)

Süper benzetme :)))))) bravo gerçekten,,, birebir...:))

Çok elit ve guzelsin aşırı coolsun hayatın sex and the city kivaminda yeter tamam anladik. Dunyada tek siz sevisiyorsunuz hepimiz ondan size karsiyiz ondan tum konulariniza gulup geciyoruz. Birinde hymen diktiren ablalar,birinde takiliriz yaa sevgili olmak zorunda degiliz diye baslayan iliskiler, birinde haci dayilar, hep hep sizi kiskanan kadinlara madur olusunuz. Inanmiyorlar zorlamayin. Kultur kultur tutturmus buradaki kadinlari begenmiyorsun neyse gidip seviseyim

Hem kızıl saçlı hem kıvrımlı fücüdum...
Takır takır sandaletlerim...
Kültürün hası bende...
Evli olmadan Güneydoğu da sevculumun koynunda balkonda ciceklerin arasında şarap içip sevisirim...

He yaw He de...

Arzu Okay ne iş?
Bak bi de bu konuda aydınlanma yaşat foruma?

:işsiz:Üffff bu günde degisen bir sey yok sadece kafamda deli sorular,
lou ya acaba kim sarkti bugun? ya da kim hayran oldu?Sevgilisi birilerini dövdümü,dün de balkon da şarap yudumladılarmı diyarbekir semalarini izlerken?....Saç kalmadı başımda ya yola yola....çirkin olmanın sonuclari mi yoksa lou nun nispetleri mi,neden neden neden ben değil???

Hem kızıl saçlı hem kıvrımlı fücüdum...
Takır takır sandaletlerim...
Kültürün hası bende...
Evli olmadan Güneydoğu da sevculumun koynunda balkonda ciceklerin arasında şarap içip sevisirim...

He yaw He de...

Arzu Okay ne iş?
Bak bi de bu konuda aydınlanma yaşat foruma?

O da kıvrımlı ya ondandir

imkansiz-asklar-one-cikan.jpg
imkansiz-asklar-one-cikan.jpg

Ay konu hala sürüyor ama ortada doğru dürüst bir açıklama yok hala ehehe. Benim tek merak ettiğim soru var onu sorup gideyim, sanırım herkes kıskançlıktan çatlıyormuş. Sevgilimden ayrıyım şu sıralar son ihtiyacım olan duygu kıskançlık.:KK42:

Eskiden ekşisözlük'te "celebrity"mişsin ya nickin Lara Gofret miydi onu merak ettim. Sevgileeer. :)

Ay konu hala sürüyor ama ortada doğru dürüst bir açıklama yok hala ehehe. Benim tek merak ettiğim soru var onu sorup gideyim, sanırım herkes kıskançlıktan çatlıyormuş. Sevgilimden ayrıyım şu sıralar son ihtiyacım olan duygu kıskançlık.:KK42:

Eskiden ekşisözlük'te "celebrity"mişsin ya nickin Lara Gofret miydi onu merak ettim. Sevgileeer. :)

Oranin celebritysi varsa burada da populer uye , guru uye var. :halay:

:KK70::KK70::KK70:

Back